КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2008-География
Стискаме!:> А тези теми, които ви дават на курса много по-различни ли са от тези в учебника на Славейков и Златунова?
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Честно казано идея нямам кой е тоя учебник, защото се готвя само по темите,
които ни дават и по сборника на Каракашев, просто ако хвана и още нещо, съвсем ще се чална
които ни дават и по сборника на Каракашев, просто ако хвана и още нещо, съвсем ще се чална
I wanna fall from the stars straight into your arms
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Ами то не ти и трябват други неща.. този курс е предостатъчен според мен. Просто попитах, ако си случайно запозната. 
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Видях, че споменавате доц. Златунова. Аз се готвих при нея. Сега съм 2-ри курс туризъм
Желая същия успех и на вас към каквото и да се целите 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Благодаря за пожеланието, и аз се целя към това след 2 години да съм втори курс туризъм
Между другото, как е специалността, струва ли си усилията?
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Според мен си струва.
Водят ни на страхотни практики, учим разнообразни неща, някои преподаватели са супер готини 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Макар че все още съм първи курс, и аз мисля, че специалността е страхотна! Определено си заслужава усилията! 
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Е, щом си струва, запрятам ръкави и догодина с малко повече късмет ще споделям вашия етусиазъм от специалността и от целия ГГФ
P.S. Явно не сте стискали достатъчно палци, щото темата коята написах днес в курса става само за... тоалетна хартия
Тоя релеф наистина е много гаден...
P.S. Явно не сте стискали достатъчно палци, щото темата коята написах днес в курса става само за... тоалетна хартия
и аз съм точно до никъде с темите
но сега ваканцията мисля да наваксвам с много учене
иначе това за местата от къде го знаете??btw и аз най-искам туризъм 
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
fluffy cloud написа:Е, щом си струва, запрятам ръкави и догодина с малко повече късмет ще споделям вашия етусиазъм от специалността и от целия ГГФ![]()
P.S. Явно не сте стискали достатъчно палци, щото темата коята написах днес в курса става само за... тоалетна хартияТоя релеф наистина е много гаден...
Много успех на изпитите!
А за Релеф - и на мен в началото ми беше много гадна, но после почти я обикнах.
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- Sun Shine
- Драскач
Става въпрос че познавам повече от 2ма души които са си платили и едва ли не вече са студентиSugarkata написа:и аз съм точно до никъде с темитено сега ваканцията мисля да наваксвам с много учене
иначе това за местата от къде го знаете??btw и аз най-искам туризъм
А аз съм някъде до промишленостите...
Има ли някой който да държи матура по география...да ми каже по какво се готви
Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в образованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ? 
А, й за тези които имат въпроси за курсовете и т.н. - 029308385 Това е телефона на който може да се обаждате и да си задавате въпроси докато на човека отсреща не му писне
Мисля, че някой от лекторите в Зам. Деканата отговаря, както им падне. На мен ми вдигнаха от 6-тия път (3-тия ден) след много нахално звънене.
П.С. Днес новия учител (при който всъщност вече свършихме) ни каза доста полезни неща за подготовката за изпита и т.н. Най-вече такива които явно са му помогнали лично на него
Като например да се поразходим предния ден до мясотот на изпита за да се запознаем с обстановката, да не учим 1-2 дни преди изпита. Като ни кажат темата да не пишем първите 20-ина минути за да можем да си съберем акъл "Блейте в една точка, огледайте колегите и колежките..." и т.н. Ей такива неща
Също така и, че черновите са лоша идея защото времето почти е невъзможно да стигне. Можело да пишем "точката" до която сме. От начало бях останал с впечатлението, че не е желателно. Пример "1. Географско положение", "1.1 не се сещам за друг пример" и т.н. Може един план 2-3 странци да си направим. Лично на мен това с плана ми се струва задължително.
А, да и се опитайте първо да научите основните начини за писане на тема. Аз съм си ги формулирал в 3 вида: Климат, Води Релеф и т.н.; Природо географски области и другата каквото остане
Смисъла е, че изискванията към темите се еднакви като въпроси. От там нататъка просто трябва да ги попълним с фактологията 
Пак написах стихотворение.
<-- Сънчо.
А, й за тези които имат въпроси за курсовете и т.н. - 029308385 Това е телефона на който може да се обаждате и да си задавате въпроси докато на човека отсреща не му писне
П.С. Днес новия учител (при който всъщност вече свършихме) ни каза доста полезни неща за подготовката за изпита и т.н. Най-вече такива които явно са му помогнали лично на него
А, да и се опитайте първо да научите основните начини за писане на тема. Аз съм си ги формулирал в 3 вида: Климат, Води Релеф и т.н.; Природо географски области и другата каквото остане
Пак написах стихотворение.
Последно промяна от Isak на 17 Дек 2007, 12:56, променено общо 1 път.
Lost in the woods
- Sun Shine
- Драскач
В Убразование нищо не са вложили може биIsak написа:Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в убразованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ?![]()
Sun Shine написа:В Убразование нищо не са вложили може биIsak написа:Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в убразованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ?![]()
Потрес
И все пак ?
Lost in the woods
- Korelov
- В началото бе словото
абе едно 1000лв отиват, кам тези пари включвам всички помагала, учебници, курсове, такси, изпити, пътя ми до София, спане и така нататък. Мисля да се запиша на някой курс по АЕ и География към СУ, но не съм от София и си нямам напредства каде ще спя и как ще се оправям в тоя град
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)