За какво се разправя?twiggy написа:^ супер яка книга
Аз само групата съм чувал
Ми да =) Тук в България не се знаят и много други хубави неща..smallp0x написа:В България ли живееш? ^-^
Мнооооого малко хора знаят за тях тук, жалко.
--> 

Мерси, Here is gone е една от най-любимите ми песни. Доскоро живеех с мисълта, че GGD са напълно неизвестни в този край на света, понеже единствените, които бяха чували каквото и да било за тях живееха от другата страна на океана. И каква ми беше изненадата, когато към средата на втория семестър някой от съседите ми започна да озвучава с Iris целия блок. Друга тяхна песен така и не пусна, но и това не е зле за начало.gitty написа:Ми да =) Тук в България не се знаят и много други хубави неща..smallp0x написа:В България ли живееш? ^-^
Мнооооого малко хора знаят за тях тук, жалко.Ма какво да правим.. Пък аз се запалих по тази група естествено след като чух Iris
За първи път видях клипа преди години по VH1 и едва тогава осъзнах, че е от саундтрака на любимия по това време, пък и сега ми е любим филм 'City of angels' та бях направо възхитена =). Иначе пак щях да харесам групата и без да имат песен в саундтрака на филма лоллз. Както и да е май малко оплетено го обясних..
![]()
Edit: Поздравявам те с Here is gone![]()
на английски ли пеете?Sw1tched написа:За аватар си сложих логото на Chimaira. Подписа ми е част от текста на една песен на групата ми и описва "справедливостта" в нашата мила родина
Мда, може да погледнеш сайта, чийто адрес също фигурира в подписа ми иначе директния линк към текстовете е това: http://distorment.hedonbg.com/bg/lyrics.htmlTripio написа:на английски ли пеете?Sw1tched написа:За аватар си сложих логото на Chimaira. Подписа ми е част от текста на една песен на групата ми и описва "справедливостта" в нашата мила родина