такси
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Хм, мерси много ми помогна.^PrincessA^ написа:Абсолютно сигурно е. И няма да ти се развика домакинката, понеже срокът за представяне на уверение за записана нова учебна година ( и съответно за платена семестриална такса) е края на октомври. Така че спокойно! Тва ми го е казала лично мойта домакинка, бтвsmallp0x написа:Това абсолютно 100% сигурно ли е? Не искам домакинката да ми се развика защо нямам печат за заверен/платен семестър в студентскта книжка^PrincessA^ написа:Не е задължително да си си платил таксата, Малиция!
Въпреки това в картоните, които раздават пише, че искат заверен успех от факултета при настаняване.
Какво всъщност да си нося, за да не ми се развика домакинката (и да не се налага да търся познати, по които да пращам документи)
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
За най-спокойно просто мини през касата и си плати таксата за семестъра, после в канцеларията на факултета и едва тогава отивай към домакинката. Аз съм вече 4-ти курс и досега мисля, че са ми искали да ми е платена таксата и да имам печат и подпис от канцеларията. Уверението наистина можеш да занесеш до 20 окт., но трябва да си записал семестъра. Вече ти ще си решиш как да постъпиш, но е по-добре да не рискуваш.Въпреки това в картоните, които раздават пише, че искат заверен успех от факултета при настаняване.
Какво всъщност да си нося, за да не ми се развика домакинката (и да не се налага да търся познати, по които да пращам документи)
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Insight написа: За най-спокойно просто мини през касата и си плати таксата за семестъра, после в канцеларията на факултета и едва тогава отивай към домакинката. Аз съм вече 4-ти курс и досега мисля, че са ми искали да ми е платена таксата и да имам печат и подпис от канцеларията. Уверението наистина можеш да занесеш до 20 окт., но трябва да си записал семестъра. Вече ти ще си решиш как да постъпиш, но е по-добре да не рискуваш.
Благодаря ти отново
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
Is more than who we are
help!
каква е тази адресна карта??? Защо аз нямам такава след като напуснах общежитието.....?
,а май с нея става новото настаняване...

каква е тази адресна карта??? Защо аз нямам такава след като напуснах общежитието.....?
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Ей,много мерси,тъкмо щях да питам,че ме притеснихте с този срок до 30 септември.А никак не ми се ходи в София по-рано от обикновено, после и без това следва заточение.Щом е до 15ти няма проблем, ще се оправим.user-1209 написа:Официално крайният срок за плащане е 15 октомври!
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil