Тенис

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

didito
В началото бе словото

Тенис

Мнение от didito »

А за тенис...винаги съм искала да мога да играя тенис, но все още не мога. Какво мислят по-запознтите по въпроса? Мислех си и за плуване, но познати ме отклониха. А може би фитнес...тае бо или нещо от сорта... За тенис къде и кога става записването? Бързо ли се изчерпват местата? И още нещо...чувах, 4е имало значение и връзка между спорт и специалност? Това ме учуди и не повярвах, но все пак да си питам... :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Няма връзка между спорт и специалност.а за тениса - имам 1 колега , дето ходи мин.г.каза , че са строги преподавателите. :?
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Ехх...кофти, в смисъл не искам някои, на които не им пука схващаш или не, разбираш или не, ама някои, които ще те стресират допълнително...no 10x, но ще видим де ;p
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

Замислям се върху варианта да запиша именно тениса на корт.... ама още се двуумя, понеже не съм от наи-спортните натури :oops: Някой тенисист може ли да сподели опита си? Да каже дали си заслужава:) А и дали ще успея, ако се стремя към варианта "спорт, който ми служи за висока диплома", т.е. 6-ца с максимално мързелуване :lol: ? Мерси предварително за инфо-то :) аа...само за уточнение - ще бъда 1ви курс и никога не съм имала вземане-даване с тениса :roll:
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Ще цитирам един много мъдър човек:
user-1209 написа:
offf написа:и,бтв, в ту всички 1-во курсници имат общежитие ама СУ май ше ни пращат на кквартира :?
може някой точно да ми каже кога трябва да записваме спорт че ако няма места за тенис направо незнам :evil:
за тенис още първите дни отиваш на кортовете на академик и се записваш при някой учител! Най-добре търси Йорданов - той е пич и избягвай Хаджиийски и Гаджанова!
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

хихи - благодаря на този мъдър човек :)имам още половин месец да помисля и разпитам и ще видя какво ще правя ;)
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
offf
В началото бе словото

Мнение от offf »

ми играя от 5-6 години и определено мога да кажа че си заслужава ако можеш да играеш но по добре не се записвай да остане место за мен :P :P 8) иначе сериозно мисля че трябва да имаш сериозна жоля и желание да научиш нещо още повече пък на тези години :wink:
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

Мнение от CYnep`Cu »

ааааа Еви ако не ти липсва желание СЕ 6ИБВАЙ:D
тенк йо \/:)
Аватар
SiriuS
В началото бе словото

Мнение от SiriuS »

Тениса в университета бива, ама само ако поне човек има някаква малка представа, защото не е никак лесен, а там няма да те научат кой знае колко много......
Иначе според мен Гаджанова бива........
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”