Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
МВР
В началото бе словото

Мнение от МВР »

Plamen Georgiev написа:Здравейте на всички !
Още в началото ви казвам, че съм нов и ви моля да не ме упреквате.
Набор 89 съм, искам да кандидатствам в Академията на МВР и тепърва ми предстоят изпитите.Четох много форуми, затова какви са изпитите, дали има връзкари и т.н.
Бих желал, вместо да се повтаряме тук, и да пълним темата,ако някой има
желание да ми помогне с информация (за почти всичко), да си пишем по скайп.
Бих искал също и да се запозная с хора, които ще кандидатстват през 2008 и да обменим информация също !

Успех, Живот и Здраве на всички :!:
Моят съвет е да не проверяваш само във форуми и сайтове,безмислено е.. Отиди в рпу по местоживеене, в отдел човешки ресурси и питай кадровика да ти обясни всичко!!!

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
когато съм добра съм много добра, но когато съм лоша съм по добра...
http://www.mvr.bg/
Аватар
МВР
В началото бе словото

Мнение от МВР »

Набор 89 съм, искам да кандидатствам в Академията на МВР и тепърва ми предстоят изпитите.Четох много форуми, затова какви са изпитите, дали има връзкари и т.н.
Бих искал също и да се запозная с хора, които ще кандидатстват през 2008 и да обменим информация също !

Моят съвет е да не проверяваш само във форуми и сайтове,безмислено е.. Отиди в рпу по местоживеене, в отдел човешки ресурси и питай кадровика да ти обясни всичко!!!

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
когато съм добра съм много добра, но когато съм лоша съм по добра...
http://www.mvr.bg/
stelian_hristov
В началото бе словото

Re:

Мнение от stelian_hristov »

Ами дай си скайп ника и ще говорим. Само че това най-вероятно ще стане след Нова година.
Последно промяна от stelian_hristov на 11 Мар 2008, 18:01, променено общо 1 път.
Аватар
Plamen Georgiev
В началото бе словото

Re: Академия на МВР

Мнение от Plamen Georgiev »

Ами добре. След нова година ще е, щото и аз имам 2 скайпа, ама след нова година ме потърси на "georg1ev". Айде весело изкарване на празниците и се надявам да се чуем. :wink:
croella
В началото бе словото

Мнение от croella »

уффф...съжалявам ако въпросът ми е тъп или досаден,ама вече какво ли не прочетох за изпити и ала бала и там сичко ми е ок.
проблема ми е, че аз искам да уча криминология и криминалистика, а в сайта на МВР-тоняма никфа информация за тва...аве въобще на всякъде няма информациа за тва...наскоро пък чух от сестра ми, че нейният професор от УНСС е казал, че криминологияа е само подспециалност...
ох много искам да влезна в АМВР и там да уча, но за жалост не знам дали има това, което аз искам, въпреки, че нямам нищо против и "полиция" ( то ако криминологията е подспециалност, сигурно ще е при полицаите,а?)
а и общо взето ако на някой му се занимава да ми обясни и какви други специалности има...щото знам само че има 3 факултета и тва е :dontknow:
мн ви благодаря предварително, засега съм доста неориентирана и неосведомена, но все пак знам какво искам да уча занататък...
П.С. а и има ли такава възможност да уча примерно право или психология да речем в СУ и след тва да завърша магистратура криминология??

Сори пак за невежетвото ми...

а бтв като за последно мн ме радвате всички 8)
Весели празници
stelian_hristov
В началото бе словото

croella написа:уффф...съжалявам ако въпросът ми е тъп или досаден,ама вече какво ли не прочетох за изпити и ала бала и там сичко ми е ок.
проблема ми е, че аз искам да уча криминология и криминалистика, а в сайта на МВР-тоняма никфа информация за тва...аве въобще на всякъде няма информациа за тва...наскоро пък чух от сестра ми, че нейният професор от УНСС е казал, че криминологияа е само подспециалност...
ох много искам да влезна в АМВР и там да уча, но за жалост не знам дали има това, което аз искам, въпреки, че нямам нищо против и "полиция" ( то ако криминологията е подспециалност, сигурно ще е при полицаите,а?)
а и общо взето ако на някой му се занимава да ми обясни и какви други специалности има...щото знам само че има 3 факултета и тва е :dontknow:
мн ви благодаря предварително, засега съм доста неориентирана и неосведомена, но все пак знам какво искам да уча занататък...
П.С. а и има ли такава възможност да уча примерно право или психология да речем в СУ и след тва да завърша магистратура криминология??

Сори пак за невежетвото ми...

а бтв като за последно мн ме радвате всички 8)
Весели празници
В България в момента всички сме объркани, нали знаеш :) Криминология можеш да учиш във ВСУ, но там таксата е висока, а обучението... май не е на ниво :) То пък какво ли обучение в университет, какви ги приказвам и аз... :)
Академията е пародия, както всеки ВУЗ в България в момента по ред причини. Ще се отварят някакви нови специалности във Академията на МВР и сигурно и приемът вече ще е по-лесен. Моят съвет е да не се притеснявате дали ще влезете, а се притеснявайте като влезете. Не го казвам щото съм влязъл. Всеки може да влезе, ама после какво ще правиш е въпросът :)
Аватар
Plamen Georgiev
В началото бе словото

Мнение от Plamen Georgiev »

stelian_hristov ако можеш ме намери в скайп ( 'georg1ev' ). Ако имаш некво свободно време да си побъбрим :wink:
stelian_hristov
В началото бе словото

Не можах да те намеря. Опитай ти на astronomer_m
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

и защо да е пародия там в академията :) ще н просветлиш ли малко :roll: все пак нали се води за едно от най реномираните училища в БГ, как е там вътре и ако можеш да кажеш нещо за новите специалности там, че в сайта нищо не пише :P
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

_Dimata_ написа: все пак нали се води за едно от най реномираните училища в БГ
Пич,някой много яко те е метнал на върбата.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

Здравейте, искам да попитам някого от академия на мвр ,какво се случва с
факултет сигурност и дали той ще продължи да функционира и за напред,дали ще обучaва кадри за МВР или ДАНС.Много искам да уча точно в този факултет ,но незнам дали да продължавам да се готвя при цялата тази неяснота.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
Footman
В началото бе словото

Мнение от Footman »

forum написа:Здравейте, искам да попитам някого от академия на мвр ,какво се случва с
факултет сигурност и дали той ще продължи да функционира и за напред,дали ще обучaва кадри за МВР или ДАНС.Много искам да уча точно в този факултет ,но незнам дали да продължавам да се готвя при цялата тази неяснота.
Би трябвало да продължава да съществува, влез във връзка с тях за всеки случай, но все пак не вярвам да го затрият с лека ръка. Точно за ДАНС ми се струва, че ще им трябват нови кадри.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

а някой за новите специалности знае ли нещо ?
stelian_hristov
В началото бе словото

Махната заради "умници", които знаят как ще се оправи България. Благодаря им. С мили думи става работата нали, няма как иначе.
Последно промяна от stelian_hristov на 26 Фев 2008, 20:04, променено общо 7 пъти.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

хаха незнам за другите ама на мен ми звучи яко това :) ако съм разбрал правилно там е принципа на естествения подбор, оцеляват най - силните :) обичам предизвикателствата и май това ще е доста голямо :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”