КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Re: КСК 2008-География

Мнение от she-wolfff »

Стискаме!:> А тези теми, които ви дават на курса много по-различни ли са от тези в учебника на Славейков и Златунова?
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Честно казано идея нямам кой е тоя учебник, защото се готвя само по темите,
които ни дават и по сборника на Каракашев, просто ако хвана и още нещо, съвсем ще се чална :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Ами то не ти и трябват други неща.. този курс е предостатъчен според мен. Просто попитах, ако си случайно запозната. :P
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Видях, че споменавате доц. Златунова. Аз се готвих при нея. Сега съм 2-ри курс туризъм :D Желая същия успех и на вас към каквото и да се целите :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Благодаря за пожеланието, и аз се целя към това след 2 години да съм втори курс туризъм :lol: Между другото, как е специалността, струва ли си усилията?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Според мен си струва. :D Водят ни на страхотни практики, учим разнообразни неща, някои преподаватели са супер готини :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Макар че все още съм първи курс, и аз мисля, че специалността е страхотна! Определено си заслужава усилията! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Е, щом си струва, запрятам ръкави и догодина с малко повече късмет ще споделям вашия етусиазъм от специалността и от целия ГГФ :D
P.S. Явно не сте стискали достатъчно палци, щото темата коята написах днес в курса става само за... тоалетна хартия :( Тоя релеф наистина е много гаден...
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и аз съм точно до никъде с темите :? но сега ваканцията мисля да наваксвам с много учене :) иначе това за местата от къде го знаете??btw и аз най-искам туризъм :)
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

fluffy cloud написа:Е, щом си струва, запрятам ръкави и догодина с малко повече късмет ще споделям вашия етусиазъм от специалността и от целия ГГФ :D
P.S. Явно не сте стискали достатъчно палци, щото темата коята написах днес в курса става само за... тоалетна хартия :( Тоя релеф наистина е много гаден...

Много успех на изпитите! :)
А за Релеф - и на мен в началото ми беше много гадна, но после почти я обикнах. :lol:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Sugarkata написа:и аз съм точно до никъде с темите :? но сега ваканцията мисля да наваксвам с много учене :) иначе това за местата от къде го знаете??btw и аз най-искам туризъм :)
Става въпрос че познавам повече от 2ма души които са си платили и едва ли не вече са студенти :x което направо ме вбесява
А аз съм някъде до промишленостите...
Има ли някой който да държи матура по география...да ми каже по какво се готви :|
ИзображениеИзображение
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в образованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ? :)

А, й за тези които имат въпроси за курсовете и т.н. - 029308385 Това е телефона на който може да се обаждате и да си задавате въпроси докато на човека отсреща не му писне :) Мисля, че някой от лекторите в Зам. Деканата отговаря, както им падне. На мен ми вдигнаха от 6-тия път (3-тия ден) след много нахално звънене. :D

П.С. Днес новия учител (при който всъщност вече свършихме) ни каза доста полезни неща за подготовката за изпита и т.н. Най-вече такива които явно са му помогнали лично на него :) Като например да се поразходим предния ден до мясотот на изпита за да се запознаем с обстановката, да не учим 1-2 дни преди изпита. Като ни кажат темата да не пишем първите 20-ина минути за да можем да си съберем акъл "Блейте в една точка, огледайте колегите и колежките..." и т.н. Ей такива неща ;) Също така и, че черновите са лоша идея защото времето почти е невъзможно да стигне. Можело да пишем "точката" до която сме. От начало бях останал с впечатлението, че не е желателно. Пример "1. Географско положение", "1.1 не се сещам за друг пример" и т.н. Може един план 2-3 странци да си направим. Лично на мен това с плана ми се струва задължително.
А, да и се опитайте първо да научите основните начини за писане на тема. Аз съм си ги формулирал в 3 вида: Климат, Води Релеф и т.н.; Природо географски области и другата каквото остане :) Смисъла е, че изискванията към темите се еднакви като въпроси. От там нататъка просто трябва да ги попълним с фактологията :)

Пак написах стихотворение. :bigsmurf: <-- Сънчо.
Последно промяна от Isak на 17 Дек 2007, 12:56, променено общо 1 път.
Lost in the woods
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Isak написа:Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в убразованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ? :)
В Убразование нищо не са вложили може би :lol:
ИзображениеИзображение
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Sun Shine написа:
Isak написа:Може ли информативно да попитам колко пари са вложили в убразованието си (ако става дума за УНСС, въпроса ми отпада) ? :)
В Убразование нищо не са вложили може би :lol:

Потрес :o
И все пак ? :)
Lost in the woods
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

абе едно 1000лв отиват, кам тези пари включвам всички помагала, учебници, курсове, такси, изпити, пътя ми до София, спане и така нататък. Мисля да се запиша на някой курс по АЕ и География към СУ, но не съм от София и си нямам напредства каде ще спя и как ще се оправям в тоя град
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”