По-добре ако искаш курсове намери Величко Колев бивш от СМГ, а в НПМГ не ходи при Савова! Иначе в НПМГ стават само не и при тая стара мома!Zoltan написа:А какво ще кажете за курсовете по математика в НПМГ?
Курсове?
Модератор: Boromir
Здравейте
Аз също ще канд. с Аглийски език и се интересувам за канд.-студентски курсове,специално свързани с формата на изпита по Английски в СУ и с преподаватели от този университет
Много ще се радвам,ако някой предложи някаква информация относно това 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Е то на всички трябва да им е ясно, че без учене няма да стане, на каквито и курсове да ходят, никой не може да им налее "с канче" знания в главите, обаче курсовете и уроците помагат изключително много и ако не друго, насочват те на кой материал от всичко да наблегнеш.post-mortem написа:Решението на всичко е едно: ИНДИВИДУАЛНАТА ПОДГОТОВКА!!!
Моето предложение са частни уроци. Курсовете за боза за заблуда на противника. По география ти трябват теми, и то добри. Аз ходих при една преподавателка от "Френската гимнааазияяя" и изкарах 5.90/УНСС/ и 6.00/СУ/. Трябва да си подбереш и език....англ. предполагам?! Там и сам можеш да се справиш, но да знаеш...че не се научава, като географията за една година. Ако нямаш необходимата езикова база - гориш.
Това е от мен...успех!
Това е от мен...успех!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
Шефе и аз ги имам всичките сертификати. А на изпита в СУ имам 3.91. Никаква гаранция не е. Просто двата изпита са много различни. За сертификатите на Кеймбридж ти трябва добър speaking, приличен речник и онова толкова забавно чувство за езика.Zoltan написа:Е аз за английския не се притеснявам... имам на кембр. всичките сертификати (които не се признават в СУ обаче), но географията си ми е проблем. А някакво помагало с теми? Добре направени, които аз да науча?
I will go there and back again.
Аз пък не съм съгласна, че за изпита по англ. в СУ трябва суха граматика. Вярно, трябва ти перфектна граматика и нейното правилно използване, но не е суха, а много "мокра" даже
Защото без чувство за езика си наникъде, а и без огормна стабилна основа не можеш да се подготвиш за 1 година ако ще да си бог! Поне аз така си мисля, че това е за всеки език.
А от курсовете към СУ съм много доволна, аз бях на 20-седмичните по английски. Преподавателката беше чудесна и материала беше много добре и целенасочено предаден:) Вярно, че и мотивацията ми беше доста голяма, но оценката си ( 5.56
) държа на страшно много фактори, до голяма степен и на уроците към СУ 
А от курсовете към СУ съм много доволна, аз бях на 20-седмичните по английски. Преподавателката беше чудесна и материала беше много добре и целенасочено предаден:) Вярно, че и мотивацията ми беше доста голяма, но оценката си ( 5.56
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
отново тебе аз ще избера.