pora_e_priqtel написа:И ако се загрозяваха нарочно, нали? Откъде накъде ще бъдат красиви? Кой им е позволил? Я стига глупости. Ти ако изнасилиш някоя жена после с какво ще се оправдаеш? С това, че се е била облякла предизвикателно ли? Или че е имала перверзно излъчване? Облеклото и поведението на студентките по никакъв начин не може да оправдае злоупотребата със служебно положение и изнудването. Няма абсолютно никакво значение дали изнудваш гола студентка или студентка, облечена като монахиня. Изнудването си е изнудване.
Кога станахте такива пуритани бе? Нима не харесвате красиви момичета? Нима не ви е приятно, когато те ви дават аванси? Сигурен съм, че повечето от вас, уважаеми мъже, ако някоя привлекателна непозната млада дама ви предложи да правите секс тук и сега, няма да изпуснете възможността. Когато не ви се отваря парашутът, обаче, изведнъж почвате много строго да съдите "разтропаните шаврантии". Чудя се кое ли е по-гадно - жена-к*рва или мъж-п*тка?
Постът не е насочен конкретно към никой потребител, а е в отговор на многобройните изказвания, че момичетата са си го търсели. Ако някой познава себе си в образа, който обрисувах, проблемът си е негов, аз мога единствено да му връча златен скункс.
Поре, споменатата категория "клекналопикаещи същества" нямат нищо общо с "красивите момичета', а още по-малко с интелигентните. Нямам нищо да изразяват "своята индивидуалност" където и когато пожелаят , само да не ме атакуват с непоносимата воня на кирливите си бикини.
Разбира се, че има твърде съществена разлика дали "изнудваш гола студентка" или такава облечена като монахиня, макар че от последния вид май не се срещат по тези ареали. В прочем практиката по подобни процеси съвсем категорично доказва, че изнасилване не може да се осъществи без съгласието на "изнасилената", в това число по презумпция се изключва упражняването на физическо насилие.