една сладурана

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

От една твърде дебела за теб книга в учебната програма за десети клас. ;)
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:thumbright:
Аватар
Ladette
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Ladette »

Привет на всички колеги, относно мацката, ако се абстрахираме от всичко - на мен ми дойде като свеж полъх в иначе така академичната среда :D
Life is a lesson, you learn it when you are through...
Аватар
lost_trust
В началото бе словото

ТВА СЪМ АЭ!!!!

Мнение от lost_trust »

Ауе,ей!Эа мен ли пак говорите уе?Не че нещо на въпреки,ама някои ми вписват няква лоша слава в тоя университет!Ми да,аэ съм!!!Аэ съм оная с бирата дето си ходи нагоре-надолу и кво?Уча в Софийския,2-ри курс,геология.Кво сте ме эакоментирали тука.Аэ коментирам ли ви вии кви ги вършите в Студентски град.Каэаха ми че нещо `ме пишете` и викам да вляэа да видя эа кво става въпрос.Поне хубаво эаглавие сте сложили на темата,което си ме радва:)Ама пойче няма да пия в Университета щото стово лошо.Ауе Rage,колежке,ти коя си?Айде няма кво да кажа...Може да е кофти слава,ама пак е нещо.Телефон эа връэка искате ли да оставя?:)
If you wonna be the best,I`m gonna show you how!
Аватар
lost_trust
В началото бе словото

:)

Мнение от lost_trust »

А и още нещо да поясня-някоя от дадената от вас информация е недостоверна.Неэнам дали има други така луди в университета с бира,ама аэ съм влиэала на лекции само с географите 2-ри курс,с някви си история и география,веднъж май с МИО и веднъж с тъпите прависти и един ме иэхвърли тогава,баси.Нито съм чупила микрофони на преподаватели,нито съм била толкова агресивна,колкото описвате(освен със словесни нападки)Иначе эа псуването сте прави-много съм вулгарна,което ми е недостатък,но ще се коригирам.:)Нямам време да ве прочета всички мнения,но ако някой иска да ми каже нещо(било то хубаво или лошо)предпочитам да ми го каже в очите директно,отколкото да ме коментира по форуми,да ми съди поведението(и то беэ да ме поэнава ни най-малко)и да гадае коя съм.Все пак и вие не сте по-горе от мен.Всички сме с равни студентски права...така че и вие можете да си носите бира в университета,нали?Ако някой иска да ми каже нещо-да ме намери и да ми го каже в очите.Вижте програмата на специалност геология 2-ри курс,залепена на третия етаж в Южното крило,вижте кога имам лекции по палеонтология(на тях ходя редовно)и елата в съответната стая.Да,точно тя-242.Просто да си говорим като нормални хора...
FTF
Писаружяк

Re: една сладурана

Мнение от FTF »

Аз искам телефонен номер :bounce:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от Бавария »

lost_trust написа:А и още нещо да поясня-някоя от дадената от вас информация е недостоверна.Неэнам дали има други така луди в университета с бира,ама аэ съм влиэала на лекции само с географите 2-ри курс,с някви си история и география,веднъж май с МИО и веднъж с тъпите прависти и един ме иэхвърли тогава,баси.Нито съм чупила микрофони на преподаватели,нито съм била толкова агресивна,колкото описвате(освен със словесни нападки)Иначе эа псуването сте прави-много съм вулгарна,което ми е недостатък,но ще се коригирам.:)Нямам време да ве прочета всички мнения,но ако някой иска да ми каже нещо(било то хубаво или лошо)предпочитам да ми го каже в очите директно,отколкото да ме коментира по форуми,да ми съди поведението(и то беэ да ме поэнава ни най-малко)и да гадае коя съм.Все пак и вие не сте по-горе от мен.Всички сме с равни студентски права...така че и вие можете да си носите бира в университета,нали?Ако някой иска да ми каже нещо-да ме намери и да ми го каже в очите.Вижте програмата на специалност геология 2-ри курс,залепена на третия етаж в Южното крило,вижте кога имам лекции по палеонтология(на тях ходя редовно)и елата в съответната стая.Да,точно тя-242.Просто да си говорим като нормални хора...
аха-ха-ха-ха-ха

утре идваме с вили и факли
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ето как се прави пиар в уни-то! :lol: Евала на мацката! :bounce:
Ibiza DJ
Аватар
lost_trust
В началото бе словото

симпатяги;)

Мнение от lost_trust »

Хех,душички,чак ме радвате!:)Поне май не сте от хората,които трупат злоба в себе си,а тва си е кефещ факт,разбира се.Даже сега видях в по-предни постове,че и името сте ми познали.:)Явно някои от вас,освен че са ме виждали виэуално ме познават и лично т.е персонално.Няма лошо де..
Ем...кво да ви кажа...Сори,ама няма да си оставям телефонния номер тук в тоя форум,че ще почнат да ми звънят произволни откачалки :)Няма лошо,ама ще ми прегреят бушоните,а идва гадничка сесия и трябва да се сяда да се учи.Хич не ви си учи,ама няма как...преживели сме го.
Еми,тва е майна.Кво да ви кажа?..Като се замисля и аз няма какво да ви виня,че коментирате тук сеирите на хората.Все пак тва е свободно пространство и всеки може да си изрази мнението,независимо дали е добро или лошо.Нормално е някой да ме изкритикува за простотиите,а друг -да ми се накефи.Пак и аз ако бях като вас,и ми направеше впечатление нещо в Университета,щях сигурно да го споделя с приятели и да се посмеем.Важното е да има развитие на действието...:)
Няма какво да ви кажа,`щот незнам кои сте...Почти никога не посещавам този форум,но все пак мога да ви пожелая весели празници,много здраве и бъдете все така либерално мислещи и полигамни.:)(Боже,колко благороден човек съм:)Чак аз си се кефя:))
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Сладурано, и ти ли си от Пловдив? :shock:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Какво учене, аз викам се напием като панди!
Изображение
Of Mice and Men
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

lost_trust, а ще споделиш ли с нас кое те провокира да се отрежеш така и да псуваш наред из Ректората? Конкретен повод? Причина? Или просто за спорта? :)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Циндил-Пиндил написа:lost_trust, а ще споделиш ли с нас кое те провокира да се отрежеш така и да псуваш наред из Ректората? Конкретен повод? Причина? Или просто за спорта? :)
нали знаеш, грижи...
Изображение
Of Mice and Men
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Мацко, не спирай да пишеш. Аз съм ти фен :drunken:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

FTF написа:Мацко, не спирай да пишеш. Аз съм ти фен :drunken:
не му вярвай,
той е фен на всичко с два крака и очи...
Изображение
Of Mice and Men
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”