Работите ли? Какво

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

погледни в bst.dir.bg
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

arielle написа:...другият вариант, който често ми се натрапва, е колцентър, ама трябва да си брилянтен с езика;
Какъв е този колцентър? И какъв език ти трябва, че доста се заинтригувах :) .
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

Temporary написа:
arielle написа:...другият вариант, който често ми се натрапва, е колцентър, ама трябва да си брилянтен с езика;
ами има различни варианти, но най-често с английски и немски, работиш почасово, мисля, че досега не съм видяла на пълно работно време, има някои колцентрове, които са за връзка с англ.и амер.граждани, т.е. истински м/ународни, имаше и (повечето) обикновени, смисъл обаждат ти се от бг тука и им предлагаш разни оферти, зависи какъв е точно центърът, но все пак погледни някоя друга обява, че не съм се интересувала прекалено 8)
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

А принципно, за обща информация, ако напсуваш шефа, на шефа, на
шефа, на началника ти, това за подаване на уведомение за напускане
ли се брои или за уволнение? Въпроса е сериозен :?
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Гост написа:А принципно, за обща информация, ако напсуваш шефа, на шефа, на

:lol: ако е било наум - не, но иначе не е на добре....все пак си напсувал баш шефа доколкото разбирам :shock: (а и дали директно си му го казал или си го споделил с по-малкия шеф е от значение :P - все пак и прекият ти началник е човек и си мисли същите неща за големия шеф, а той/тя много добре знае какво си мислят всички подчинени) .... така че зависи.... да се надяваме на добър изход от ситуацията... :wink: гууд лък с шефа
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

мен ли питаш? нямам идея.. може и нито едно от двете, но все пак не зная.. :(
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

tralala написа:

:lol: ако е било наум - не, но иначе не е на добре....все пак си напсувал баш шефа доколкото разбирам :shock: (а и дали директно си му го казал или си го споделил с по-малкия шеф е от значение :P - все пак и прекият ти началник е човек и си мисли същите неща за големия шеф, а той/тя много добре знае какво си мислят всички подчинени) .... така че зависи.... да се надяваме на добър изход от ситуацията... :wink: гууд лък с шефа
Всъщност наум беше, но се замислих ако беше на глас колко ли
потресен щеше да бъде от такава постъпка... И за миг се изкуших да
проверя, но не е гот да пише уволнен в трудовата ти книжка...
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Гост написа: не е гот да пише уволнен в трудовата ти книжка...
е определено не е добре :lol:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Moll Flanders
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Moll Flanders »

Аз тази година ще бъда 2ри курс. От 3 години работя като промоутър в една рекламна агенция. Заплащането в тези места е доста добро, пък и не работиш постоянно, а само петък, събота и неделя. Според мен това е най-добрата оферта за студент редовно обучение, защото работиш, когато си свободен, и ти плащат бързо и на ръка. Естествено нямаш договор и осигуровки, но след като ги покрива университета те не са необходими. Така че, който има спешна нужда от пари може да си свърже с някоя от агенциите - те непрекъснато набират нови хора.
Moll Flanders
Аватар
Nadya
В началото бе словото

Мнение от Nadya »

...свърже с някоя от агенциите - те непрекъснато набират нови хора
Какво представлява тази работа и как евентуално да ги намеря
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Temporary написа:
не се интригувай толкова, отвратителна работа...веднъж я работих и едва издържах да ми свърши 6месечния договор, ужасно напрежение :roll:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Moll Flanders написа:Аз тази година ще бъда 2ри курс. От 3 години работя като промоутър в една рекламна агенция. Заплащането в тези места е доста добро, пък и не работиш постоянно, а само петък, събота и неделя. Според мен това е най-добрата оферта за студент редовно обучение, защото работиш, когато си свободен, и ти плащат бързо и на ръка. Естествено нямаш договор и осигуровки, но след като ги покрива университета те не са необходими. Така че, който има спешна нужда от пари може да си свърже с някоя от агенциите - те непрекъснато набират нови хора.

Мммммммм, нещо такова ми трябва!!!! Ето...ето ето...Ами да! Ти какво точно правиш ? Рекламираш по улиците продукт или нещо от този сорт ? Щото аз гледах подобни оферти...има добри, наистина :)
Аватар
Moll Flanders
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Moll Flanders »

работота не е тежка. Правиш дегустации на различни хранителни стоки в магазини като Била Метро и други. Дават по 20 лева на ден за 8 часа максимум работа. Трябва да се обадиш в съответната агенция и те ще те викнат на интервю. Иначе агенциите са многол Снес даже в тайгър.бг една агинция беше пуснала обява, че набират промоутъри. Най-големите са Ей Тийм, Клок Уърк. Данните им можеш да вземеш през някоя търсачка.
Moll Flanders
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Moll Flanders написа:работота не е тежка. Правиш дегустации на различни хранителни стоки в магазини като Била Метро и други. Дават по 20 лева на ден за 8 часа максимум работа. Трябва да се обадиш в съответната агенция и те ще те викнат на интервю. Иначе агенциите са многол Снес даже в тайгър.бг една агинция беше пуснала обява, че набират промоутъри. Най-големите са Ей Тийм, Клок Уърк. Данните им можеш да вземеш през някоя търсачка.
Кфооооооооооооо....дегустация ?!?!? Опитваш храна ?!!? Ядеш и ти дават пари ?! ДАДЕНО! ВЗИМАЙТЕ МЕ! АЗ СЕ ПРЕДЛАГАМ НА ДРАГО СЪРЦЕ....
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хммм,не мисля, Жорко, по-скоро предлагаш дегустации...ПОне една моя приятелка това правеше :lol: Що кексчета изядохме :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”