Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Karibdus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Karibdus »

Може да е така, НО топлината на истинския огън неможеш да я сравниш с никоя лампа :)
What is locked, can be opened
what is hidden, can be found
What is yours, can be mine!
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Crematory, преди няколко дена ти обясних за театъра, нали? :twisted: Нека си остане между нас :) Сикрет :lol:
Добре, явно и малцинсто пак ще ви се състои курса. То и един човек да се обади и да и каже - ще има курс, тя ще дойде. А ако сте малко - какво? Ще ви прати вкъщи с домашно следващият път да сте повече?! Оставете ме да си позлобея без да критикувате! Моля! :) На злото не се отвръща със зло. Така само се наслагва. Трябва му неутрализация!!!
Айде успех с финския :) Ще се видим много скоро :)
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

О, според мен просто ще пием чай някъде, едва ли ще е отворено, така че няма да изтървеш много ;)
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Искрено се надявам да е така, защото мразя да правя нещата наполовина, камо ли още от самото начало. Ако има нещо - драснете тук какви са клюките.
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Росена
В началото бе словото

Мнение от Росена »

може ли, ако не е твърде нахално, да попитам Търговката на кристал, с какви точно намерения се записва на първо ниво на фински?

безкрайно уважавам амбицията й да разпръсква знание и светлина (от лампи, не от свещи!) на нас, гОрките неуки тук, и ако съм сигурна, че това няма да се пренесе и в часовете, съм склонна да премигам 2-3 пъти с клепки впечатлено и страхпочитателно

НО
записвам се в курс воден от Ралица и ако някой друг (и от не-финландски произход) има подобни амбиции - т.е. да "води" часовете, ще бъде изхвърлен. буквално. физически. лично от мен. казвам го сега, за да спестите стотинките :naka:

предупредих.
ако съм прозвучала грубо - това е от метъла, верно много го слушаме!
:headbang:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Гледай сега, девойко. Нямам никакви такива намерения. Сори, ако съм била разбрана погрешно. Всъщност, излъгах - не ми дреме, дори и да съм била.
Отговорила съм на Михаела. Ако теб това те дразни, не ме чети. Аз часове НЯМА да водя, НЯМА и да се меся на Ралица, поради простата причина, че 1. Не знам колкото нея и 2. Не ми плащат за това, тъкмо обратното - АЗ ще си плащам.
Защо се записвам, си е чисто моя работа. Не виждам да влиза по някакъв начин в твоята.
Последно - предпочитам да впечатлявам хората реално, а не виртуално. И, да ти кажа, не си ми нито на акъла, нито на габаритите (там си похапнах здраво, не отричам, все пак - трупат се мазнинки за тежката зима), така че едва ли ще успееш да ме изриташ откъдето и да било. Но би било забавно да опиташ.
Още нещо?
И последно - ако ти си била човекът, записал се преди октомври тази година, приемам благодарности, защото ако не бях организирала хората в този форум, щеше да си останеш само с мерака. Когато аз се обадих на Радичева, имаше записан само 1 човек - вероятно ти. Нали се сещаш как щеше да си кукуваш до следващия юли, при условие, че Норд Студио също нямат курсове за начинаещи? ;)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Росена
В началото бе словото

Мнение от Росена »

благодарностите ги имаш - в събота, на стълбите.

носи си и оръжие!!!

не ми дреме за акъла ти, нито за килограмите. дебелите и умните не са на мода! :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Грешиш. А агресията е избиване на комплекси. Ще оставя другите да съдят.
Както вече казах - слабо ме интересуваш. А ако само това успя да измислиш в отговор - толкова по-зле.
Не нося оръжие. Обичам равностойните двубои, но този явно няма да е такъв.
Лека вечер.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Росена
В началото бе словото

Мнение от Росена »

тва последно на последното ли беше :lol:

аз не мисля - па относно теб - никак

оставям мисленето на по-умните - кат тебе.

аз си слушам метъл
:twisted:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Росена, по-спокойно. :roll: Държанието ти е доста грубо. С когото имаш да се разправяш, прави го на лични.
Karibdus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Karibdus »

Аз си мисля,че сме се събрали да учим а не да се караме и да участваме в кой е по-по-най. Така че ако обичаш Росена не се дръж така! И аз слушам метъл и к'во от т'фа. Вземи се в ръце, или сме теам или който от където е !
Росена
В началото бе словото

Мнение от Росена »

оо-о, аз въобще не съм неспокойна. каквото исках да кажа - го казах, от светкавичната реакция разбрах, че посланието ми е било разбрано.

всичко останало не е никакво каране или разправяне, форумно чесане на клавиатура без умисъл и сериозност :D опен юр майнд пипъл и не се връзвайте 8)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Пак някой не е бил в общество а? Росенка ме накара да пусна тази тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=9454
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Росена
В началото бе словото

Мнение от Росена »

трогната съм че съм инициирала тема - нямаше нужда! 8)

в студентско общество верно отдавна не съм била - много се впечатлявате от глупости вие младите - нямате си по-важни проблеми още :roll:
Karibdus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Karibdus »

От къде си сигурна, че си нямаме проблеми? А и аз не съм студент :)
Относно другата тема да определено в нета се държа така както се държа и в реалния живот:)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”