RQ: Мента за Mojito

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

RQ: Мента за Mojito

Мнение от Methuselah »

Някой да знае от къде мога да си намеря? :cry: Само тя ми липсва от съставките...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Женския пазар.
medicate, medicate
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

В един магазин за алкохол и разни гъзарийки покрай него на В.Левски надолу почти до попа ... горе-долу на Юрий Венелин и булеварда..
In vino verittas
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Mojito ergo sum!
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Калев написа:Mojito ergo sum!
:notworthy:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

в билкова аптека,на някои места има прясна мента иначе по пазарите :) и зелен лимон.....и кафява захар....оооо искам и аз :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Re: RQ: Мента за Mojito

Мнение от DADO »

Methuselah написа:Някой да знае от къде мога да си намеря? :cry: Само тя ми липсва от съставките...
На следващата форумна сбирка да ни покажеш какво се получи :wink:
Ibiza DJ
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

smeshko написа:В един магазин за алкохол и разни гъзарийки покрай него на В.Левски надолу почти до попа ... горе-долу на Юрий Венелин и булеварда..
Cheers се казва, ама няма смисъл - има свежа мента и в големите супермаркети вече, а и бабите на пазара също са оферта.
Аз днес се опитвах да обясня колко интересен вкус има едно разкошно и съвсем неизвестно в България уиски и накрая колегите ми извъртяха нещата, че съм искала 16-годишен преждевременно възмъжал ирландец с пура в гората. Тъй че... не ме търсете по алкохолни въпроси - само дето ми се пие B52 в момента или ми се блее в пиано бар с подходящото питие. Не искам да уча за контролна... :cry:
Отнесох се. Успех с ментата и да се похвалиш после (впрочем, какво му харесвате на мохитото?).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

В пиано бар B29 да си ходила? :Р

// мерси на всички които помогнаха :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
То, колко ли ходя - нямам компания за пиано барове, а не бих тръгнала сама (иначе се навъдиха доста заведения от подобен тип, все някое ще излезе свястно). Повечето ми познати ъъъ... не слушат точно джаз...
Поздрав за всички депресари за лека нощ (заговорихме се и не мога да пропусна ето това)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Търговецът на кристал написа:Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
То, колко ли ходя - нямам компания за пиано барове, а не бих тръгнала сама (иначе се навъдиха доста заведения от подобен тип, все някое ще излезе свястно). Повечето ми познати ъъъ... не слушат точно джаз...
Поздрав за всички депресари за лека нощ (заговорихме се и не мога да пропусна ето това)
Спечели си верен приятел от моя страна, предполагам и от Матусалчо, както и компания за пиано барове. :wink:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А аз се чудя защо ме кефите. И двамата.
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Търговецът на кристал написа:Съм. Ама ми е много далеч, освен това цените са малко кофти (не са съвсем за студенти). Пиано барът до Театъра на армията е много по-читав и в двете отношения, но все още не съм открила МЯСТОТО.
Хамбара?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Търговецът на кристал написа:А аз се чудя защо ме кефите. И двамата.
И в Джак и в В29 бачка баща ми :lol:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

бабите на графа
ако не намериш мента става и с джоджан - той на практика е някакъв вид диворастяща мента...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”