Ех, утре пак ще прекарам обедната си почивката в банката
Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Gregarinia
- В началото бе словото
Здравейте, децааа!
Не съм писала във форума досега, но ще идвам на лектората по фински (живот и здраве)
и черпя много полезна информация от вас, въпреки че получавам и мейли от Ралица.
Crematory, забелязах, че се оплакваш, че не получаваш мейли от Ралица. Мисля, че не ти е разбрала мейла. Не съм сигурна, но user-a ти е логично да е ificouldfly (ако това е твоят)...?
Тя го е записала като <ificoulafly@gmail.com> 
Принцеса, сигурно и аз ще дойда на срещата на Плиска в неделя, защото нямам никаква идея къде е този блок и тази зала...
Не съм писала във форума досега, но ще идвам на лектората по фински (живот и здраве)
Crematory, забелязах, че се оплакваш, че не получаваш мейли от Ралица. Мисля, че не ти е разбрала мейла. Не съм сигурна, но user-a ти е логично да е ificouldfly (ако това е твоят)...?
Принцеса, сигурно и аз ще дойда на срещата на Плиска в неделя, защото нямам никаква идея къде е този блок и тази зала...
-
ponex
- В началото бе словото
а някой може ли да обясни бл.1 и къде е ? ...че няма да мога да го намеряelfer написа:Така значи, както вече сте разбрали от мейлите си, курсът ще е тази неделя - 16 декември, в 11 часа, в бл.1 зала 522. Явно става дума точно за "Сортови семена"! Аз приемам да ме водят за ръчичка - по двама, по трима, за мантички - аз съм "ЗА", съдейки по факта колко време търсих "Гълъбарника"!
Принцеса, само кажи къде точно да те чакам и предлагам да е поне 15 минути преди 11, за да се настроим на финска вълна и да не закъснеем Мразя да закъснявам!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Слизаш на спирката СЛЕД Плиска в посока изхода на София (спирката се казва "Студентски общежития"). Пресичаш от другата страна (трябва да видиш една табела, вертикална, пише Change е червеникави букви на тъмносин фон). Точно насреща ти има мръсно жълта сграда, която е Стопанския факултет. Заобикаляш я отдясно, вървиш петдесетина метра и виждаш сграда, на която пише "Сортови семена". Не можеш го сбърка. Мисля че още от спирката можеш да видиш табелата върху покрива на блока. Търсиш петия етаж.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
ponex
- В началото бе словото
на тази сметkа ли да преведа парите ?Росена написа:всъщност е по-адекватно да я пейстна тук, за да може тези които са получили оригиналния мейл да потвърдят, че не давам собствената си банкова сметка![]()
Данни на СУ за превеждане на пари по банков път
БНБ-ЦУ
IBAN сметка- BG 43 BNBG 96613300174301
BIC код- BNBGBGSD
- nousha
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще взема да взема и аз да дойда. Ще донеса пресниманото копие за д-р Хаус, да се обажда кой е 
Като гледам, ще трябва да говоря с Ралица за тая такса, аз съм я платила за миналия курс, ама не ходих, само че защо ли ми се струва, че няма да оставят така да си идвам на този и ще трябва да плащам пак (добре, че междувременно записах магистратура във факултета и ще платя по-малко).
Като гледам, ще трябва да говоря с Ралица за тая такса, аз съм я платила за миналия курс, ама не ходих, само че защо ли ми се струва, че няма да оставят така да си идвам на този и ще трябва да плащам пак (добре, че междувременно записах магистратура във факултета и ще платя по-малко).
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
ponex
- В началото бе словото
?ponex написа:на тази сметkа ли да преведа парите точно ли е написана ?Росена написа:всъщност е по-адекватно да я пейстна тук, за да може тези които са получили оригиналния мейл да потвърдят, че не давам собствената си банкова сметка![]()
Данни на СУ за превеждане на пари по банков път
БНБ-ЦУ
IBAN сметка- BG 43 BNBG 96613300174301
BIC код- BNBGBGSD
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Айде и аз платих
Ще се видим в неделя