Абсолютно съм съгласен.Невероятна игра!smeshko написа:Абе хора сериозно за военни игриПоиграйте новата Call of duty - Modern warfare... наистина невероятно и те грабва от 1вия момент и после не можеш да се откачиш!
Военни PC games
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Военни PC games
.
Калев написа:От много време се каня да си кача втората част (и по-точно expansion-а й "Doomsday"). Май ме убеди да го направя.Boromir написа:Най-добрата тактическа стратегия за Втората война е "Hearts of Iron".
Дерзай !!!
Въртеше се някакъв торент "Хартс ъф Айрън Антолоджи" с всичките игри и експанжъни... Втората е наистина по-добра, макар аз все да си цъкам първата - стара, ама златна.
И досега играх на Medal Of Honor: Allied Assault - мисийките са съкровище, особено мазалото на Омаха бийч или инфилтрацията в дока за подводници. Тя и Батълфилд са най-зверските пуцалки по темата, а ако можеше да се играе и с немски войник, щеше да е най-великата... Та се сетих - има ли въобще 3Д екшън, в който да има опцията да си Джери и да риташ съюзнически/съветски каски по пътя си? Ако някой знае такова чудо, кажете

- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Еми в Батълфийлд 1942 можеш.
иначе по темата Кол ъф Дюти всички версии къртят
иначе по темата Кол ъф Дюти всички версии къртят
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На Медъл Ъф Онър аз лично зациклих на Омаха бийч и там си и останах. Успях с триста зора и две кила кръв да стигна до скапания им бункер, но дотам - просто повече беше невъзможно и я изтрих...
Борко, на Батълфийлд 1942 може да си немец бре! Кой според теб яхва Панцер 4 при всяко идване в Ботевград и разиграва битката в Берлин, крещейки "Ich brauch einen technikee-e-e-e-er!", като ми гръмнат танка
Борко, на Батълфийлд 1942 може да си немец бре! Кой според теб яхва Панцер 4 при всяко идване в Ботевград и разиграва битката в Берлин, крещейки "Ich brauch einen technikee-e-e-e-er!", като ми гръмнат танка
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хора, помощ!!!
Намерих зверска игра - Call Of Duty 2 - Священная война.
Някой играл ли я е че аз заседнах зад един плет и не знам как да мръдна, скапан Киев!!!
Намерих зверска игра - Call Of Duty 2 - Священная война.
Някой играл ли я е че аз заседнах зад един плет и не знам как да мръдна, скапан Киев!!!
Абе пуцайте "Return to castle of Wolfenstein"