nihil написа:ти сериозно ли ? ахахахаха ужасно!!! как са могли!!! ахахахаха сигурно ще са космати презервативи :Р ахаха
Ооо е как, ти си мислиш че се шегувам ли?!!
Новината беше съобщена в сума сайтове!
"19 декември 2007, Любопитно
Manowar пускат своя марка презервативи
В мърчандайз каталога на бандата е включена нова стока - презерватив с марка името на групата, наречен "Warrior's Shield""
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
Pezo написа:Пха, те тия групи ако са блек... Зззауеби. Бати, в такива моменти как искам да са разрешени обидите и напаТките, че да сипем на НемеНзис с големио черпак...
Хаха, яд ли те е?! Ми гръмни се.
А "големио черпак" можеш да си го... запазиш за себе си!
Да ма е яд? На псевдоинтелектуална куха туба като тебе? Мне. Спри само да говориш за неща, като блека примерно, които са тооолкова далече от тебе.
Най са изкефих на тия GWAR!! леле чудя се дали да се смея или да плача !! тия са УНИКАЛНИ Супер УнИкАлНиУЛТРА УНИКАЛНИ От смях се разревах кат ги видях!!! БРАВОС на тоя дет ги е "СПОДЕЛИЛ" с нас!!!
"....И се роди човекът,същество тъй велико,че се наложи сам да си поставя ограничения - боговете..."
Пхаха е тва вече са пълни глупости - това че си имаш некви личностни разправии и непоносимост към блек метъла не ти дава право да правиш глупави класации като тази... този който я е правил е идиот за мен, пък за него аз съм идиот- така че няма да споря! Тва че не харесва Dimmu Borgir си е негов проблем но да ги нарича с некви изтъркани и детински наименованиица като "Demon Burger" е меко казано идиотско, просташко и олигофренско!
Който не харесва тези групи и този стил по-добре да си замълчи!
Всеки трезвомислещ човек има непоносимост към блека най-абсурдният подстил пръкнал се от метъла, заедно с разните там горове.
Признавам, че търсех конфликта в случая И все пак има стилове за които не признавам въпросът на вкус, просто защото са в тотален разрез с мирогледа ми и блека е един от тях.