До пушачите!!!!! - Volume 2

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено

ПУШИТЕ ЛИ?

ДА.
42
29%
НЕ.
96
65%
ВЕЧЕ НЕ.
9
6%

Общо гласове: 147

castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

smeshko написа:абе айде стига глупости бре .... Айде моля ви се ходете се застреляйте .... ако искам ще си пуша , колкото искам и където искам , ако ви пречи приятно ... места за непушачи бол... ама тоя номер , с това че няма да се пуши в твое присъствие е пълна простотия !?? Ролята на малко богче ли играем ?! Извинявай , ама няма да го бъде ...
Еми пуши си бе, кой те бара? Колкото и където искаш. ;) Аз смятам, че 1 час с приятел е по-важен от това да се напълни пепелника. А и представи си, че някой има хронично заболяване, поради което цигареният дим му вреди още повече. :idea:

П.П. А пък като почнат колежките между лекциите с това "Айде да пушим! Айде да пушим! Айде да пушим!" ееееееее страшна работа, все едно оргазъм ще получат като пушат. :roll: :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: За някои това може и а е заместител на оргазъма....
castelo,
в подписа ти не трябва ли да има запетая след Господи? Направих се и аз на дон Анджелито... :wink:
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

smeshko написа:... аз както и още не знам колко милиона по света пушим и просто си мисля , че и вие може да сте малко толерантни ... бтв досега никога като съм бил на кафе или на купон никой не се е обадил , че му преча , затова че пуша.. Просто казвам , че има и толерантни хора. .. и ваща гледна точка , че не би трябвало да се съобразявате с дима е вярна , но този спор никога няма да бъде решен така ...
Никак не съм съгласна :?
Кво означава тва "да сме толерантни"? Ква толерантност към нещо, което вреди 100% на здравето ми, а не е нещо без което пушачите не могат. Егати - дори е нещо, което не стига че пари дават за него, ами и физически ги разваля, и се пристрастяват към него, и смърди и т.н... :shock:
Винаги когато видя пушач си го представям как едно време е бил пишлеме на 12 години, дето от комплекси се е хванало да пуши, за да се прави на "пекан"... И така до ден днешен не може да остави цигарите. Щото просто няма по какъв друг начин да почнеш! Супер нелепо е - в началото сигурно му е било гадно да пуши, ама се е насилил и е свикнал?! :lol:
Аз съм прекалено толерантна, че не се обаждам, а си кротувам и се тровя, когато някой наоколо ми пушляви! Прекалено.
А и думата "толерантност" не може да е по-грешно употребена - тук не става въпрос дали ме кефи или не пушека или дали ми смърди. Пушенето У-В-Р-Е-Ж-Д-А здравето. На всички.
Ако поне за някого беше полезно, можеше да говорим за толернтност и за това аз да се жертвам в името на чуждото благополучие.
Обаче в случая пушачите са нещо като самоубийци дето са си вързали камък на кръста, метнали са го в реката, но са навързали за себе си и всички около тях и само мрънкат "Ама що не сте толерантни, бе? Аз тука глейте, че по 1м въже съм ви отпуснал!". Обаче колкото и да им е отпуснал, камъкът пак ще ги завлече...
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Усещам ка тук нещата ще станат като Стогодишната война :roll: :shock:
Като птичка в небесата :)
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Cassie написа:Винаги когато видя пушач си го представям как едно време е бил пишлеме на 12 години, дето от комплекси се е хванало да пуши, за да се прави на "пекан"... И така до ден днешен не може да остави цигарите. Щото просто няма по какъв друг начин да почнеш!
И аз пък не съм съгласна с твоето твърдение... само това било единствения начин, а?! Да ама не! Няма да ти изреждам нещата и причините поради които един човек може да пропуши, но поварвай ми не ти пожелавам да ти се случват такива неща и на теб каквито се случиха на мен и ме накараха да пропуша... не те засяга, няма значение, исках само да кажа че причината изобщо не се криеше в тва да се правя на гъзарка или да се правя на "пекана".
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика

