Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Re: Японистика?!

Мнение от Don Horhe »

Нашата секта поздравява вашата :toothy10: Весела Коледа!
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
*Yuki hime*
В началото бе словото

Мнение от *Yuki hime* »

Хахаха :D
Благодарим сърдечно! Да ви се връща добротата и милата съобразителност!... Пък и кой знае - току виж ви споходило и някое мъничко чудо :wink: Нали е Коледа.
Надявам се и всички японисти и другите яки циекисти добре да сте си изкарали :P
"Immortality is wasted on the young."
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

пожелах си за коледа 6 по съвременна икономика на Япония :bigsmurf:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Весела Коледа и от мен на всички!!!! :bounce: :) :santa: :blob: :hello1: :love7: :occasion5: :occasion1: :occasion9: :toothy4: :toothy7: :wav:
Аз си пожелах повече ... :Р няма да кажа, че няма да се сбъдне! Ам ponex а ти от кога ни стана колега :) хахахаа нямаш търпение да се присъединиш? И имате Икономика брях колега :)
Хорхито :) грасиас дет се вика :)

П.С. Някой чете ли по езикознание? хахаха активно? :lol: :lol: :lol: :o :roll: :alien: :bom: :drunken: Ааааа ахха не ме линчувайтее :)

:wave:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

На мен не ми е останало време да се занимая с учебниците. Вчера 6ч път, после малк разходка из Варна и после празнувахме. Днес си се прибрах в Добрич и пак не остана време. Утре ще поуча малко и на 27ми се прибирам и то не остана за кога :|
Весела Коледа!!!!!! :bigsmurf: :bigsmurf:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Aaaa прибираш се още на 27ми в София?? Пор кеее??? Ама че работа :) няма ли да караш нова година в Добрич или сте се уговорили за София? Аз хич не ми се прибира още :) такова спокойствие тук ехааа живот!
Ако можеха да ни отпуснат поне още една седмица :( ам аз така де ще дойда възможно най-късно :) сигурно в сряда. Нали е неучебен ден?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ние си имаме ЕЗ в среда, 02.01 :)
medicate, medicate
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Не може да бъде ;( значи и ние имаме :( :( :(
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Lanfaer написа:Aaaa прибираш се още на 27ми в София?? Пор кеее??? Ама че работа :) няма ли да караш нова година в Добрич или сте се уговорили за София? Аз хич не ми се прибира още :) такова спокойствие тук ехааа живот!
Ако можеха да ни отпуснат поне още една седмица :( ам аз така де ще дойда възможно най-късно :) сигурно в сряда. Нали е неучебен ден?
ЕЗ всички имаме на 2ри, тя каза.
А иначе, не, няма да карам НГ тук. Аз съм си в Добрич тая година май само заради баща ми - да го видя какво прави и без това се виждаме само веднъж годишно :|
Изображение
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Lanfaer написа:Весела Коледа и от мен на всички!!!! :bounce: :) :santa: :blob: :hello1: :love7: :occasion5: :occasion1: :occasion9: :toothy4: :toothy7: :wav:
Аз си пожелах повече ... :Р няма да кажа, че няма да се сбъдне! Ам ponex а ти от кога ни стана колега :) хахахаа нямаш търпение да се присъединиш? И имате Икономика брях колега :)
Хорхито :) грасиас дет се вика :)

П.С. Някой чете ли по езикознание? хахаха активно? :lol: :lol: :lol: :o :roll: :alien: :bom: :drunken: Ааааа ахха не ме линчувайтее :)

:wave:

ми в часовете по СИП ни казаха да избереме между нова култура на Япония и ли икономика след 2рата световна война :)
Изображение
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Леле,тва за втори сто процента сигурно ли е?!!!!!!!!Тия от СУ съвсем ни орязаха и без това минималистичната ваканцийка :sad5: А що се отнася до ЕЗ,аз лично прочетох две страници от фонетика и се отказах за пореден път :roll: Нямам си и идея как ще се боря с тва чудо.Пожелавам ви повече късмет на вас,ще ви е нужен!Аз засега смятам да си науча по японски,пък после ще се връщам към другите неща.Btw,промениха ми датите за изпита по френски-между 7 и 10 февруари.Знаете ли тогава горе-долу кой изпит ни се пада?
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Не са определени изпитите по ЛТЗ и ЕЗ, нали? То май ние трябва да си ги определим?
А иначе е сигурно, да. Тя каза на последната лекция, че ще си караме редовна, 'щото щяло много да изпуснем. Говореше и нещо за лист с присъстващите и аз мисля да ида, но не вярвам да го пусне при условие, че повечето хора от провинцията едва ли ще са дошли на 2ри точно. Голяма тъпотия, поне да бяха дали и 2ри почивен. Доста неразумна работа. Ще кажеш, че ако аз си празнувам НГ-то в Добрич, на 1ви ще се прибера сутринта и ще стана специално вечерта да пътувам цяла нощ с тъпия влак, за да съм на лекции въе сряда. Как ли пък не. :evil:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Еми аз тогава се прибирам още на 31ви и ще празнувам с приятели Нова година, пък на 2ри ще ходя на лекции, ко да прая :(
За контролното по фонетика мисля утре да чета цял ден :) изоставам с канджите и с всичко! Но като се има предвид, че изобщо се размърдвам да правя нещо свързано с даскало си е добре:) и съм горда от себе си!
Ида ти кога се прибираш? Може да излезнем на кафенце на първи с който си дойде по-рано или си е в София! Въпреки, че като се замисля може и да проспа 1ви :roll: Аз съм още на втора тема по Езикознание :) хех и си ги чета преди лягане ... 10 минути и вече хъркам :) найссс ло ке сеа
Та надявам се ще се видим скоро :) приятно :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

За датите - Тошо вика че по ЛТЗ ей са на 4ти ще ги решиме кои да бъдат, за ЕЗ предполагам също... Последния път по ЕЗ при нас имаше и списък за присъствие, мда ;)
А Дени, ти си точно като мен, преди лягане отварям ЕЗ и след около 30 секунди хрррр....
medicate, medicate
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Значи на 4-ти ще имаме все пак?! Не само на 2-ри?
Нямам спомен, но Езикознание не караме ли заедно?! Май бяхме последния път, но аз не видях никакъв списък. :shock: Всъщност ми се губят лекциите по Езикознание като спомен..... :|
Заключено

Обратно към “ФКНФ”