Информацията, която имам за момента е:Vintersorg написа:Мен понеже вече нищо не ми е ясно, а се изписаха куп неща, искам да питам това:
Значи...на 16-и излиза класирането.Обявяват го в интернет същия ден сутринта или ( да мога да ида през деня баси!) ???
На 14 или 15 ще e направено класирането. На страницата http://priem.unwe.acad.bg ще има информация само за минималния бал, с който се класират желаещите общежитие. Който държи да се види в списъка, може да отиде в бл.23.
На 16 ще започне настаняването. От бл.23 ще ти дадат настанителна заповед за желан от теб блок и стая, с която трябва да отидеш при домакинката на съответния блок.Vintersorg написа:Като излезе това класиране, аз отивам в дирекцията на Студентски общежития, и там получавам настанителна заповед и.. какво ? Пращат ли ме оттам с платената такса директно в стаята или ?
На операторките ще им вдигат врява не 3-ма, а над 300 човека още първия ден.Vintersorg написа:С родители ли трябва да ида още първия път в дирекцията, като съм от провинцията?Щото примерно ако има нещо проблеми, по-лесно ще им вдигнем врява трима човека там...
Ако домакинката не реши, че работният й ден приключва в 13:00 часа, да! Но ако в 17:00 часа сте над 50 човека чакащи пред нейната врата, не!Vintersorg написа:И сега... ако примерно отговорите са положителни, значи ли че на 16-и ще мога да си връткам ключовете от стаята в ръка?
Можеш! Никой няма да те кара да стоиш тук "като врабче на джанка до трети октомври".Vintersorg написа:И още... ако да примерно...какво трябва да правя ?!?! Мога ли да си бия ключа и да си дойда в Ботевград за няколко дни, а после да дойда с багажа примерно на 21-и, или трябва да стоя там като врабче на джанка до трети октомври ?!