ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Аа, не, е съм присъствала значи, Ели. Аз бях от първите, които успяха бързичко да се изнесат от изпита. :lol:
Ама социоогия и в трети курс ли се учи? о.О Аз мислех, че ссамо първия семестър на първи. Супер, това ми е любимият предмет, беше ме яд, че свършва^^ Друг е въпроса как се супвам от учене ипосле от бързане на изпита, ама нейсе.
А цитатите са велики просто, този човек ме кефи на макс. :lol: Трябва да ги съберем всичките, от вкссички години и да си ги изнесем някъде^^ Кирилов рулззз^^
DaNce_, което е истината, само две PR-ки са ми се сторили надути досега и едната може и да не е, но другата за втори път си позволява да ми крещи без да ме познава и без въобще да съм се обръщала към нея, тъй че третият може и да стане лошо. :twisted: Иначе познавам един куп готини, най-вече Инка, Павлина, Даря (и още няколко, но те два пъти си казаха имената и аз два пъти ги забравих, срам и позор, ужасна съм :oops:). Иначе, аз съм била веднъж на английски и веднъж пропуснах, следващото ходене нан шата група е не днес, а другата седмица. Ако искаш можем да се замъкнем заедно^^
п.п. Македонецът ви рулзззз. 8)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Четвърти курс, четвърти... както се казва, Кирилов си ни е почнал, той да си ни довърши.
Но дисциплината е ПСПМ (както май разправях във форума на ФЖМК, това е абревиатура за такива като мен, дето в думи с повече с-та и ч-та започват да шъшкат, без да са пили) - Постсоциалистически преход и медии. И, изяжте се от яд, ама е само за журналистика :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ти не си ли книгоиздаване!? Аз нз защо бях останала с такова впечатление. о.О
А ние докога учим при него?
Иначе постсоциаллистически преходи съкс, добре, че ви е поне той, защото, както казах и по-горе, рулззз^^
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз съм си журналистика (книжките ми бяха 4то желание, ако не се лъжа - след Ж редовно, Ж - задочно и скандинавистика).
При Кирилов ще учите още малко - само до зимната сесия (първи семестър). И тая година пак има много фенове, направо не мога да повярвам - с всяка изминала година се множат (в нашия курс доста хора се изказваха негативно за него - нещо, което аз и досега не мога да разбера).
ПСПата дон'т сък, не знам защо си с такова впечатление - зависи от гледната точка, от която се поднася материала. Аз лично намирам предмета за интересен, пък ще видим. Ще докладвам, когато го почнем.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Шепот, ти ходи ли днес? Аз да. Бяхме 5 човека и правихме преговор. Ти там ли беше? А Инка е мн сладко същество:)
Социологията рулЗзЗ( не преди рекламата обаче според първоначални, лични впечатления :D )
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Нем, не бях. Кои от нашите са били!? И всъщност, колко човека бяхте? Аз един път съм ходила и бяхме... пет. :lol:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

за английския ли иде реч?
аз го попропуснах щото :oops: :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

За Английския, да. Мила, ти коя група си? То май всеки път са си били по толкова..(5човека)
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Вече не знаем коя група сме, но възнамеряваме да се изсипем другата събота, заедно с още малко книгоиздателки. :lol:
Аватар
Marisha
В началото бе словото

Мнение от Marisha »

Я накой от по-горните курсове да каже на какво да наблегнем при четенето на "Държавност преди държавата" плссс!!!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аууу, ти си си я намерила?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Аз също я имам, ако някой иска да си снима..
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Един важен въпрос за изпита по ИБЖ на 19-ти декември! Аз последните няколко пъти не съм била, но ми казаха, че трябва да уча от книгата "Държавност преди държавата" на Здравка Константинова. Най-сетне си я копирах и искам да попитам, на цялата ли ще е изпитването или донякъде?

_____

Към всички студенти от ФЖМК: едно напомняне за форума на факултета. Хубаво местенце е за всякакъв род дискусии, чувствайте се най-официално поканени. 8)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

колко пари ти взеха?
ще ми дадеш ли копието за 24 часа? (ама след понеделник, че сега е... тежка икономическа рецесия)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Може ли някой, който е бил на медийно право в петък, да каже какво представлява тоя тест за пропорционалност? :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”