Из дневника на едно емо

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: Из дневника на едно емо

Мнение от Berserker »

^PrincessA^ написа: А иначе, Берс, и аз снощи се разстърсих точно за тия двете неща :lol: Видовете са ми любими! 8)
Щото там принцесата е главно действащо лице все пак, нали :twisted:
Иначе бравос на Хейти, продължавай в същия дух :lol:

А емотата.... в работата имаме няколко, типични! Особено със значките... А когато лятото бях в Дъблин, видях че там са супер много, типичните прически, значки, дрешки, и Токио Хотел на макс... poor little... аз предпочитам "Малкото Пони" пред емотата, но това си е лично мое мнение, не искам да ги обиждам горканчовците, да няма полсе "he makes me cry!" :roll:
Изображение

Изображение
G.Illieff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от G.Illieff »

Боже, бая се е изписало за една нощ :) :) :)
Сега ще се опитам да отговоря... :roll:
Nemesis написа:А ти къв си? :roll:
@немезис (със усмихнат тон :))
Ако питаш за цвета ми ...
Розов :) ... и прилично оглупял, с Большое Русское (голямо руско) коремче, благодаря (благодарение на) на бирата :)

Ако питаш за музиката ...
Немога да се определя ... Определено в "любими групи" ми влизат Металика, Менуор, металика... (:)), Блайнд Гардиън, има песни на праймъл фиър които ме кефят, Драунинг пуул, Дистърбт (отделни неща), ... доста са :)

Или за другите ми ... ъъъм ... наклонности /музикални естествено, хетеросексуален съм си :)/..
Но немога да отрека, че отсъстват Мюзик инструктор например (МЕГА КЛАСИКАТА В ЖАНДА ! :bounce:), Брайън Адамс, Ерик Клептън, ЗЗ Топ, Енимълс, Канзас, Скорпиънс и доста други (домързя ме да пиша ...)

Може пък да ме питаш и за това какъв съм като хобита/интереси/занимания...
Занимавам се с доста неща, главно с бойни изкуства, интернет, компютърни технологии, история, рисуване /бая/, възстановки, аудио/видео обработка, предпечатна подготовка и т.н. ...
^PrincessA^ написа:
G.Illieff написа:
Здравейте и от мен :) (като за първи пост, май трябва да се представя ? :wink:)
Ами ... Георги се казвам ... Изкуството .сом е мое :) попаднах на вашият форум от статистиката ...

Та стига оффтопици :) сега...
Относно метълските дневници ? ... скоро ще има рилийз :)
Поздравления, човек! :D Много свежи идейки! Дай сега дневник на класическия хеви-метъл :wink:
@Принцесата със не по-посърнал тон :)
В момента "работим" (Всъщност не работим. Мисля, че правилният глагол е "Пръскаме се от смях над") над метлъските дневници, и сега, благодарение на подметката може да вкараме втори "in-line" дневник на прятелят на Тошко - Геви Метъла (в Русия на хевито му казват Геви Металь :))
Jamesmagno написа:
Blood Countess написа:
Creed написа:Ама какво им е на 30 seconds to Mars, много да си яки даже! :)
Именно де! Всички групета от горния ми пост са супЯр яки! :mrgreen:
Чак супер... :lol: Чак яки... :lol:
*лично мнение, ноу хард фиилингс* : Далееееч от яки ... и още по-далеч от супер :)
stonesoul написа:
Мила написа:абе, до преди 5 месеца обяснявах на разни хора какво е емо
кога изведнъж станаха толкова модерни и в бг?
Популярни станаха вицовете и историиките за тях. Като стил в България е доста слабо развит, даже изобщо не мога да се сетя за такава българска група. А пък представители на въпросната субкултура се срещат доста рядко, повечето хора даже ги бъркат с разни хаусърчета.
За съжаление тук немога да се съглася с теб...
Не мога да говоря за другите градове но в наш Бургас, представителите на въпросната суб-култура станаха прекалено често явление... Разни ридаещи, лако-гризещи, самоубийствени три точки...
Като стил и съществуване на групи ... за мое лично нещастие знам за поне 2 тук, че на репетициите си свирят "имоушанъл шитс ..."

@Берзъркър:
57 са защото ги допълваме до 101 ... основна цел ... :)
За съжаление обаче чувствам, че мисловната ни дейност е в прогресивен застой :)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Абе, или на мен така ми се струва, или в морските градове има повече субкултури. Във Варна видях пънкари да правят демонстрация до общината. Във Варна има повече метъли отколкото в който и да било друг град в България. Според моите наблюдения, Бургас е по-скучен от тази гледна точка.
Ibiza DJ
G.Illieff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от G.Illieff »

