една сладурана

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
FTF
Писаружяк

Re: една сладурана

Мнение от FTF »

"Всичко, дупка има ли, е злато"
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

FTF написа:"Всичко, дупка има ли, е злато"
правилно
професионалистите нямат право на претенции
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
zull
В началото бе словото
Специалност: Публична Администрация
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: симпатяги;)

Мнение от zull »

lost_trust написа:Хех,душички,чак ме радвате!:)Поне май не сте от хората,които трупат злоба в себе си,а тва си е кефещ факт,разбира се.Даже сега видях в по-предни постове,че и името сте ми познали.:)Явно някои от вас,освен че са ме виждали виэуално ме познават и лично т.е персонално.Няма лошо де..
Ем...кво да ви кажа...Сори,ама няма да си оставям телефонния номер тук в тоя форум,че ще почнат да ми звънят произволни откачалки :)Няма лошо,ама ще ми прегреят бушоните,а идва гадничка сесия и трябва да се сяда да се учи.Хич не ви си учи,ама няма как...преживели сме го.
Еми,тва е майна.Кво да ви кажа?..Като се замисля и аз няма какво да ви виня,че коментирате тук сеирите на хората.Все пак тва е свободно пространство и всеки може да си изрази мнението,независимо дали е добро или лошо.Нормално е някой да ме изкритикува за простотиите,а друг -да ми се накефи.Пак и аз ако бях като вас,и ми направеше впечатление нещо в Университета,щях сигурно да го споделя с приятели и да се посмеем.Важното е да има развитие на действието...:)
Няма какво да ви кажа,`щот незнам кои сте...Почти никога не посещавам този форум,но все пак мога да ви пожелая весели празници,много здраве и бъдете все така либерално мислещи и полигамни.:)(Боже,колко благороден човек съм:)Чак аз си се кефя:))
Добре бе - всичко хубаво, никакви лоши чувства, ма едно не ми стана ясно... Първо - дай да се идентифицирам, да няма сърдити... Право, първи курс съм и присъствах лично на оная прословута лекция... Добре де - всичко хубаво - ма кой те пусна тебе да минеш във втори курс?

Я си кажи са на изпитите в трезвено състояние ли ходиш или леко почерпена за отскок? :)
Provoker prime
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Дискусията на никъде не отива, да напила се е мацката, лошо е, но като гледам тая тема зацикли. Ако искате да коментирате пиенето и последиците, отворете нова тема, тази я заключвам.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”