А други военни игри? Като Батълфийлд? Споделете!
Военни PC games
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Военни PC games
Абе, някой играл ли е Silent Hunter играта? Да разкаже впечатления, че нещо ми е интересно и ще си я потърся.
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Silent Hunter, пори гъз. (няма да се цензурирам, понеже тя е наистина _толкова_ добра, че и повече)
Но ако искаш да я играеш сериозно, трябва да се приготвиш за много четене на документация, както и монотонно слушане на сонара
Хубавото при нея е, че има много модове дето добават нови подводници и мисии. Но мисля че модерните лодки са малко
Ако предпочиташ по-модерни зверове (не WW2 дизелаци) - намери си Sub Commander. В нея подводниците са само 3, но пък са class Akula, class Los Angeles и class Seawolf (предшественика на Los Angeles).
Но ако искаш да я играеш сериозно, трябва да се приготвиш за много четене на документация, както и монотонно слушане на сонара
Ако предпочиташ по-модерни зверове (не WW2 дизелаци) - намери си Sub Commander. В нея подводниците са само 3, но пък са class Akula, class Los Angeles и class Seawolf (предшественика на Los Angeles).
i know the human being and fish can coexist peacefully
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
-
Emmanuel Goldstein
http://www.silent-hunteriii.com/uk/gallery_screens.php
Ето галерия с картинки.
SIlent Hunter III (2005) е на 1 DVD с изисквания:
В началото на тази година, пуснаха и 4-ка. За нея инфо нямам, понеже не съм я цъкал изобщо (машината ми е слаба).
Та геймплейно... Хъм. Ако искаш да си хардкор, можеш изобщо да не ползваш 3D view - гледаш си само картата, и разните контролни табла и тъй. Едно време така играехме. Няколко човека се пускаме и започва дебненето. С усилен звук за да чуваш сонара, и примерно 3 часа караш само на бавен ход и се ослушваш
И като намериш някой, жега на торпедата
Но си иска четене и много разучаване. Понеже само за да изстреляш едно торпедо, трябва яко цъкане. Да не говорим ако искаш това торпедо да върви по правилния път, че и да взриви нещо.
Хубавото е, че на всеки пост можеш да превключваш м/у автоматичен и ръчен режим. И ако ти е трудно да се справяш с насочването и изстрелването на торпеда, можеш да сложиш някой ефрейтор да върши тая работа
Особено в 3-ката, управлението на екипажа е направено много хубаво и удобно.
Ето галерия с картинки.
SIlent Hunter III (2005) е на 1 DVD с изисквания:
Код за потвърждение: Избери целия код
* Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
* Processor: Pentium® III 1.4 GHz or AMD Athlon™ 1.4 GHz (Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 2.0 GHz recommended)
* RAM: 512 MB
* Video Card: 64 MB (128 MB recommended) DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 9-compliant PCI card
* DirectX Version: 9.0
* Hard Drive Space: 1.5 GB free
*Supported Video Cards at Time of Release:
* NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (but not MX series cards)
* ATI® RADEON® 8500/9000 families or newerТа геймплейно... Хъм. Ако искаш да си хардкор, можеш изобщо да не ползваш 3D view - гледаш си само картата, и разните контролни табла и тъй. Едно време така играехме. Няколко човека се пускаме и започва дебненето. С усилен звук за да чуваш сонара, и примерно 3 часа караш само на бавен ход и се ослушваш
Но си иска четене и много разучаване. Понеже само за да изстреляш едно торпедо, трябва яко цъкане. Да не говорим ако искаш това торпедо да върви по правилния път, че и да взриви нещо.
Хубавото е, че на всеки пост можеш да превключваш м/у автоматичен и ръчен режим. И ако ти е трудно да се справяш с насочването и изстрелването на торпеда, можеш да сложиш някой ефрейтор да върши тая работа
-
Emmanuel Goldstein
О! Sudden Strike е безскрупулно добра! И наистина при нея, трябва да имаш много ясна стратегия какво става, щото иначе засмукваш лошо.
Друго което бих препоръчал е Total War серията. Но са до средновековието
Друго което бих препоръчал е Total War серията. Но са до средновековието
-
Emmanuel Goldstein
delta force е класика в жанра но само 1 после я развалиха .. мале какви мелета се правеха на това. ех минало..
А за жените какво толкова, голяма работа дали си момиче и играеш дф или си момче. Трябва да се освободите от тия стереотипи че примерно момичетата не играят игри или такъв тип игри и прочие.
А за жените какво толкова, голяма работа дали си момиче и играеш дф или си момче. Трябва да се освободите от тия стереотипи че примерно момичетата не играят игри или такъв тип игри и прочие.
дрън дрън
Re: Военни PC games
Най-добрата тактическа стратегия за Втората война е "Hearts of Iron". Графиката е скромна, но менталното усилие и микромениджмънта са на най-високо ниво. Освен това възможността за неща от рода на "Маршал Ромел пробива фронта в Джорджия и 6-та Панцер армия преминава Апалачите" или "Съветското правителство капитулира след падането на Москва и окончателното окупиране на Кавказ от група армии "Юг"" правят удоволствието от гъделичкането на историята пълно. Самата игра е енциклопедия на технологии, командири, битки и събития от войната, истинско мъст хев заглавие за всеки с уклон към стратегиите и този така важен период от историята.
Друга златна класика по темата е "Панцер генерал 2", но правецовата й графика и наистина зверската трудност я правят по-скоро самобичуване за пълни маниаци, отколкото извор на теми за разговор.
Друга златна класика по темата е "Панцер генерал 2", но правецовата й графика и наистина зверската трудност я правят по-скоро самобичуване за пълни маниаци, отколкото извор на теми за разговор.

Welcome back! 
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Sudden Strike наистина е класика, и бая увлича, иначе ми харесва и Command&Conquer - Genarals, мисиите са си добре направени, а и самата игра е добре измислена.
А като става въпрос за такива игри, знаете ли някой симулатор на самолети от WWII, който да не е прекалено тежък? Последно видях някаква Il-2, но гълатше много ресурси...
А като става въпрос за такива игри, знаете ли някой симулатор на самолети от WWII, който да не е прекалено тежък? Последно видях някаква Il-2, но гълатше много ресурси...
-
smeshko
- Паисий
Абе хора сериозно за военни игри
Поиграйте новата Call of duty - Modern warfare... наистина невероятно и те грабва от 1вия момент и после не можеш да се откачиш!
In vino verittas
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
От много време се каня да си кача втората част (и по-точно expansion-а й "Doomsday"). Май ме убеди да го направя.Boromir написа:Най-добрата тактическа стратегия за Втората война е "Hearts of Iron".
Silent Hunter III много ми се играеше, ама не ми тръгва заради шибаната карта.
Хахахахахахахахаха, цензурира ми "шибaнaтa" на "гадната" карта.
It's peanut butter jelly time!

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Re:
е що пък да си изключение.. аз преди само това правех на компа. Сега хич нямам време да играя на игри, а пък и нямам нито една на компютъра..АРМЕНКА написа:Вероятно съм едно голямо изключение от правилото жена да играе военни компютърни игри,но истината е,че много обичам играта Delta Force(1 част) и с удоволствие си цъкам на нея,когато имам повечко време.Дано не съм единствената такава фенка на тази игра тука,че почвам да се плаша от себе си,хихи
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.