Реклама на форума с флайери (търсим помощ)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз, и аз!!
Във ФФ ще им се обърне внимание!!
Първи мина, но все още не е късно!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Светуващият
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Половината от флайерите, които получих, вече са раздадени и бяха приети с голям интерес (е, някои ми бяха върнати де, но... с GSM и ICQ номерца на задната страна
)!:) Утре- другата половина! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Аз да се включа, винаги съм "за" каузите. Симионе, знаеш как да ме намериш.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- renesanz
- Легендарен флуудър
къде около СУ? аз мога да раздам в стопанския и евентуално в ректората,когато сме там.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
то и аз ги раздадох моите из ФНПП ... не си спомням колко им беше бройката обаче.....

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Да презаредим с малко стикери, а? На моите (колеги) им правих форум мин година и знам как е.
Част от тях сега са се увлекли по нещо, което предполага хранене на няк'ви животини и замеряне с торти. ОМГ! Но да предположим, че други биха се заинтригували. А пък и аз каква съм шматка, от къде толкова акъл да се сетя, че готините хора са тук? 
Маргарита Аспарухова, 4 курс Културология
...
"Gramma said when you come on something good, first thing to do is share it with whoever you can find; that way, the good spreads out where no telling it will go. Which is right."
...
"Gramma said when you come on something good, first thing to do is share it with whoever you can find; that way, the good spreads out where no telling it will go. Which is right."
- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Bety_
- Летящите Пръсти
Re: Реклама на форума с флайери (търсим помощ)
Аз съм от СтФ, честно казано никога не съм виждала такива флаери във факултета ни. (Пък всеки ден си ходя на лекции.
) Имам впечатлението, че във форума не влизат много хора от СтФ, може би просто нямат инфо. Което си е направо жалко, какъвто си е сега хубавичък и новичък. Така че ако случайно има останали флаери - насреща съм! Има нужда от популяризиране!