Покриха гърдите на европейките
Покриха гърдите на европейките
Съвесем наскоро в държава от ЕС две млади девойки отиват на басейн. Влизат във водата без горнища, но в скоро време ги приближават спасителите: "Или ги покрийте, или напуснете плувния комплекс". Следва сезиране на Европейския омбудсман за неравно третиране и дискриминация по полов признак.
Аргумент: Мъжете и жените са равни, следователно жените могат да се къпят голи до кръста така, както го правят и мъжете.
Контра аргумент: Принципно жените могат да се къпят жените голи до кръста на обществени места. НО голотата им може да разсейва ефективно силния пол, да ги кара да зяпат, а това повишава риска от удавяне (със зинала уста лесно може да се удавиш). Ето защо де факто жените не може да се разхождат голи (дори полуголи) от съображения за сигурност.
Аргумент: Мъжете и жените са равни, следователно жените могат да се къпят голи до кръста така, както го правят и мъжете.
Контра аргумент: Принципно жените могат да се къпят жените голи до кръста на обществени места. НО голотата им може да разсейва ефективно силния пол, да ги кара да зяпат, а това повишава риска от удавяне (със зинала уста лесно може да се удавиш). Ето защо де факто жените не може да се разхождат голи (дори полуголи) от съображения за сигурност.
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега ако забранят вече и качествен тен да си правим, не знам просто
Ужасно е грозно да изгориш лятото на бански
А мъжете като толкова много се разсейвали, защо просто не си гледат в друга посока

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм абсолютно съгласен ,че това е дискриминация.След като половете са равни,как може мъжете да си показваме гърдите без никой да му прави впечатление,а жените не?Смятам ,че е напълно нормално ако пожелаят да са без горнища никой да не им прави проблеми .В 21ви век сме все пак в свободни страни,стига излишна цензура и забрани 
.
- Amellie
- Постоянно присъствие
Възмутена съм от тази проява на абсолютна дискриминация:( Истина е, че по плажовете има много неестетически гледки, но всеки трябва да има свободата да прави тен както си иска. Аз ходя редовно на солариум и не ми е приятно през лятото да си развалям равномерния загар с някакво излишно горнище... 
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
същото, само че съм консервативен рак. Възможно най-покриващ бански.Pimboli написа:Като един консервативен лъв ще заявя - не ми е приятно да гледам нито женски, нито мъжки голи гърди (шкембаци и т.н.). Ама не го и правя, така че да си ходят както си искат.
п.п. За тена съм облагодетелствана - имам си боята по рождение, затова си купувам бански С горнище![]()
![]()
![]()
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
според мен спасителя е бил гей или гаджето му е било наблизо и е щяло да стане гаф 
Иначе това какъв бански ще си сложи(или няма) даден човек си е лично негова работа. Не виждам причина жените които искат да хващат тен без горнище да го правят. Въпреки че понякога наистина има грозни гледки.
Иначе това какъв бански ще си сложи(или няма) даден човек си е лично негова работа. Не виждам причина жените които искат да хващат тен без горнище да го правят. Въпреки че понякога наистина има грозни гледки.
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Чувала съм, че в САЩ момиченцата над 3 (три
) години по обществените плажове трябва задължително да са с горнища.
Предлагам по плажовете с неопренови костюми. И тен само по дланите и стъпалата.
На какво прилича това?!

Мъжете се разсейвали....ми тогава и батковците с изправени рамене и четири реда фаянс по корема да са прикрити и в двете посоки от кръста, че как се разсейвам, не е реално

Предлагам по плажовете с неопренови костюми. И тен само по дланите и стъпалата.
На какво прилича това?!
Мъжете се разсейвали....ми тогава и батковците с изправени рамене и четири реда фаянс по корема да са прикрити и в двете посоки от кръста, че как се разсейвам, не е реално
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нещо снимки на момичетата, няма ли?
По темата - ако закона изисква повишено внимание от спасители, но и половата дискреминация трябва да е избегната - да сложат спасители-жени...
По темата - ако закона изисква повишено внимание от спасители, но и половата дискреминация трябва да е избегната - да сложат спасители-жени...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!