За кандидатстващите през 2008
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
От тебе чувам! Обаче не ми се вярва. Така е за матурата по история и някои други предмети (по математика например е от 1-12 клас, щото тя математиката е една и съща и само се надгражда през годинитеShadeOfShane написа:А да те питам за матурата, преди 1 час ми казаха ,че щяла да бъде върху материала от 10 ,11, 12 клас ,за това да знаеш нещо?
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Каза Докторс
ShadeOfShane, момент само да намеря линка...
Утвърдени учебни планове за държавни зрелостни изпити
Ето, заповядай. Конкретно за литературата(тоест, последната задача от матурата, анализа) материалът е само от 11 и 12 клас и то доста по-олекотен от програмата по БЕЛ за СУ. Ето, чети. В този файл са и по другите предмети учебните планове...
ShadeOfShane, момент само да намеря линка...
Утвърдени учебни планове за държавни зрелостни изпити
Ето, заповядай. Конкретно за литературата(тоест, последната задача от матурата, анализа) материалът е само от 11 и 12 клас и то доста по-олекотен от програмата по БЕЛ за СУ. Ето, чети. В този файл са и по другите предмети учебните планове...
- ShadeOfShane
- Да живей словото
...
Здравейте!Имам един въпрос!
Например искам да кандидатствам с математика,но искам и матурата ми да е по математика.Ако например изкарам 3 на матурата по математика тази оценка ли ми влиза в дипломата вместо например 6-цата ми от 5-те години в гимназията.Благодаря ви предварително за отговора!
Например искам да кандидатствам с математика,но искам и матурата ми да е по математика.Ако например изкарам 3 на матурата по математика тази оценка ли ми влиза в дипломата вместо например 6-цата ми от 5-те години в гимназията.Благодаря ви предварително за отговора!
-
smeshko
- Паисий
Re: ...
Абе не , че съм много наясно , но вариантите според мен са 2 .... или оценката от матурата ти заменя изцяло оценките от 4те години , които си учил математика за средно (вариант1 ) или пък оценката ти се смята средно аритметично от 4-те години плюс матурата и полученото число на 2( вариант2 ) обаче всичко , което казвам е лично мое виждане на нещата...natalivt написа:Здравейте!Имам един въпрос!
In vino verittas
- lovesecret
- От дъжд на вятър
До колкото знам СУ няма да счита оценките от матурите. Иначе тази оценка си е отделна (не ти замества оценката от 5-те години). Ако кандидатстваш в университети, където се взима цялата диплома като балообразуща, то матурата ще има някакво влияние.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка: