Боже, бая се е изписало за една нощ
Сега ще се опитам да отговоря...
Nemesis написа:А ти къв си? 
@немезис (със усмихнат тон
)
Ако питаш за цвета ми ...
Розов

... и прилично оглупял, с Большое Русское (голямо руско) коремче, благодаря (благодарение на) на бирата
Ако питаш за музиката ...
Немога да се определя ... Определено в "любими групи" ми влизат Металика, Менуор, металика... (:)), Блайнд Гардиън, има песни на праймъл фиър които ме кефят, Драунинг пуул, Дистърбт (отделни неща), ... доста са
Или за другите ми ... ъъъм ... наклонности /музикални естествено, хетеросексуален съм си
/..
Но немога да отрека, че отсъстват Мюзик инструктор например (МЕГА КЛАСИКАТА В ЖАНДА !

), Брайън Адамс, Ерик Клептън, ЗЗ Топ, Енимълс, Канзас, Скорпиънс и доста други (домързя ме да пиша ...)
Може пък да ме питаш и за това какъв съм като хобита/интереси/занимания...
Занимавам се с доста неща, главно с бойни изкуства, интернет, компютърни технологии, история, рисуване /бая/, възстановки, аудио/видео обработка, предпечатна подготовка и т.н. ...
^PrincessA^ написа:G.Illieff написа:
Здравейте и от мен

(като за първи пост, май трябва да се представя ?

)
Ами ... Георги се казвам ... Изкуството .сом е мое

попаднах на вашият форум от статистиката ...
Та стига оффтопици

сега...
Относно метълските дневници ? ... скоро ще има рилийз

Поздравления, човек!

Много свежи идейки! Дай сега дневник на класическия хеви-метъл

@Принцесата със не по-посърнал тон 
В момента "работим" (Всъщност не работим. Мисля, че правилният глагол е "Пръскаме се от смях над") над метлъските дневници, и сега, благодарение на подметката може да вкараме втори "in-line" дневник на прятелят на Тошко - Геви Метъла (в Русия на хевито му казват Геви Металь

)
Jamesmagno написа:Blood Countess написа:Creed написа:Ама какво им е на 30 seconds to Mars, много да си яки даже!

Именно де! Всички групета от горния ми пост са супЯр яки!

Чак супер...

Чак яки...

*лично мнение, ноу хард фиилингс* : Далееееч от яки ... и още по-далеч от супер
stonesoul написа:Мила написа:абе, до преди 5 месеца обяснявах на разни хора какво е емо
кога изведнъж станаха толкова модерни и в бг?
Популярни станаха вицовете и историиките за тях. Като стил в България е доста слабо развит, даже изобщо не мога да се сетя за такава българска група. А пък представители на въпросната субкултура се срещат доста рядко, повечето хора даже ги бъркат с разни хаусърчета.
За съжаление тук немога да се съглася с теб...
Не мога да говоря за другите градове но в наш Бургас, представителите на въпросната суб-култура станаха прекалено често явление... Разни ридаещи, лако-гризещи, самоубийствени три точки...
Като стил и съществуване на групи ... за мое лично нещастие знам за поне 2 тук, че на репетициите си свирят "имоушанъл шитс ..."
@Берзъркър:
57 са защото ги допълваме до 101 ... основна цел ...
За съжаление обаче чувствам, че мисловната ни дейност е в прогресивен застой