Въпрос Относно Общежитията

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Благодаря :)
Аватар
marsa
В началото бе словото

Мнение от marsa »

искам да попитам дали при класацията за общежития отново има квоти за момичета и момчета
keep trying
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

няма!!! само по успех е класирането.. и по факултет де :)
елиът се почувства обладан от ерекция - за бога - каза той на своя размножителен орган - постъпваш съвсем неуместно
Аватар
lenivko
В началото бе словото

Мнение от lenivko »

А класиранията за общежитията за УНСС ще бъдат ли публикувани някъде из нет-а? :roll:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Хора само да ви попитам. След като се настаним, трябва ли да платим на домакинката, някаква определена сума, която ще бъде използвана за някои незначителни подобрения на стаята- например при изгоряла крушка или счупен шкаф, да ни бъдат подменени, като се плати от предварително платената такса за тези цели?
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Изгорелите крушки ще си ги сменяте сами ;)
Иначе в началото на всеки семестър се плаща освен наемът за съответния месец, и такса от 15 лв. (толкова беше миналата година), която служи именно за такива "ремонти". На края на учебната година ви връщат това, което е останало от тази сума :) На домакинката нищо не плащате, освен ако не искате да сте сами в стая :P
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Мен понеже вече нищо не ми е ясно, а се изписаха куп неща, искам да питам това:

Значи...на 16-и излиза класирането.Обявяват го в интернет същия ден сутринта или ( да мога да ида през деня баси!) ??? Като излезе това класиране, аз отивам в дирекцията на Студентски общежития, и там получавам настанителна заповед и.. какво ? Пращат ли ме оттам с платената такса директно в стаята или ?

С родители ли трябва да ида още първия път в дирекцията, като съм от провинцията?Щото примерно ако има нещо проблеми, по-лесно ще им вдигнем врява трима човека там...

И сега... ако примерно отговорите са положителни, значи ли че на 16-и ще мога да си връткам ключовете от стаята в ръка?
И още... ако да примерно...какво трябва да правя ?!?! Мога ли да си бия ключа и да си дойда в Ботевград за няколко дни, а после да дойда с багажа примерно на 21-и, или трябва да стоя там като врабче на джанка до трети октомври ?!

Моля за точен отговор на някой, който знае!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

galkataa написа:сори че повторих отговора на Натефрост ама не го видях :oops: значи в сайта на http://www.uni-campus.net още на 15 вечерта ще излезе класацията така че на 16 през деня(ако си настанен(а)) няма проблем да отидеш.отиваш на централна каса на бл 42 Б в Студентски и си плащаш наем за септември, такса пропуск и такса депозит(пропускът е 8 лв а депозитът 15).след това със студентска книжка(ако ще си 1 курс и не са ти я дали не е задължително), лична карта 2 снимки и фискалния бон от касата за платените наем и т.н отиваш при домакинката на съответния блок, в който си настанен(а)..там ти дава адресна карта с/у 1.50 лв която попълваш дава ти клйучовете и си готов....НИКАКВИ РОДИТЕЛИ не трябват-все пак мисля че си пълнолетен(на)...нали?ако има не6то питай...:)

И още... ако да примерно...какво трябва да правя ?!?! Мога ли да си бия ключа и да си дойда в Ботевград за няколко дни, а после да дойда с багажа примерно на 21-и, или трябва да стоя там като врабче на джанка до трети октомври ?!

Ето това ми е въпросът. Щото имам шофьорски изпит на 20-и, кормуване на 17-и и 19-и и не мога да вися в София!!!
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

И е по-добре да се отиде по-раничко при домакинката, че може да каже, че й е свършил работния ден. Аз например като се настанявах, имаше новоприети студенти с огромни сакове, наредени на опашка пред нейната стая, които нямаха "щастието" да се доберат до стаята си същият този ден. Тя просто в 13 часа обяви, че е свършила за деня и ще продължи да настанява на другия ден. :? Много неприятно за хора дошли от...Варна...да речем

Изображение
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

То и ние като новаци (тогава) се чудихме дали е допустимо, но просто така каза :? Аз бях последната, която се добра до нея. Надявам се вече да няма такива изпълнения.
Да, 42Б съм :P
Ама аз само ви стряскам, то не беше за английската, сега пък за общежитията, много съм черногледа :P

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”