Мнение от Cassie »

Ок - поправка: Има и друг начин, обаче е рядкост.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Рядкост ли е ?! Айде помисли пак и ще си говорим отново ... И въобще не ми обяснвявайте глупости ... всичките непушачи си нямате идея за какво става въпрос и пак говорите !!??! Как по дяволите се случва това ?
In vino verittas
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Joker написа::lol: За някои това може и а е заместител на оргазъма....
castelo,
в подписа ти не трябва ли да има запетая след Господи? Направих се и аз на дон Анджелито... :wink:
Трябва, но не исках да разделям думите една от друга :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Nemesis написа:И аз пък не съм съгласна с твоето твърдение... само това било единствения начин, а?! Да ама не! Няма да ти изреждам нещата и причините поради които един човек може да пропуши, но поварвай ми не ти пожелавам да ти се случват такива неща и на теб каквито се случиха на мен и ме накараха да пропуша... не те засяга, няма значение, исках само да кажа че причината изобщо не се криеше в тва да се правя на гъзарка или да се правя на "пекана".
aз всъщност не знам какви са причините един човек да пропуши... и аз съм имала проблеми и аз съм пушила, ама от цигарите освен да се почувствам по- гадно друго не стана. никакви проблеми не се решават, най- много да си докараш други. а пък и чак толкова да успокояват не съм усетила.. и е до някаква степен въпрос на навик...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

smeshko написа:Рядкост ли е ?! Айде помисли пак и ще си говорим отново ... И въобще не ми обяснвявайте глупости ... всичките непушачи си нямате идея за какво става въпрос и пак говорите !!??! Как по дяволите се случва това ?
Естествено, че е рядкост! В ученическите години от друго освен от гъзария не се пропушва. С историиките за драматичните проблеми и пропушването от нерви - "у лево". Те и шприцовете с това се оправдават, по-добре целокупната младеж да мине на хероин. Цигарите са за слабите. А единственият друг вид, който аз познавам и е широко разпространен при мъжете над 30 примерно, е пропушването в казармата от нямане кво да правят.

А за свръхестественото значение на пушенето и непросветените пушачи по-добре да не си говорим измишльотини.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Лични проблеми, любовна мъка, смърт на близък човек, природно бедствие, неуспехи в образованието - как да не започнеш да тровиш редовно себе си и всички около теб! Ооо, то струва париии!!!?? Още по-добре! Кеффффффф!!!!!!!!

Чета само малоумни аргументи, но няма как да изисквам повече от вас - няма как интелигентно да се защитава пушенето.
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Jamesmagno написа:Чета само малоумни аргументи, но няма как да изисквам повече от вас - няма как интелигентно да се защитава пушенето.
Че кой го казва тва?! Ти от мен очакваш да съм културна и добричка ли !? :lol: :lol: :lol: Ми нема сори, нъцки! :twisted:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Nemesis написа:Ти от мен очакваш да съм културна и добричка ли !? :lol: :lol: :lol: Ми нема сори, нъцки! :twisted:
ОК, от теб вече няма да очаквам много. :wink:
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Браво на теб, радвам се че така бързо възприемаш! :wink: :lol:

Аз ще си пуша пък вие злобейте острани и си приказвайте колкото искате, тва беше последното ми влизане в тая тема. Дотук съм, нямам нерви да ви чета скапаните мнения. :wink:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Nemesis написа:Браво на теб, радвам се че така бързо възприемаш! :wink: :lol:

Аз ще си пуша пък вие злобейте острани и си приказвайте колкото искате, тва беше последното ми влизане в тая тема. Дотук съм, нямам нерви да ви чета скапаните мнения. :wink:
Пуши си, пък аз някой ден ще те срещна и ще ти взема цигарите :wink:
Заключено

Обратно към “Мнения”