След като снабдих Принцеса с копие, остава да дам по едно на Д-р Хаус и Търговец на кристал. Снимах ги за 13,14 лв. комплекта учебник+тетрадка. Търговец на кристал, ако има курс другата седмица, ще ти ги донеса, ако не - ще се уговорим нещо да се видим да ти ги дам.
О'кей. Аз съм около Ректората в понеделник и четвъртък и около "Плиска" във вторник, сряда и петък. Ако не стане за събота, винаги може да се разберем да се видим.
Мерси много!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Аз пък намерих един апокрифен ксерокс и ги снимах нещата за 6,50 целите
Ама вие замисляли ли сте се, че другата събота е работен ден? Аз примерно няма да мога да дойда...
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Crematory написа:Целите, целите! Ще го изям с кориците
Много обичам да разглеждам детайлно, преди да съм започнала да уча нещо, за това предпочитам целите
Crematory написа:Целите, целите! Ще го изям с кориците
Много обичам да разглеждам детайлно, преди да съм започнала да уча нещо, за това предпочитам целите
и аз така
а да попитам тъй като ще заминавам за Дания на 22 декември и ще се върнан а 14 да знам до кога ще продължи курса да знам дали ще мога да идвам другата година?
В крайна сметка курса в неделя ли ще е? Взето ли е такова ОКОНЧАТЕЛНО решение. Не просто тайни и загадки, мистики и енигми, а КРАЙНО решение, което не търпи промени!!!?
Ако е крайно това и курсът ще е в НЕДЕЛЯ аз искам учебник и моля Принцесата да ми го копне. Паричките ще нося на курса - 16 Ако се състои.
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!