Журналистика
- Just_A_Soul
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
тва беше изтрито:)
Последно промяна от yanitsa на 09 Сеп 2005, 23:55, променено общо 1 път.
mind ...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хехе, дааа...аз разчитам на вас с Монката, Джонката, Мирянка и другите от Задругата на ФъЖъМъЖъ и СИЕ.Al-x4o написа:а бе, жорко, ти не си труден, ама на каката трябва да и покажем, тя само да помоли
А каката..ами, ще поооомааааагаме, няма да се дърпаме! Приятел в нужник се поз...опааа...в нужда исках да кажа...се познава!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сори, че не съм отговорила по-рано. Езиците, които могат да се избират, са: английски, немски, френски, испански, италиански.
Всичко се почва от АБВ, така че нямате файда да записвате нещо, което знаете на ниво над приличното.
Испанският е трагедия, първият семестър въобще не караха. Аз уча италиански, колко съм ходила и колко го уча, е друг въпрос, изпитът беше елементарен, разказвахме си расистки вицове
Ами това е, дано да съм била полезна.
А, въпрос - има ли някой тука, който е задочно? Щото аз утре имам едно ходене към факултета и ако имате лекции, може да се запознаем.
Последно - колко са таксите тая година, че утре ще ходя да давам парички на системата...
Всичко се почва от АБВ, така че нямате файда да записвате нещо, което знаете на ниво над приличното.
Испанският е трагедия, първият семестър въобще не караха. Аз уча италиански, колко съм ходила и колко го уча, е друг въпрос, изпитът беше елементарен, разказвахме си расистки вицове
Ами това е, дано да съм била полезна.
А, въпрос - има ли някой тука, който е задочно? Щото аз утре имам едно ходене към факултета и ако имате лекции, може да се запознаем.
Последно - колко са таксите тая година, че утре ще ходя да давам парички на системата...