Мразя Коледа
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Мразя Коледа
моля, погледнете мнението ми с големия шрифт. намира се някъде на следващите страници. благодаря
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 04 Яну 2008, 02:54, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Мразя Коледа
Suicide is a tried and tested formula for release
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Аз пък не я мразя!
Напротив, това е един много хубав празник - винаги си прекарвам супер със семейството, с трапезата, атмосферата и всички тези неща ме радват! Винаги ми е било адски приятно на този ден, както и на Бъдни вечер!
Напротив, това е един много хубав празник - винаги си прекарвам супер със семейството, с трапезата, атмосферата и всички тези неща ме радват! Винаги ми е било адски приятно на този ден, както и на Бъдни вечер!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
...
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 04 Яну 2008, 02:54, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Аз май не мразя Коледа,но изключително много се депресирам покрай празниците...винаги.Това май се казва мазохизъм
..мразя еуфорията,мразя тичането по магазините,мразя изненадите с подаръците(макар че обичам аз да правя изненади), мразя коледната програма по телевизията,мразя коледните равносметки и новогодишните обещания..мразя още мн неща,свързани с Коледа...но обичам да се събирам със семейството си,защото на Коледа се виждам с хора,с които се виждам едва няколко пъти годишно...обичам топлината на старата печка на баба ми,обичам коледната питка с паричката,дори,когато не се пада на мен,обичам елхата и...
Не знам...Коледа ме депресира,но в същото време е много сплотяващ и топъл празник
Не знам...Коледа ме депресира,но в същото време е много сплотяващ и топъл празник
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
hypnosssa

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Акуло, ти си за бой с камшици!
Не стига че цяла година бачкаме/учим като луди, висим по спирки и в задръствания, мръзнем, жега ни е, ака ни се, спи ни се, тлъстеем, слабеем, дишаме отрови, ядем лайна и прочее... Едната Коледа ни е радостта! Ти да не си някой Гринч, дошъл да изпонатръшка коледния дух?
Дай го по-весело, дори да не е весело, поне не е...тъжно..

Не стига че цяла година бачкаме/учим като луди, висим по спирки и в задръствания, мръзнем, жега ни е, ака ни се, спи ни се, тлъстеем, слабеем, дишаме отрови, ядем лайна и прочее... Едната Коледа ни е радостта! Ти да не си някой Гринч, дошъл да изпонатръшка коледния дух?
Дай го по-весело, дори да не е весело, поне не е...тъжно..
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
you'll never walk alone!MERCES_LETIFER написа:нали не съм само аз?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Това е един много хубав празник. Поне се събираме с хората които обичаме и уважаваме. Е не със всички но с които можем.
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
...
Последно промяна от Cecilia Lisbon на 04 Яну 2008, 02:53, променено общо 1 път.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Мерцедес_Луцифер, според мен няма изобщо такова нещо което да си струва да не бъде мразено...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- ra4e^f
- Форумно зомби
Когато съм била сама на Коледа..имам предвид без обич от мъж,винаги ми е било кофти и съм го мразела тоя празник. Ноооо като дойде време за подаръци и трапеза-всичко отминава 
Е..не отричам,че ми е неприятно за тлъстите суми за подаръци,но..бахти.. веднъж в годината е,трябва да направим хората около нас поне малко щастливи
Е..не отричам,че ми е неприятно за тлъстите суми за подаръци,но..бахти.. веднъж в годината е,трябва да направим хората около нас поне малко щастливи
Съгласен съм с теб. Когато го няма любимия човек до теб на празник е много гадно.ra4e^f написа:Когато съм била сама на Коледа..имам предвид без обич от мъж,винаги ми е било кофти и съм го мразела тоя празник. Ноооо като дойде време за подаръци и трапеза-всичко отминава
А още по лошо е когато никой не оценява това което си направил за да бъде празника по добър.
"прераждане" означава универсално трансцендентално преминаване от едно същностно състояние в друго, като развитие по права линия, а не в кръгова цикличност
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
На мен винаги ми е странно...сдухващо...бла-бла...Цялата истерия...губят се истинските човешки ценности...А на Бъдни вечер ми е леко сдух...ама там си има основателни причини...Заканила съм се на някои хора...
А става още по-забавно като го закъсам откъм идеи за подаръци...но тази година съм решила - ще са скромни и още по-истински от други години...Няма да съм пръснала сума ти пари...когато радостта може да се постигне и по много по-простичък и лесен начин....
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."