По какво определяте дали един човек е интелегентен?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако е зодия Стрелец - обяснимо е
ние по принцип разбираме по малко от всичко, или поне оставяме хората с такова впечатление
и си врем носовете навсякъде! ако не вярвате - проследете всичките ми близо 800 поста 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Имате 30 верни отговора от 30 възможни (100,00%). Невероятно! Не допуснахте нито една грешка.
ми теста не беше труден
иначе интелигентен...при различните хора са ми различни критериите-в смисъл,някои качества на човека компенсират други и така..баланс да има!
ми теста не беше труден
иначе интелигентен...при различните хора са ми различни критериите-в смисъл,някои качества на човека компенсират други и така..баланс да има!
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
ти нормална ли си???????????Crematory написа:ама ти сигурен ли си,че е баш специалист? в смисъл - верни неща ли ти казваше или просто си е говорил...
естествено че не разбира и грам!!!! това да не ти е литература - прочел си книгата и 'сичко ти е ясно? без да хванеш да се поизпотиш и то доста, по-добре си дръж устата затворена! Чел нашия някъде си нещо си, и си мисли, че вече много знае!!! За някой, който не е хващал бокен/катана/рапира/меч/нещоостроипродълговато или невлизал във фитнес зала може и да изглежда запознат, но за мен обясненията му изглеждаха меко казано глупави и смешни
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
ДА! Има хора,които се специализират само по модата, по колите, илис амо в биологията, компютрите...Lord de Sword написа:Сигурна ли си?? познавам един тип, който е баш специалист по всичко - не стъпвал във фитнес-зала, но ми обяснява как да си разпределя тренировките и какво да ям;) същия този индивид не хващал по-опасно оръжие от ножа за хляб, ми обясняваше как да си държа катаната и за какви удари се използвала по принцип, пък аз само седем години преди това бях тренирал подобни работиHimera написа:Всеки човек си е развит в дадена област, което го прави некомпетентен в друга.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Не личи ли? *само една питанка по обективни причини
ами чети по-внимателно де. Много ясно съм си написал, че нито е стъпвал във фитнес-зала, нито е хващал катана. Тогава откъде ще ги знае тези неща? В реалния живот не е като филмите! То ако с гледане ставаше, кучето щеше да е най-добрия касапин

ами чети по-внимателно де. Много ясно съм си написал, че нито е стъпвал във фитнес-зала, нито е хващал катана. Тогава откъде ще ги знае тези неща? В реалния живот не е като филмите! То ако с гледане ставаше, кучето щеше да е най-добрия касапин
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е,то това е пределно ясно. Ето например,да вземем теб. Случайнода разбираш нещо от медицина? А от астрономия?О, сигурно си запознат и с историята на Америка и можешда изброиш всичките 43 президента? За това ставеа на въпрос! А твоят приятел просто изказва некомпетентното си мнение!Lord de Sword написа:Не личи ли? *само една питанка по обективни причини![]()
ами чети по-внимателно де. Много ясно съм си написал, че нито е стъпвал във фитнес-зала, нито е хващал катана. Тогава откъде ще ги знае тези неща? В реалния живот не е като филмите! То ако с гледане ставаше, кучето щеше да е най-добрия касапин![]()
![]()
![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
готина е тази класацияПаган написа:Ако е на моето равнище - ограничен
Под моето равнище - супер тъп
Над моето равнище - интелигентен
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за самооценка трябва да има база за сравнение. всичко е крайно субективно.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове