Какво правим когато той/тя си отиде...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Какво правим когато той/тя си отиде...?
Как преживявате края на една връзка? Не излизате, алкохол, цигари, депресия? Или пък се впускате в нови приключение в стремеж да забравите?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Amellie
- Постоянно присъствие
При мен обикновено краят не идва неочаквано, в смисъл, че вече съм един вид подготвена от предхождащите го дразги и скандали...
Но депресията е неизбежна, дори да съм убедена, че раздялата е била наложителна. Особено ако връзката е била дълга, празнотата след края й е осезаема и дори влудяваща. Изградила съм си нещо като стратегия за борба с това чувство:
Първо, обаждам се на поне четири приятелки, които смятат, че той е нещастен задник и всяка от тях ми изрежда редица негови недостатъци и , разбира се, ми обяснява, че аз заслужавам нещо много по-добро.
Второ, след като поради гореспоменатите изказвания съм насъбрала още повече ярост към горкия човек, му се обаждам да му се накрещя за последно, или му пиша гневен смс или мейл.
Трето, когато вече съм сигурна, че съм изгорила и последния мост към бившия с истеричната си проява, се замъквам в някой салон за красота, повтарям си, че още ме бива и си купувам тъпо женско списание, в което са превели някоя американска статия на тема "764 начина да преодолеете депресията след раздяла".
Накрая си обувам най-високите ботушки и отивам с приятелки в някой клуб. Там разкарвам двама-трима навлеци, а най-напористия го хващам за жертва на нощната ми словоохотливост и не го оставям намира, докато не му изложа своето виждане по въпроса защо мъжът е по-нисш организъм от прасето / или докато той не успее да избяга ужасен /. На следващият ден се чувствам страхотно и се чудя как чак сега разбирам колко е хубаво да си сама... т.е да нямаш "сериозна"връзка .
Но депресията е неизбежна, дори да съм убедена, че раздялата е била наложителна. Особено ако връзката е била дълга, празнотата след края й е осезаема и дори влудяваща. Изградила съм си нещо като стратегия за борба с това чувство:
Първо, обаждам се на поне четири приятелки, които смятат, че той е нещастен задник и всяка от тях ми изрежда редица негови недостатъци и , разбира се, ми обяснява, че аз заслужавам нещо много по-добро.
Второ, след като поради гореспоменатите изказвания съм насъбрала още повече ярост към горкия човек, му се обаждам да му се накрещя за последно, или му пиша гневен смс или мейл.
Трето, когато вече съм сигурна, че съм изгорила и последния мост към бившия с истеричната си проява, се замъквам в някой салон за красота, повтарям си, че още ме бива и си купувам тъпо женско списание, в което са превели някоя американска статия на тема "764 начина да преодолеете депресията след раздяла".
Накрая си обувам най-високите ботушки и отивам с приятелки в някой клуб. Там разкарвам двама-трима навлеци, а най-напористия го хващам за жертва на нощната ми словоохотливост и не го оставям намира, докато не му изложа своето виждане по въпроса защо мъжът е по-нисш организъм от прасето / или докато той не успее да избяга ужасен /. На следващият ден се чувствам страхотно и се чудя как чак сега разбирам колко е хубаво да си сама... т.е да нямаш "сериозна"връзка .
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- renesanz
- Легендарен флуудър
развлечението е най-лесният начин да забравиш.пък и много зависи чия е вината за раздялата.депресията не помага със сигурност
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Забрави да споменеш кофти настроението си през тоя месец, което се отразяваше доста негативно върху моя милостIce_Spirit написа:еми...един месец преди да скъсаме с предишното гадже,направооо...не знам колко кутии съм изпушила...после минах към депресията,но имаше един човек,който ми помогна да намеря светъл лъч надежда и смелост.
сега съм айляк човек

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
щи се реванширам,дарлингblack_lady написа:Забрави да споменеш кофти настроението си през тоя месец, което се отразяваше доста негативно върху моя милостIce_Spirit написа:еми...един месец преди да скъсаме с предишното гадже,направооо...не знам колко кутии съм изпушила...после минах към депресията,но имаше един човек,който ми помогна да намеря светъл лъч надежда и смелост.
сега съм айляк човек![]()
Toto-I will remember
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ми, градира от гадже на гадже... В началото - некви месеци, с второто бяха некви седмици и така се стигна до последното, за което ми беше има няма гадно 2-3 дена. След тва, смях и веселба.
Обаче с сегашното изобщо не е така, не мога и да си помисля какво ще ми се случи, ако не сме заедно, а това по никакъв начин не се очертава

Обаче с сегашното изобщо не е така, не мога и да си помисля какво ще ми се случи, ако не сме заедно, а това по никакъв начин не се очертава
medicate, medicate
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
javortomov написа:Боже, депресии.
Прибирам се в нас, сипвам си едно голямо с лед и другото е самовнушение.
Колко съм безсърдечен.
почваш да говориш като иво. Недей така, един ни стига
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.