Японистика?!
Модератор: Don Horhe
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: Японистика?!
Нашата секта поздравява вашата
Весела Коледа!
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- *Yuki hime*
- В началото бе словото
Хахаха 
Благодарим сърдечно! Да ви се връща добротата и милата съобразителност!... Пък и кой знае - току виж ви споходило и някое мъничко чудо
Нали е Коледа.
Надявам се и всички японисти и другите яки циекисти добре да сте си изкарали
Благодарим сърдечно! Да ви се връща добротата и милата съобразителност!... Пък и кой знае - току виж ви споходило и някое мъничко чудо
Надявам се и всички японисти и другите яки циекисти добре да сте си изкарали
"Immortality is wasted on the young."
Весела Коледа и от мен на всички!!!!
Аз си пожелах повече ... :Р няма да кажа, че няма да се сбъдне! Ам ponex а ти от кога ни стана колега
хахахаа нямаш търпение да се присъединиш? И имате Икономика брях колега 
Хорхито
грасиас дет се вика
П.С. Някой чете ли по езикознание? хахаха активно?
Ааааа ахха не ме линчувайтее

Аз си пожелах повече ... :Р няма да кажа, че няма да се сбъдне! Ам ponex а ти от кога ни стана колега
Хорхито
П.С. Някой чете ли по езикознание? хахаха активно?
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
На мен не ми е останало време да се занимая с учебниците. Вчера 6ч път, после малк разходка из Варна и после празнувахме. Днес си се прибрах в Добрич и пак не остана време. Утре ще поуча малко и на 27ми се прибирам и то не остана за кога
Весела Коледа!!!!!!

Весела Коледа!!!!!!

Aaaa прибираш се още на 27ми в София?? Пор кеее??? Ама че работа
няма ли да караш нова година в Добрич или сте се уговорили за София? Аз хич не ми се прибира още
такова спокойствие тук ехааа живот!
Ако можеха да ни отпуснат поне още една седмица
ам аз така де ще дойда възможно най-късно
сигурно в сряда. Нали е неучебен ден?
Ако можеха да ни отпуснат поне още една седмица
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
ЕЗ всички имаме на 2ри, тя каза.Lanfaer написа:Aaaa прибираш се още на 27ми в София?? Пор кеее??? Ама че работаняма ли да караш нова година в Добрич или сте се уговорили за София? Аз хич не ми се прибира още
такова спокойствие тук ехааа живот!
Ако можеха да ни отпуснат поне още една седмицаам аз така де ще дойда възможно най-късно
сигурно в сряда. Нали е неучебен ден?
А иначе, не, няма да карам НГ тук. Аз съм си в Добрич тая година май само заради баща ми - да го видя какво прави и без това се виждаме само веднъж годишно

-
ponex
- В началото бе словото
Lanfaer написа:Весела Коледа и от мен на всички!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си пожелах повече ... :Р няма да кажа, че няма да се сбъдне! Ам ponex а ти от кога ни стана колегахахахаа нямаш търпение да се присъединиш? И имате Икономика брях колега
Хорхитограсиас дет се вика
![]()
П.С. Някой чете ли по езикознание? хахаха активно?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааааа ахха не ме линчувайтее
![]()
ми в часовете по СИП ни казаха да избереме между нова култура на Япония и ли икономика след 2рата световна война
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Леле,тва за втори сто процента сигурно ли е?!!!!!!!!Тия от СУ съвсем ни орязаха и без това минималистичната ваканцийка
А що се отнася до ЕЗ,аз лично прочетох две страници от фонетика и се отказах за пореден път
Нямам си и идея как ще се боря с тва чудо.Пожелавам ви повече късмет на вас,ще ви е нужен!Аз засега смятам да си науча по японски,пък после ще се връщам към другите неща.Btw,промениха ми датите за изпита по френски-между 7 и 10 февруари.Знаете ли тогава горе-долу кой изпит ни се пада?
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не са определени изпитите по ЛТЗ и ЕЗ, нали? То май ние трябва да си ги определим?
А иначе е сигурно, да. Тя каза на последната лекция, че ще си караме редовна, 'щото щяло много да изпуснем. Говореше и нещо за лист с присъстващите и аз мисля да ида, но не вярвам да го пусне при условие, че повечето хора от провинцията едва ли ще са дошли на 2ри точно. Голяма тъпотия, поне да бяха дали и 2ри почивен. Доста неразумна работа. Ще кажеш, че ако аз си празнувам НГ-то в Добрич, на 1ви ще се прибера сутринта и ще стана специално вечерта да пътувам цяла нощ с тъпия влак, за да съм на лекции въе сряда. Как ли пък не.
А иначе е сигурно, да. Тя каза на последната лекция, че ще си караме редовна, 'щото щяло много да изпуснем. Говореше и нещо за лист с присъстващите и аз мисля да ида, но не вярвам да го пусне при условие, че повечето хора от провинцията едва ли ще са дошли на 2ри точно. Голяма тъпотия, поне да бяха дали и 2ри почивен. Доста неразумна работа. Ще кажеш, че ако аз си празнувам НГ-то в Добрич, на 1ви ще се прибера сутринта и ще стана специално вечерта да пътувам цяла нощ с тъпия влак, за да съм на лекции въе сряда. Как ли пък не.

Еми аз тогава се прибирам още на 31ви и ще празнувам с приятели Нова година, пък на 2ри ще ходя на лекции, ко да прая 
За контролното по фонетика мисля утре да чета цял ден
изоставам с канджите и с всичко! Но като се има предвид, че изобщо се размърдвам да правя нещо свързано с даскало си е добре:) и съм горда от себе си!
Ида ти кога се прибираш? Може да излезнем на кафенце на първи с който си дойде по-рано или си е в София! Въпреки, че като се замисля може и да проспа 1ви
Аз съм още на втора тема по Езикознание
хех и си ги чета преди лягане ... 10 минути и вече хъркам
найссс ло ке сеа
Та надявам се ще се видим скоро
приятно 
За контролното по фонетика мисля утре да чета цял ден
Ида ти кога се прибираш? Може да излезнем на кафенце на първи с който си дойде по-рано или си е в София! Въпреки, че като се замисля може и да проспа 1ви
Та надявам се ще се видим скоро
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
За датите - Тошо вика че по ЛТЗ ей са на 4ти ще ги решиме кои да бъдат, за ЕЗ предполагам също... Последния път по ЕЗ при нас имаше и списък за присъствие, мда 
А Дени, ти си точно като мен, преди лягане отварям ЕЗ и след около 30 секунди хрррр....
А Дени, ти си точно като мен, преди лягане отварям ЕЗ и след около 30 секунди хрррр....
medicate, medicate
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Значи на 4-ти ще имаме все пак?! Не само на 2-ри?
Нямам спомен, но Езикознание не караме ли заедно?! Май бяхме последния път, но аз не видях никакъв списък.
Всъщност ми се губят лекциите по Езикознание като спомен..... 
Нямам спомен, но Езикознание не караме ли заедно?! Май бяхме последния път, но аз не видях никакъв списък.