ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Последните постове в този блог.
Дискусията в този форум.
Дискусията във форума на факултета.
Както ще видиш от линковете, Ангелов вече е уволнен.
Ако някой от факултета ика да изрази мнение наживо, да бъде утре в 7:20 пред сградата, ще дойде екип на НТВ, а Ангелов ще е в студиото.
Дискусията в този форум.
Дискусията във форума на факултета.
Както ще видиш от линковете, Ангелов вече е уволнен.
Ако някой от факултета ика да изрази мнение наживо, да бъде утре в 7:20 пред сградата, ще дойде екип на НТВ, а Ангелов ще е в студиото.
Последно промяна от Шепот на 06 Дек 2007, 13:18, променено общо 1 път.
~ Кътчето ~
Ми аз може и да не дойда.Шепот написа:Нашата уговорка е първият ни тест по история на книгата, най-трудният за минаване (на изпита) предмет с най-строгата професорка. При положение, че тя искаше да ни го направи този тест на 2-ри ноември и само ректорската заповед за почивния ден я спря, силон ме съмнява, че каквото и било уговаряне би я склонило. Тъй че, Мила, учи с пълна сила!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
И аз няма да дойда, най-малкото не познавам нито Ангелов, нито жертвата, какво ще правя там да размахвам пръст и да давам акъли, които никой не ми ги иска. Да идат потърпевшите. Макар че сигурно ще отидат само негови "фенове" и кще изкарат оммичето к**ва и не искам и да знам още какво...
Но ще гледам по телевизията, искам да видя този ... човек? ... какво ще избълва.
Но ще гледам по телевизията, искам да видя този ... човек? ... какво ще избълва.
~ Кътчето ~
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Хора, Панаир на книгата рулзззз, издателства рулзззз, книги рулззз (харесах си няколко веднага), всичко рулзззз, книгоиздаването е велико, велико, велико^^
Много ме е яд, че няма да мога да дойда в Търново, пожелавам ви най-якото изкарване, да купонясвате и за мене, ей^^ {{}}
Много ме е яд, че няма да мога да дойда в Търново, пожелавам ви най-якото изкарване, да купонясвате и за мене, ей^^ {{}}
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
неслучайно сме си избрали тая специалност, ние понеШепот написа:Хора, Панаир на книгата рулзззз, издателства рулзззз, книги рулззз (харесах си няколко веднага), всичко рулзззз, книгоиздаването е велико, велико, велико^^
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Хора, как беше в Търново?
Днеска аз отивам на занятия (за първи път от седмица-две, като изключим петъка) и естествено, такива няма.
Бях забравила медийния панаир. Чух в тъпканата една възрастна преподавателка да ояснява на Светлозар Кирилов и още някакъв преподавател "... че 90% от жените тук били преспали с преподавателите си, за да..." (толкоз чух). Явно доста са разбунени духовете.
Днеска аз отивам на занятия (за първи път от седмица-две, като изключим петъка) и естествено, такива няма.
~ Кътчето ~
http://reflexi.blogspot.com/2007/12/8.htmlШепот написа:Хора, как беше в Търново?
http://baselevel.blogspot.com/2007/12/blog-post_09.html
снимки - цвети и маги като реанимират
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Хахах,постовете ви рулззз^^ Благородно завиждам^^
Хора, абсолютно о-т-ч-а-я-н-а съм. Просто не виждам как ще се справя с ИБЖ-то. Дойдох днес на лекция, скъсаха ми се нервите и успях да запиша мизерно количество неща (в сравнение със записките ми по другите лекции). Почнах да чета книгата и изпаднах в див щшок, защото всичко е толкова завъртяно, че трябва да чета едно изречение по три пъти, докато схвана какво е искала да каже доцент Константинова в крайна сметка. Така изкретах 26 страници и нз щкак ще изчета следващите 250 и то за една седмица. И още повече, как ще ги науча.
С курсовата съм до кривата круша, тепърва се заемам сериозно, дано се получи нещо, макар че хич не се чувствам подготвена за "световните стандарти, изискващи студентът да бъде потопен в научно-изследователска работа още в І курс". Добре, че беше Боян да даде някакви насоки, защото иначе си бях обречена отвсякъде...
Но най-много ме е страх от изпита през сесията, който щял да бъде "писмена работа". Изобщо нямам идея какво ще пиша по предмет, от който нямам идея и който ме стресира само като прочета 5-6 редчета по него. Е па няма друг предмет по който да съм толкова зле.
Уж история на книгата била сложна, тя е песничка и леснотийка сравнение с това. о.О
Хора, абсолютно о-т-ч-а-я-н-а съм. Просто не виждам как ще се справя с ИБЖ-то. Дойдох днес на лекция, скъсаха ми се нервите и успях да запиша мизерно количество неща (в сравнение със записките ми по другите лекции). Почнах да чета книгата и изпаднах в див щшок, защото всичко е толкова завъртяно, че трябва да чета едно изречение по три пъти, докато схвана какво е искала да каже доцент Константинова в крайна сметка. Така изкретах 26 страници и нз щкак ще изчета следващите 250 и то за една седмица. И още повече, как ще ги науча.
С курсовата съм до кривата круша, тепърва се заемам сериозно, дано се получи нещо, макар че хич не се чувствам подготвена за "световните стандарти, изискващи студентът да бъде потопен в научно-изследователска работа още в І курс". Добре, че беше Боян да даде някакви насоки, защото иначе си бях обречена отвсякъде...
Но най-много ме е страх от изпита през сесията, който щял да бъде "писмена работа". Изобщо нямам идея какво ще пиша по предмет, от който нямам идея и който ме стресира само като прочета 5-6 редчета по него. Е па няма друг предмет по който да съм толкова зле.
~ Кътчето ~