Теми Литература 1990-2007
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Ми не е ошо да походиш на някъв курс към СУ- поне аз така мисля да направя! И аз имам само 6-ци в даскало но все пак това не е същото... едно си е там друго е изпит и то за СУ... това мога само да кажа. 
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
колкото по-рано започнеш да се готвиш-толкова по-добре,защото ще имаш повече време!аз вече минах по този път и не искам никога повече да го извървявам! това че имаш 6 в даскало е мн добре,но не е критерии дали ще влезеш.защото ако вземат да те скъсат(чукам да дърво да не стане) кел файда че имаш 6-ца!така че моят съвет е-започвай курсове възможно най-скоро и дай всичко от себе си! УСПЕХ!!!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
тези 6-ци са толкова субективни, че нямам думиnellliii написа:колкото по-рано започнеш да се готвиш-толкова по-добре,защото ще имаш повече време!аз вече минах по този път и не искам никога повече да го извървявам! това че имаш 6 в даскало е мн добре,но не е критерии дали ще влезеш.защото ако вземат да те скъсат(чукам да дърво да не стане) кел файда че имаш 6-ца!така че моят съвет е-започвай курсове възможно най-скоро и дай всичко от себе си! УСПЕХ!!!
истината е на стената на Химическия...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- BeHu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Истината по литература и въобще в оценяването е много субективно нещо.
А оценките от училище са си много важни за съжаление. Въпреки че това е супер глупост - не може да се сравняват оценка в някакво обикновено СОУ и в хуманитарните гимназии примерно. В някои училища ти скъсват задника с извинение от учене и ти пишат по-ниски оценки накрая, в други ти подаряват 6-тици. Не е особено честно
Но пък и честни неща в тоя живот няма - тъй че трябва да се свиква
Даваш най-доброто от себе си при подготовката и на изпита, това е, което можеш да направиш
Даваш най-доброто от себе си при подготовката и на изпита, това е, което можеш да направиш
Not An Ordinary Girl
- slvn
- В началото бе словото
Някой ще ме светне ли как стои въпросът с признаване на оценките от националната олимпиада по литература в университета?
И там ли е Judgment Night ? Защото напоследък чувам разни градски легенди за 11 проверители,сред които моите гуру в живота - В.Стефанов,М.Кирова и СИЕ?
Някой да каже,че не е вярно...
Някой да каже,че не е вярно...
Imfuckinpossible is nothing... =]
-
Кандидатстващ
- В началото бе словото
Доколкото знам, ако минеш втори кръг на олимпиада, по литература не трябва да държиш изпит. Има само една подробност- проверяващите на тази олимпиада ще са най-големите откачалници литератори, които живеят в свой фикционален свят, считайки, че техния начин на изказ е единствено правилен...с две думи- шанса ти / а и моят/ да изкараш втори гръг на олимпиада с добра оценка варира между 1 и 2%. Успех 
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Теми Литература 1990-2007
От олимпиадата се признават само пълните 6тици от националния кръг. Проверяващите са 9 и всеки проверява всяка работа без да маркира нещо на нея, всеки си пише свои оценки и после се смята осреднено. Проверяващите са наистина големите имена в тази сфера, но и така трябва да бъде. Не мисля, че е невъзможно да не успееш, стига да ти върви литературата, да можеш да мислиш литературно, а не да зубкаш и не на последно място да ти харесат писаниците проверяващите. 
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Теми Литература 1990-2007
е то ако на олимпиада си направил нещо...
направо си щракай с пръсти и си се чувствай студент
направо си щракай с пръсти и си се чувствай студент
- Духful
- В началото бе словото
Re:
Това са абсолютни глупости. Ето заради такива разбирачи се сбъркват всяко лято главите на кандидат-студентите, постоянно питат едни и същи неща и всеки път някой си им казва нещо различно. Накрая просто си минаваш по този път и това е начинът да разбереш за какво иде реч...Когато не сте наясно, не пишете, защото се създава излишно напрежение...не става въпрос само за конкретния пост.....Кандидатстващ написа:Доколкото знам, ако минеш втори кръг на олимпиада, по литература не трябва да държиш изпит. Има само една подробност- проверяващите на тази олимпиада ще са най-големите откачалници литератори, които живеят в свой фикционален свят, считайки, че техния начин на изказ е единствено правилен...с две думи- шанса ти / а и моят/ да изкараш втори гръг на олимпиада с добра оценка варира между 1 и 2%. Успех
Локвите изпълваха обувките му, а звездите - душата му.
Re:
оф всяка година има поне един дето да ги говори тия нещаslvn написа:гуру в живота - В.Стефанов,М.Кирова и СИЕ? roll:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Re:
за мен такива работи като изказ и начини на исказвания са голяма заблуда...Духful написа:Това са абсолютни глупости. Ето заради такива разбирачи се сбъркват всяко лято главите на кандидат-студентите, постоянно питат едни и същи неща и всеки път някой си им казва нещо различно. Накрая просто си минаваш по този път и това е начинът да разбереш за какво иде реч...Когато не сте наясно, не пишете, защото се създава излишно напрежение...не става въпрос само за конкретния пост.....Кандидатстващ написа:Доколкото знам, ако минеш втори кръг на олимпиада, по литература не трябва да държиш изпит. Има само една подробност- проверяващите на тази олимпиада ще са най-големите откачалници литератори, които живеят в свой фикционален свят, считайки, че техния начин на изказ е единствено правилен...с две думи- шанса ти / а и моят/ да изкараш втори гръг на олимпиада с добра оценка варира между 1 и 2%. Успех
ако са ти вярни нещата както и да го кажеш
пак ще получиш положителна оценка
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: