Кой е най-тъпият филм който сте гледали?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- Amellie
- Постоянно присъствие
Re: Кой е най-тъпия филм който сте гледали?
От тези, които съм гледала напоследък, "фаворитите" са два- "Позабременяла" и "Кървав лов".
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Re:
Аз не помня някой от поредицата да ме е впечатлил с нещо особено...independiente написа:Страшен филм 2 определено не ми беше по вкуса...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Shoot'em up с Клайв Оуен. Първокачествена БОЗА!
American Pie:Beta house - "Puking doesn't disqualify" omfg ...
Всичките "... movie" като почнеш със "Scary.." през "Romantic.." и "Epic..."
Някакъв за някакви извънземни, които нападат земята. С Том Круз беше. Единствения филм, на който съм заспивал. Толкова тъп, че не можах да му запомня името.
American Pie:Beta house - "Puking doesn't disqualify" omfg ...
Всичките "... movie" като почнеш със "Scary.." през "Romantic.." и "Epic..."
Някакъв за някакви извънземни, които нападат земята. С Том Круз беше. Единствения филм, на който съм заспивал. Толкова тъп, че не можах да му запомня името.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
"Война на световете" (War Of The Worlds)
Дам, много доскуча по едно време. А с такива големи очаквания бях отишъл в залата...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
coolman написа: Някакъв за някакви извънземни, които нападат земята. С Том Круз беше. Единствения филм, на който съм заспивал. Толкова тъп, че не можах да му запомня името.
castelo написа:"Война на световете" (War Of The Worlds)Дам, много доскуча по едно време. А с такива големи очаквания бях отишъл в залата...
Аз също очаквах много. Даже седнах и прочетох книжката(много яка книжка, особено за времето си), за да съм подготвена. И после... ми то в днешно време не изглеждало толкоз интересно бре! Все едно да сравняваме "451 градуса по Фаренхайт" и "Еквилибриум"... Който ги е гледал, знае за какво говоря
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
НЕБЕСНО ЦАРСТВО
НЯМА ПО-ТЪП ФИЛМ!!!!!!! 3 часа загуба на време
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
Петият Хари Потър - много хора ми казаха, че бил по-зле от първия Хари Потър. Казах си: "Айде бе, това просто не е възможно!" Е, не само че е, а е дори по-зле от това.
Хари Потър-актьорът е плачевен дори според безкрайно ограничените си възможности, разните там Хърмаянита и Роновци и прочие китюци вече нямат извинение за безнадежността си, защото за 6 години все трябваше да са се научили да "играят". Да ама не. Хелена Бонъм-Картър - повръщаше ми се от нея, да падне толкова ниско... Така и с Ралф Файнс, ама той си е изцяло компютърен, така че окей.
Тоз Дъмбълдор - пълен гъдю. Ама то кого по-напред, ужас, ужас.
Два светли лъча - Снейп (Рикман наистина властва, на каквато и маймуна да го направят, пак ще изплува) и тази лошата с розовото. Много е противна, доставя удоволствие, евала.
Другото е абсолютна тъпня, срам, гавра и баласт. И това ми е положителната оценка, защото ядох пица, докато го гледах, а пицата беше яка.
Хари Потър-актьорът е плачевен дори според безкрайно ограничените си възможности, разните там Хърмаянита и Роновци и прочие китюци вече нямат извинение за безнадежността си, защото за 6 години все трябваше да са се научили да "играят". Да ама не. Хелена Бонъм-Картър - повръщаше ми се от нея, да падне толкова ниско... Така и с Ралф Файнс, ама той си е изцяло компютърен, така че окей.
Тоз Дъмбълдор - пълен гъдю. Ама то кого по-напред, ужас, ужас.
Два светли лъча - Снейп (Рикман наистина властва, на каквато и маймуна да го направят, пак ще изплува) и тази лошата с розовото. Много е противна, доставя удоволствие, евала.
Другото е абсолютна тъпня, срам, гавра и баласт. И това ми е положителната оценка, защото ядох пица, докато го гледах, а пицата беше яка.

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ооо, мн тъпи, ужас 
Сега се сещам за " войната на световете ", Cougar Club от по - новите, Evan Almighty, не го догледах, макар че Всемогъщият Брус е великолепен филм!, The Ultimate Gift също не бе догледам от мен
и още, и още 
Сега се сещам за " войната на световете ", Cougar Club от по - новите, Evan Almighty, не го догледах, макар че Всемогъщият Брус е великолепен филм!, The Ultimate Gift също не бе догледам от мен
Love, life, meaning ...
OVER
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Първите 15-20 мин. са ми достатъчни да разбера струва ли си филма.След което просто го спирам.Доста филми съм спрял..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ако това за теб е тъп филм,visez написа:НЕБЕСНО ЦАРСТВО![]()
![]()
НЯМА ПО-ТЪП ФИЛМ!!!!!!! 3 часа загуба на време
по-добре не гледай останалите 99% филми направени до наши дни...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Може и да съм го писала по-рано, но за мене по-тъп филм от "Еволюция" просто няма. 5 минути след края на филма аз още не можех да осъзная как е възможно да е бил толкова безпределно малоумен. То просто си беше реклама на "Head and Shoulders" - все още ми е трудно да го асимилирам.
Едно лято се бях надъхала да гледам ужаси... е, такива глупости като някои от тях... имаше един за феята на зъбките, дето ако я видиш, умираш... Имаше и един изключително невероятно тъп - историята се въртеше около Свети Валентин, уж измряха маса хора, а то накрая се оказа, че някакъв от компанията си беше направил шега.
И пак по същата тема: "Печалбата" (със Зуека) - 2 в 1: хем беше уж мафиотски екшън - гониха се, стреляха се, накрая се оказа, че един негов приятел се беше избудалкал, а на всичкото отгоре целият филм беше дива реклама на "Еврофутбол". Ама то какво ли да искаш - с режисьор Маги Халваджиян...
Едно лято се бях надъхала да гледам ужаси... е, такива глупости като някои от тях... имаше един за феята на зъбките, дето ако я видиш, умираш... Имаше и един изключително невероятно тъп - историята се въртеше около Свети Валентин, уж измряха маса хора, а то накрая се оказа, че някакъв от компанията си беше направил шега.
И пак по същата тема: "Печалбата" (със Зуека) - 2 в 1: хем беше уж мафиотски екшън - гониха се, стреляха се, накрая се оказа, че един негов приятел се беше избудалкал, а на всичкото отгоре целият филм беше дива реклама на "Еврофутбол". Ама то какво ли да искаш - с режисьор Маги Халваджиян...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наскоро гледах Dragon wars...Набързо се намърда сред топ 3 в личната ми класация за най-тъпите.А и устоях до края ,мани другото

.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тия пък двата мен много си ме кефят!Търговецът на кристал написа: Едно лято се бях надъхала да гледам ужаси... е, такива глупости като някои от тях... имаше един за феята на зъбките, дето ако я видиш, умираш...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ъъъх, айде, тоя за Феята на зъбките... как да е, не ми остави трайни увреждания, но "Печалбата" беше нещо изумително нелепо... Не знам. Потресе ме. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември