Бихте ли се борили за...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

black_lady написа:
Jamesmagno написа:Бих се впуснал в такова приключение единствено, ако са налице истински чувства и сериозни намерения от моя страна. Бих налазил заета жена, само ако съм убеден, че евентуалното прекратяване на връзката й и започването на нова такава с мен би донесло трайни положителни емоции и на двама ни. Т.е. бих го направил само с цел подобряване на положението.
Красиви и правилни думи, само дето ИЗОБЩО не се отнасят до теб... :lol: :lol: :lol: Или ще ми кажеш, че тези свои убеждения си ги придобил през последните няколко седмици/месеца? :lol: :lol: Поне ги пиши тия неща на хората, които не те познават, а си седнал точно в моята тема да съчиняваш!
Айде сега. Таман щях да почна да плюя по мнението на иво и видях твоето. Прекалено си крайна и си не по-малко самоуверена от него. И ако допуснем, че не грешиш в изказването си то най-малкото си подходила некоректно при разбирането на мнението му. И преди да си вадиш някакви изводи въз основа на каквито и да било примери за когото и да било - за справка виж заглавието на темата - там говориш за борба за човека, не за еднодневна забивка. Освен това темата не е твоя и много хора ще я прочетат, които дори не знаят как се казва джеймсваньо :lol:
Джеймсваня написа:3. Възможно е условие 1. да не е изпълнено и пак да се заема със случая и да пренебрегна условие 2. Това би станало при положение, че избранникът на "целта" ми е очевидно неподходящ за нея. Ако забележа нередности във връзката им, ако се е случва това, което се случва винаги - "Да, той е отвратителен, но аз съм с него, защото не искам да бъда сама, пък и без това не забелязвам негативните му черти, колкото и очевадни да са те, защото ми е гадже." - тогава действам. Дори да не съм хлътнал, дори да говорим за обикновена приятелка - щом той е урод/говно/простак/пумияр/гамен/кръшкач - да си ходи!!! В такъв случай не действам нечестно - говоря съвсем точно и откровено с момичето, излагам аргументи, доказващи безпреспективността на настоящата връзка, а ако това не проработи, обръщам се към въпросния урод/говно/простак/пумияр/гамен/кръшкач и му обяснявам как стоят нещата.
А на тебе пък кой ти дава право да си съдник и да решаваш вместо хората...? Айде, judge unworthy някой друг път.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Smoking Mirror написа:Айде сега. Таман щях да почна да плюя по мнението на иво и видях твоето. Прекалено си крайна и си не по-малко самоуверена от него. И ако допуснем, че не грешиш в изказването си то най-малкото си подходила некоректно при разбирането на мнението му. И преди да си вадиш някакви изводи въз основа на каквито и да било примери за когото и да било - за справка виж заглавието на темата - там говориш за борба за човека, не за еднодневна забивка. Освен това темата не е твоя и много хора ще я прочетат, които дори не знаят как се казва джеймсваньо :lol:
Заглавието го знам, понеже темата аз съм я пуснала, за да проверя нещо... Не съм подходила некоректно. "Еднодневната забивка" може да стане основа за разбиването на не една връзка. А това "ако допуснем" е леко излишен израз в случая :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Точно като написах отговора и излязох се сетих - чакай бе, забравих да спомена варианта, в който нещата стават от раз. Но викам аааайде, то се подразбира, тва е общовалидно. Но ето, че ме наобиколихте веднага, хиени такива. Естествено, че съществува и спонтанност. Но, Валя, не забравяй, че става дума за борба. Когато момичето се впуска в някаква авантюра с мен, не бих допуснал, че има връзка. Т.е. не бих нарекъл това "битка". А, ако има такава, значи или човекът не е точен, или просто нещата не са сериозни (поне за нея). Тъй че мисли преди да нападаш и да омаскаряваш така. Еххх, тая твоя първосигналност... :lol: :lol: :lol:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

:)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:Когато момичето се впуска в някаква авантюра с мен, не бих допуснал, че има връзка. Т.е. не бих нарекъл това "битка". А, ако има такава, значи или човекът не е точен, или просто нещата не са сериозни (поне за нея). Тъй че мисли преди да нападаш и да омаскаряваш така. Еххх, тая твоя първосигналност... :lol: :lol: :lol:
Значи, ако момичето ти каже, че си има връзка, нищо няма да направиш? :lol: А моята първосигналност ти не я мисли :wink:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:Значи, ако момичето ти каже, че си има връзка, нищо няма да направиш? :lol: А моята първосигналност ти не я мисли :wink:
Ако момичето ми каже, че има връзка и ме отблъсне директно, без да изяжда сливиците ми и да напуква черепа ми под силата на бедрата си, да - нищо няма да направя. :wink: Ако тя наистина държи на връзката си, ще ми даде да го разбера и аз, повярвай ми, ще го разбера. :wink:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Естествено, че ще се боря. Ако човек не си даде малко зор, как очаква да успее?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:Ако момичето ми каже, че има връзка и ме отблъсне директно, без да изяжда сливиците ми и да напуква черепа ми под силата на бедрата си, да - нищо няма да направя. :wink: Ако тя наистина държи на връзката си, ще ми даде да го разбера и аз, повярвай ми, ще го разбера. :wink:
Образността ти е наистина впечатляваща :P Но напомням, че ако наистина става дума за пиянско парти, то не може да се очаква момичето да мисли достатъчно трезво и да реагира както би направила в друга обстановка ;) Некоректно е да се използва такава ситуация :twisted:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:Образността ти е наистина впечатляваща :P Но напомням, че ако наистина става дума за пиянско парти, то не може да се очаква момичето да мисли достатъчно трезво и да реагира както би направила в друга обстановка ;) Некоректно е да се използва такава ситуация :twisted:
Ако момичето твърди, че е действало под влияние на алкохола, то и момчето има точно толкова основания да обвинява погълнатото количество за ...инцидента. :wink: :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:Ако момичето твърди, че е действало под влияние на алкохола, то и момчето има точно толкова основания да обвинява погълнатото количество за ...инцидента. :wink: :lol:
Тези "инциденти" забрави да ги споменеш във внушителната си реч по-горе :twisted:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:Тези "инциденти" забрави да ги споменеш във внушителната си реч по-горе :twisted:
Темата е "БИХТЕ ЛИ се борили за...". :wink:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:
black_lady написа:Тези "инциденти" забрави да ги споменеш във внушителната си реч по-горе :twisted:
Буквалната борба също се включва... без значение доброволна или не :lol:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:
Jamesmagno написа:
Вече се лигавиш. :lol: Ай стига флууд. :wink:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Jamesmagno написа:
black_lady написа:
Jamesmagno написа:
Вече се лигавиш. :lol: Ай стига флууд. :wink:
а ти си като някъв овен. както винаги. Сигурен ли си че си раждан август :lol:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Аз съм сигурен! Не слагай козата при овните!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”