объркване със стипендия?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
объркване със стипендия?
Такам..имам успех 6.00...взимах стипендия мин.семестър, сега съм 2ри курс...и понеже съм отличен успех, не съм се гледала по списъците дали съм одобрена за стипендия...едва сега ми потрябваха парите и отидох да си взема картата от банката, тъй като разбрах, че СУ направило на всички ни нови карти...само че там ми казаха, че имам само една карта, която не е подновена и на нея имам пари...които пари ми стоят още от предишната сипедния...утре ще ходя да се разправям там в СУ, но все пак да питам някой дали е имал същия проблем като мен или нещо такова? 
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
- Гост
- Пишеща машина
Re: объркване със стипендия?
Ти документи за стипендия подаде ли?dance написа:Такам..имам успех 6.00...взимах стипендия мин.семестър, сега съм 2ри курс...и понеже съм отличен успех, не съм се гледала по списъците дали съм одобрена за стипендия...едва сега ми потрябваха парите и отидох да си взема картата от банката, тъй като разбрах, че СУ направило на всички ни нови карти...само че там ми казаха, че имам само една карта, която не е подновена и на нея имам пари...които пари ми стоят още от предишната сипедния...утре ще ходя да се разправям там в СУ, но все пак да питам някой дали е имал същия проблем като мен или нещо такова?
Аз миналата година вземах, а тази година ми ги кихат пак на същата карта.
Това със смените на картите е само за тези, на които им изтичат сроковете... На молбата за стипендия си пишеш дали имаш карта или нямаш...
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
The_Guide_Of_The_Student
- От дъжд на вятър
Колеги, стипендията в Университета от този семестър е по 60 лева на месец. Както е по закон стипендия за успех се дава 5 месеца на семестър. Първоначално ще бъдат преведени на всеки за първите три месеца от този семестър - 180 лв. Парите трябва да са преведени преди 8-ми декември. Останалите 120 лева за този семестър ще се превеждат около 20-то число през януари и февруари.
Поздрави
ABT
Поздрави
ABT
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
ухаааа 200 лева преди 8 - ми няма да са никак зле
[/quote]
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Ами,хайде и аз да се включа с въпросите
...Понеже за 1-и път взимам стипендия и нямам деб. карта днес ходих до Ректората и питах в паричния салон как трябва да се процедира.Оттам ми казаха,че още няма списъци и ме отпратиха.Но когато излязат "списъците" какво трябва да се прави?Трябва ли да ходиш до банката,за да си вземеш лелеяната карта и въобще не е ли малко в разрез със закона да ти издават карта без ти лично да си си написал данните?
...от твоята уста в божийте уши. Що е то?