КСК'08-курс по литература

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Айде, момичета, момчета, първи впечатления от днешния курс по бел :P
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Знаеш! Фурорът беше...
:lol:

Бясна съм!
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

оооо.....вие вече започнахте :shock: къде ви се провеждат курсовете?в ректората ли?
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Много рано, бе хора! Не ви ли започва през декември? Или говорим за този дето е целогодишния? :roll:
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

За целогодишния става въпрос :wink:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

За целогодишния става въпрос, да :P
Знаеш! Фурорът беше...

Бясна съм!
То, че беше фурор, беше :lol: а ти защо си бясна :P
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Защо ли? Не се ли сещаш заради кого :lol:

Честно казано,не съм особено впечатлена от първия курс,може би очаквах повече,не знам,но цялата информация бих могла да си я набавя от други източници - учебници,помагала,интернет и мислене,разбира се.
Ще видим следващият път...

kashmir,а твоето впечатление какво е :D
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Подкрепям и аз :wink: Попитах защо си бясна, аз не бих се определила чак така :P А иначе, малко недоволствам от скоростта на диктуване, някои неща не успявах да ги запиша, бързичко ми беше темпото...а другото е, че това, което писахме беше на доста високо ниво, почти академично. Ясно е, че аз не мога сама да пиша така, а и е тъпо да запомням наизуст разни дълги фрази... :? Очаквам следващите преподаватели да диктуват по на български :wink:
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

ох, нещо ни замря темата... :lol: Само аз ли проверявам (от дъжд на вятър :lol: :P )
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Не си сама на фронта :wink:

Да попитам.. кои недели няма да има курс около празниците
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Е и аз се навъртам тука, ама вие не пишете...То и засега няма нищо ново де...Аз дебна постоянно сайта на ФСФ за инфо относно пролетния курс.. 8)
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

ами доколкото разбрах на 16 декември ни е последния курс за годината, а после почваме някъде 6 януари (абе неделята след ваканцията, но не знам кога точно е).
Радвам се, че не съм сама на фронта :lol:
А ти, lisichora, откъде си?
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

kashmir, благодаря ти :wink:

иначе само на мен ли ми се струва, че групата от курса намалява значително всеки следващ път :roll:
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

иначе само на мен ли ми се струва, че групата от курса намалява значително всеки следващ път
хаха, май не само на теб :lol: И аз си мислех същото, намаляваме всеки път наистина :roll:
Не знам дали си спомняш, първият път имаше едно момиче, което веднага след общите приказки (около 30 мин. от координаторката :wink: ), някой й звънна, взе си пропуска набързо и потегли....повече не я видях на курса :lol:
Интересни са ми и едни момчета (седят вдясно, като влезеш), които ВСЕКИ път закъсняват - и при започването в 9 и после на почивката, а и закъсненията им са не от по минута-две :wink: Не знам дали се сещаш за тях и дали изобщо си обърнала внимание.
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

иначе само на мен ли ми се струва, че групата от курса намалява значително всеки следващ път
хаха, май не само на теб :lol: И аз си мислех същото :roll:
Не знам дали си спомняш, първият път имаше едно момиче, което веднага след общите приказки на т.нар. координаторка (които са пордължили около 30 мин. някъде), някой й звънна, взе си пропуска набързо и потегли....повече не я видях на курса :lol:
Интересни са ми и едни момчета (седят вдясно, като влезеш), които ВСЕКИ път закъсняват - и при започването в 9 и после на почивката, а и закъсненията им са не от по минута-две :wink: Не знам дали се сещаш за тях и дали изобщо си обърнала внимание.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”