Това ни беше първият концерт. Ние сме в този състав от Март 2007-ма. По принцип организирането на концерт се оказа много тежко откъм нерви и не евтино откъм средства начинание. Сега готвим нов репертоар. Надявам се в средата на Февруари да направим самостоятелен концерт. Иначе мислим някакво участие в клуб през Януари. Декември със сигурност няма да свирим никъде. В момента сме на празнична вълна, а и с някакви курсови работи ни гърчат=>времето не стига за всичко. Това е засега и благодаря на всички, които ни добавиха в MySpace.Xenon написа:мерси, адднах ви
Иначе, къде по принцип мога да ви видя наживо?
Група СПОР
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз малко останах разочарован, че тази година нямаше концерт за откриването на учебната година, както през 2006-та. Може да питаме тук-там из Факултета, но ми се струва, че единственото на което може се надяваме от СУ е предоставянето на ТОК!Joker написа:Паразитче,
мислех си да разтърсите южното крило на Ректората. С новото деканско ръководство не вярвам да има проблеми да се договорите. Например в края на сесията по случай новия семестър...![]()
Иначе, ноо ма кефите!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз знам за този купон отдавна, но имаме планове за 8-ми Декември. Иначе не търсим хонорари, но техниката е голям проблем - пулт, колони, усилватели, сносни барабани и т.н. Все пак имаме идеи, но колкото и банално да звучи, в България нещата свързани с култура, музика, изкуство и т.н. вървят бавно, мудно и с много спънки.Joker написа:Е, ако чакате хонорари, забравете!
Но ентусиазъм и купон ще стане и с много малко. Мисля, че прочетох за факултетски купон в коридора на 8 декември, но няма време за организация...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Пробал ли си да предложиш нещо пред Студентски съвет, някакъв проект? Не сте единствената група студенти-музиканти в СУ (или поне ти, ако не другите от твоята група), аз лично познавам още. Защо да не се организира примерно някакво мероприятие, на което да свирият няколко групи, ще е яко? Мислил ли си за нещо такова?THE_PARASITE написа:Колеги, целият видео архив е вече достъпен в MySpace.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, мислили сме по този въпрос. Подходящо време за такива мероприятия обаче е пролетта и лятото, тъй като този евентуален концерт трябва да се проведе на открито. Мисля, че някъде из темата споменах, че бях много разочарован, че нямаше концерт за откриването на учебната година както през 2006. Ако не се лъжа тогава свириха СИГНАЛ! Мисля, че нещо такова може да се предложи и да стане традиция, но трябва да сме повече ентусиасти. Имам идеи и за някакво свирене и преди лятната сесия, когато времето е прекрасно, стъмва се късно и бирата е най-вкусна.FeverNew написа:Мислил ли си за нещо такова?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: Група СПОР
Концерт на Група СПОР!
20 Юли, клуб TOUCAN BLUZZ & ROCK в Студентски град!
Нека всеки, който обича рок музиката да заповяда!
Повече информация за групата
http://myspace.com/sporbulgaria
20 Юли, клуб TOUCAN BLUZZ & ROCK в Студентски град!
Нека всеки, който обича рок музиката да заповяда!
Повече информация за групата
Супер!
По-скоро очаквах да е 25 юли на стадион Васил Левски, но явно ще трябва да ви почакаме някоя и друга година!
Мухахаха!
По-скоро очаквах да е 25 юли на стадион Васил Левски, но явно ще трябва да ви почакаме някоя и друга година!
Мухахаха!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Металика поискаха по-малко пари от нас и затова.Марто написа:Супер!
Мухахаха!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Концертът ще започне след 22:00 часа, а входът е 3 лв.