Бургас като цяло стана доста скучен град, но в момента нещата май се пооправят :) ще видим каква ще я свършим сега ние общинарите :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Xenon написа:Абе, или на мен така ми се струва, или в морските градове има повече субкултури. Във Варна видях пънкари да правят демонстрация до общината. Във Варна има повече метъли отколкото в който и да било друг град в България. Според моите наблюдения, Бургас е по-скучен от тази гледна точка.
Това е, защото не си се навъртал покрай Йес или лодките в морската в някоя топла лятна вечер, ахахаха
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Мила написа:Това е, защото не си се навъртал покрай Йес или лодките в морската в някоя топла лятна вечер, ахахаха
Така е. Ама във Варна не са само в Морската, но и из центъра има много - особено в района на "На тъмно" (топ-центъра на Варна) ;)

Абе общо взето, по морето има повече субкултури. Не знам обаче на какво се дължи - на обилие от чуждестранни туристи (немски пънкарчета или шведски емота) или на нещо друго 8)
Ibiza DJ
G.Illieff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от G.Illieff »

Ооооооооооооооооооооо Бая съм се навъртал да ти кажа :D :D :D
Така съм се навъртал, че после по два дена немога да се отвъртя :D :D :D :D
Ама йес го затвориха, а на лодките вече ходят някви друсалки ... "Паравана" е новата "мания" :bigsmurf:
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

G.Illieff написа:"Паравана" е новата "мания" :bigsmurf:
много комари бе (през лятото), пък сега не ми се мисли какъв нечовешки вятър...

Берс, само ти ме виждаш в истинската ми същност на gore :D И въпреки че не си дракон, най-тържествено обещавам следващия път като се видим да "та расфърлям на чаркове прет замъка" :love2: :lol:
Пък тия неща съм ги чела, ама не се припокриват точно с идеята за дневник, та затова чакаме да видим G.Illieff какво ще сътвори ;)
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

G.Illieff написа:Ооооооооооооооооооооо Бая съм се навъртал да ти кажа :D :D :D
Така съм се навъртал, че после по два дена немога да се отвъртя :D :D :D :D
Ама йес го затвориха, а на лодките вече ходят някви друсалки ... "Паравана" е новата "мания" :bigsmurf:
не ти бе, Xenon имах предвид...
Аз в Б-с не се задържам вече достатъчно дълго, та да ходя по кръчми
най-много някое мохито в Грууви :)

(в тоя ред на мисли, нямам търпение да се прибера за коледа, та да се наспя като бял човек!)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Xenon написа:Абе, или на мен така ми се струва, или в морските градове има повече субкултури. Във Варна видях пънкари да правят демонстрация до общината. Във Варна има повече метъли отколкото в който и да било друг град в България. Според моите наблюдения, Бургас е по-скучен от тази гледна точка.
Нормално. Пънка и хардкора имат много силни корени във Варна, даже втората субкултура май си тръгва точно от там в България. За метълите вече не зная.
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Един приятел твърди, че в Бургас просто не обръщаме внимание на металите. В смисъл - "яяя тоя пич е с тениска на Крейдъл" предизвиква почти толкова вълнение колкото "я тая курва с каква пола е" - т.е. някакво нормално, никой не обръща особено внимание на това с какво си облечен. Виждала съм метали да си пият бирите в Бакарди, както и мадами в розово в Йес-а, тъй че... някакво безразлично било...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Berserker написа:
Щото там принцесата е главно действащо лице все пак, нали :twisted:
Естествено! И проявява вкус в един момент :wink: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

G.Illieff написа: @немезис (със усмихнат тон :))
Ако питаш за цвета ми ...
Розов :) ... и прилично оглупял, с Большое Русское (голямо руско) коремче, благодаря (благодарение на) на бирата :)

Ако питаш за музиката ...
Немога да се определя ... Определено в "любими групи" ми влизат Металика, Менуор, металика... (:)), Блайнд Гардиън, има песни на праймъл фиър които ме кефят, Драунинг пуул, Дистърбт (отделни неща), ... доста са :)

Или за другите ми ... ъъъм ... наклонности /музикални естествено, хетеросексуален съм си :)/..
Но немога да отрека, че отсъстват Мюзик инструктор например (МЕГА КЛАСИКАТА В ЖАНДА ! :bounce:), Брайън Адамс, Ерик Клептън, ЗЗ Топ, Енимълс, Канзас, Скорпиънс и доста други (домързя ме да пиша ...)

Може пък да ме питаш и за това какъв съм като хобита/интереси/занимания...
Занимавам се с доста неща, главно с бойни изкуства, интернет, компютърни технологии, история, рисуване /бая/, възстановки, аудио/видео обработка, предпечатна подготовка и т.н. ...
Еееее, мерси за изчерпателната информация! Хах...аз питахх за музиката обаче прекалено неясно ми прозвуча въпроса. :lol: :) :wink:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
G.Illieff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от G.Illieff »

:) "мара подробната и дора изчерпателната" чувал ли си ги :) от мойто село са ...

//офф: Да ви спамя ли със още такива статиики ? :)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Как звучи само: едно емо :mrgreen:
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”