Въпрос Относно Общежитията

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
UNWE
В началото бе словото

Мнение от UNWE »

Vintersorg написа:Мен понеже вече нищо не ми е ясно, а се изписаха куп неща, искам да питам това:

Значи...на 16-и излиза класирането.Обявяват го в интернет същия ден сутринта или ( да мога да ида през деня баси!) ???
Информацията, която имам за момента е:

На 14 или 15 ще e направено класирането. На страницата http://priem.unwe.acad.bg ще има информация само за минималния бал, с който се класират желаещите общежитие. Който държи да се види в списъка, може да отиде в бл.23.
Vintersorg написа:Като излезе това класиране, аз отивам в дирекцията на Студентски общежития, и там получавам настанителна заповед и.. какво ? Пращат ли ме оттам с платената такса директно в стаята или ?
На 16 ще започне настаняването. От бл.23 ще ти дадат настанителна заповед за желан от теб блок и стая, с която трябва да отидеш при домакинката на съответния блок.
Vintersorg написа:С родители ли трябва да ида още първия път в дирекцията, като съм от провинцията?Щото примерно ако има нещо проблеми, по-лесно ще им вдигнем врява трима човека там...
На операторките ще им вдигат врява не 3-ма, а над 300 човека още първия ден. :? Ако е за това, по-добре не идвай с родителите си. Тяхното присъствие не е задължително, а понякога не е и препоръчително!
Vintersorg написа:И сега... ако примерно отговорите са положителни, значи ли че на 16-и ще мога да си връткам ключовете от стаята в ръка?
Ако домакинката не реши, че работният й ден приключва в 13:00 часа, да! Но ако в 17:00 часа сте над 50 човека чакащи пред нейната врата, не!
Vintersorg написа:И още... ако да примерно...какво трябва да правя ?!?! Мога ли да си бия ключа и да си дойда в Ботевград за няколко дни, а после да дойда с багажа примерно на 21-и, или трябва да стоя там като врабче на джанка до трети октомври ?!
Можеш! Никой няма да те кара да стоиш тук "като врабче на джанка до трети октомври". :D
Утре Наш Става Светът !
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Мерси...за всичко!
Само че...аз съм първокурсник в СУ, не в УНСС.

Бтв подписът ти ми напомня нещо... :twisted:
UNWE
В началото бе словото

Мнение от UNWE »

Това беше важно уточнение :twisted:

И аз уточнявам, че написаното от мен се отнася главно за УНСС ! :wink:
Утре Наш Става Светът !
Аватар
lenivko
В началото бе словото

Мнение от lenivko »

UNWE написа:Това беше важно уточнение :twisted:

И аз уточнявам, че написаното от мен се отнася главно за УНСС ! :wink:
Аз пък съм в УНСС и ми помогна доста, благодаря! ;)
nostalgia
В началото бе словото

Мнение от nostalgia »

И аз съм в УНСС, мерси UNWE за оточненията..много ми помогна :D
MethodMan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MethodMan »

Само не разбрах докога ще продължи настаняването ? От 16 почва,ама кога свършва ?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

на 21-ви (за СУ става дума, нали?)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
MethodMan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MethodMan »

Tripio написа:на 21-ви (за СУ става дума, нали?)
Аз за УНСС питах :) Но предполагам,че и там на 21 ще е крайният срок.
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

и за НЕпървокурсниците,класирани на 1ва класация срокът е 21 :D
аз днес се настаних и разбрах че ще едната ми съквартирантка ще е 1ви курс... :wink:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

moonlight, плс кажи какви док. носи при настаняването,че съм изпаднала в голяяямо неведение и :oops: , а смятам утре да пътувам към Сф.....Каква е тази адресна карта,защото аз нямам! :roll:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
o4ko
В началото бе словото

Мнение от o4ko »

Адресната карта ти я издава срещу 1.50лв управителя на блока ,за който си класирана.иначе си носиш личната карта,студенстската книжка(или карта) ,личната карта, 2 снимки и май тва беше.за всеки случай провери в сайт-а. uni-campus.net
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

Малиция,значи преди да се настаниш,1во отиваш в СУ на касата в 220 каб. да си платиш таксата,след тва в библиотеката да ти ударят печат че си си върнала всички книги от предната година,после отиваш в учебния отдел на твойта специалност,където секретарката те записва за семестъра и ти подпечатва 2 уверения/които си купуваш преди тва/,1то остава при нея,а другото носиш на домакинката в блока ти, за да види тя какъв е успеха ти.
А за самото настаняване са ти нужни личната карта,студентската книжка,2 снимки,1 жълто листче-адресна регистрация,която трябва да имаш още от 1ви курс,когато се настанявахме тогава... ,трябва носиш и някво листче,което ни дадоха като се изнасяхме,и квитанция за платен наем и пропуск от касата в 42Б...мисля че тва беше всичко ,верно има мноого търчане,ще ти отнеме цял ден,щото на всичкото отгоре се съобразяваш и с работното време на всички :?
ох,озорих се докат го напиша всичко тва:D
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Утре ли излиза класацията или е това
http://www.uni-campus.net/klasaciq1.php

защото във файла виждам и някои първи курс?
Аватар
Al-x4o
От дъжд на вятър
Специалност: Публична комуникация
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от Al-x4o »

май това е за старите студенти. щото иначе :? ... не си веждам името нито между класираните, нито мижду некласираните :cry:
Животът е кратък, чети повече!

http://www.alexanderkrastev.com
http://www.azcheta.com
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”