Тенис
Модератори: ники, Methuselah
Тенис
А за тенис...винаги съм искала да мога да играя тенис, но все още не мога. Какво мислят по-запознтите по въпроса? Мислех си и за плуване, но познати ме отклониха. А може би фитнес...тае бо или нещо от сорта... За тенис къде и кога става записването? Бързо ли се изчерпват местата? И още нещо...чувах, 4е имало значение и връзка между спорт и специалност? Това ме учуди и не повярвах, но все пак да си питам... 
Замислям се върху варианта да запиша именно тениса на корт.... ама още се двуумя, понеже не съм от наи-спортните натури
Някой тенисист може ли да сподели опита си? Да каже дали си заслужава:) А и дали ще успея, ако се стремя към варианта "спорт, който ми служи за висока диплома", т.е. 6-ца с максимално мързелуване
? Мерси предварително за инфо-то
аа...само за уточнение - ще бъда 1ви курс и никога не съм имала вземане-даване с тениса 
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
отново тебе аз ще избера.
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ще цитирам един много мъдър човек:
user-1209 написа:за тенис още първите дни отиваш на кортовете на академик и се записваш при някой учител! Най-добре търси Йорданов - той е пич и избягвай Хаджиийски и Гаджанова!offf написа:и,бтв, в ту всички 1-во курсници имат общежитие ама СУ май ше ни пращат на кквартира![]()
може някой точно да ми каже кога трябва да записваме спорт че ако няма места за тенис направо незнам
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)