До пушачите!!!!! - Volume 2

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено

ПУШИТЕ ЛИ?

ДА.
42
29%
НЕ.
96
65%
ВЕЧЕ НЕ.
9
6%

Общо гласове: 147

castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Казах на един човек, че ако иска да ме вижда, няма да пуши в мое присъствие. Ако има резултат, може и да разширя списъка :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

castelo написа:Казах на един човек, че ако иска да ме вижда, няма да пуши в мое присъствие. Ако има резултат, може и да разширя списъка :lol:
Браво, това се казва радикални мерки :lol: Аз продължавам да си бъда все така пасивен пушач :evil: ама какво да направя че около мен хората пушат перманентно :?
Като птичка в небесата :)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

абе айде стига глупости бре .... Айде моля ви се ходете се застреляйте .... ако искам ще си пуша , колкото искам и където искам , ако ви пречи приятно ... места за непушачи бол... ама тоя номер , с това че няма да се пуши в твое присъствие е пълна простотия !?? Ролята на малко богче ли играем ?! Извинявай , ама няма да го бъде ...
In vino verittas
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

smeshko написа:абе айде стига глупости бре .... Айде моля ви се ходете се застреляйте .... ако искам ще си пуша , колкото искам и където искам , ако ви пречи приятно ... места за непушачи бол... ама тоя номер , с това че няма да се пуши в твое присъствие е пълна простотия !?? Ролята на малко богче ли играем ?! Извинявай , ама няма да го бъде ...
наемам те за мой бодигард и ще си пушим на воля 8) 8) 8)
Toto-I will remember
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ice_Spirit написа:
smeshko написа:абе айде стига глупости бре .... Айде моля ви се ходете се застреляйте .... ако искам ще си пуша , колкото искам и където искам , ако ви пречи приятно ... места за непушачи бол... ама тоя номер , с това че няма да се пуши в твое присъствие е пълна простотия !?? Ролята на малко богче ли играем ?! Извинявай , ама няма да го бъде ...
наемам те за мой бодигард и ще си пушим на воля 8) 8) 8)
Еми напълно съм навит ... егати .. едно удоволствие да си имам и да искат да ми го отнемат... :) Еми ще си пушим пък дано не пречим на височайшите особи ;)
In vino verittas
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

smeshko написа:Еми напълно съм навит ... егати .. едно удоволствие да си имам и да искат да ми го отнемат... :) Еми ще си пушим пък дано не пречим на височайшите особи ;)
Пречите. Нахалници. Пречите.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Еми като пречим нали знаеш ... не стоиш при пушачи и ти е решен проблема .. :) Нищо лично ;)
In vino verittas
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Бе не е решен. :wink: Прочети темата и тогава ще говорим.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Дам, не сме длъжни да ви дишаме пушека :)
Изображение

Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Повече няма да си играя с теб! :cry:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

:( :( ;( Как ме нападнахте... а аз съм един толкова културен пушач ... пуша само навън ... хвърлям си цигарата в кофата.... не дишам по чуждите лице , винаги сядам до вратата... :(....
In vino verittas
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

smeshko написа: Ролята на малко богче ли играем ?! Извинявай , ама няма да го бъде ...
А не се ли опитваш и ти да го играеш това "малко богче"?
И един гаден въпрос: Мислиш ли, че ако пръднеш, ще миришеш по-добре, отколкото, ако пушиш? :idea:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех нямате спирка значи ;) Абе да ти кажа не мисля , че мириша толкова гадно , пък и не съм чул някой да се оплаква досега ;) А не мисля , че си играя на богче ... аз както и още не знам колко милиона по света пушим и просто си мисля , че и вие може да сте малко толерантни ... бтв досега никога като съм бил на кафе или на купон никой не се е обадил , че му преча , затова че пуша.. Просто казвам , че има и толерантни хора. .. и ваща гледна точка , че не би трябвало да се съобразявате с дима е вярна , но този спор никога няма да бъде решен така ...
In vino verittas
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

вс непушачи искат да ни сложат в концлагери 8)
Toto-I will remember
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ice_Spirit написа:вс непушачи искат да ни сложат в концлагери 8)
Е, само теб и smeshko. :wink:
Заключено

Обратно към “Мнения”