Има ли някой, който може да даде ясен, точен и категоричен отговор и ако все пак има, къде мога да го намеря?
Друг въпрос, който ме засяга, е оценката от спорт вписва ли се в студентската книжка или не и смята ли се при изчисляването на успеха за стипендия? Ако правилата са едни за всички, тогава защо едни колеги имат оценки по спорт, а други само подпис, трети пък - нищо?!
Една друга мила женица от скромния ми факултет ме усведоми, че кредити се събирали и от посещението на Библиотеката. Записвали били кой колко време прекарва в четене вътре, по колко книги си взима, има ли карта и т.н!! Пълен АБСУРД!!! Питам аз кой нормален човек ще тръгна да ме следи по колко време чета в библиотеката и кви книги си взимам и това ще ми носи точки или ще ме лишава от права?!! Да не говорим, че пътувам час и половина, за да се прибера от факултета и ако ми трябва нещо, взимам и си го снимам, пък си го чета вкъщи. Ми освен да ми пратят някой вкъщи да ме наздирава, докато прелиствам, пък може после и да ме изпита да види какво съм запомнила!
Много ще съм благодарна за отговорите.