ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от MARRISSA »

Пфуу по-голяма деградация от нас Ралка здраве му кажи хахахах :mrgreen: еии и днес да не ми закъснявате, щото никой няма да чакам :twisted:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Айдеее и филма по касовата ни продукция вече е на пазара :lol: :lol:
Ако търсите забавление гледайте екшъна, драмата, трилъра, комедията "Гергьовден" представен от 1ви курс Етнология със съдействоето на катедра Етнология към СУ, които се погрижиха за сценичната треска на актьорите като предоставиха за ползване подобаващо количество алкохол :lol: :lol:
Ако желаете да се насладите на тази симфония от цветове и емоции може да се обърнете към режисьора за да получите(след солидно заплащане) нашия филм! :lol: :lol:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Оооооо, а актьорския състав също ли трябва да плаща, за да се гледа :roll: :oops: :roll: Искам да видя филма, преди да са му връчили някой Оскар, че после верно няма да се доредя без подкупи, нищо, че и аз съм за награда :lol: :lol: :lol: :toothy1: Но аплодисментите са за режисьора :hello1: :director2: :director:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

(макар че като гледам как вървят поколенията, ако те са по-деградирали и от нас пиеска няма да има)
Споко бе, сегашния трети курс не правиха пиеска, така че по деградация те ви бият :D И още как! Много са разхайтени в добрия смисъл на думата :roll:
А що се отнася до касовата продукция, аз я гледах премиерно :D , на живо :geek:
Aма нямам против и на операторското ви майсторство да се насладя :lol: :cheers:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

daisyto написа:Оооооо, а актьорския състав също ли трябва да плаща, за да се гледа :roll: :oops: :roll:
ее за тебе без пари мн ясно това може да го считаш за хонорар :lol: :lol: (като си в skype свиркай ;) )
daisyto написа: Искам да видя филма, преди да са му връчили някой Оскар, че после верно няма да се доредя без подкупи, нищо, че и аз съм за награда :lol: :lol: :lol: :toothy1: Но аплодисментите са за режисьора :hello1: :director2: :director:
ее мерси мерси .. ама без тебе и г-ца Иванчева нямаше нищо да стане - звездите в пиесата :wav:
drakusa написа: Споко бе, сегашния трети курс не правиха пиеска, така че по деградация те ви бият :D И още как! Много са разхайтени в добрия смисъл на думата :roll:
А що се отнася до касовата продукция, аз я гледах премиерно :D , на живо :geek:
Aма нямам против и на операторското ви майсторство да се насладя :lol: :cheers:
оо не думай имало и по-зле от нас :lol: :lol: жалко мислех си, че поне в това сме най-добри :lol: :lol: :lol: а относно "флима" - трябва да се гледа (все пак милата ни касова пиеска е толкова кратка, че надали едно гледане би стигнало на нормален човек да разбере тънкостите :lol: 8) :lol: )
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Мъчи ме един въпрос - трябва ли домашното при Мира да е напечатано на компютър? :oops:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Първо, Честита Коледа на всички! Желая Ви всичко най-хубаво на света! Второ, благодаря за хвалбите (за автографи обърнете се към мениджъра ми моля :mrgreen: ) ние сме звезди от класа ее Hollywood пасти да ядат :lol: :lol: :lol:
daisyto написа:Мъчи ме един въпрос - трябва ли домашното при Мира да е напечатано на компютър? :oops:
не знам .... :? може би не ама айде за всеки случай да го напечатъме аааа бтл Мира я гледах на Бъдни вечер по канал 1 голям майтап беше, когато се разпищях, че това е преподавателката ми по упражненията. Иначе тя самата обясняваше за Коледната трапеза при нас - източно православните.
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Домашни , чудеса... горките 1ви курс.. :) Не се притеснявайте за тия работи сега... идва новата година и чудесата продължават :)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

ахахах лелелел там какви ще са чудесаа не ми чудеса тцтц не ми се мисли тежко е положението скъпи колеги аххаха :lol: :lol: :lol:

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да ти имам правописа.... :roll:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Joker написа:Да ти имам правописа.... :roll:
Оул, извинете! Не знаех, че сте от Комисията по правопис, отговаряща за правилното и стриктно изписване на думичките във форумите. Простете моето невежество по отношение на BDS, но защо да Ви обяснявам точно на Вас, че някои хора използват по-често латинските букви.

Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Само да вметна : това, 4е не слагам запетайки и тирета, в някой от своите становища в този форум, и прочие, доколкото си спомням се казва пунктуация, а не правопис.

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Joker написа:Да ти имам правописа.... :roll:

Да те е молил някой да се обаждаш в тема етнология ?!?!??! Моля премини към историците ... приятно ИСКАРВАНЕ !
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Колеги приятно посрещане на Новата година утре :P :hello1: :occasion9: :hello1:
И да не се напиете мноо ей!! :confused4:
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

еееее ти пък :D :lol: :D чак пък много да се напием :roll: - ние не сме такива хора :angel12: :D :lol: иначе и на вас весело изкарване :occasion7: :occasion5: :occasion9:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Заключено

Обратно към “ИФ”