КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Gemini написа:Има ли готов график за изпитите по математика 2008 в Софийския?
Май до пет хиляди сто и трета година го имаше някъде.

Споко, не се панирай, има доста вода да изтече, докато се направи графика. Той силно се влияе от това, коя зала покрива изискванията за провеждането на КСК изпит и кои факултети/ Ректорат са най-удобни за ползване, а това са неща, които се менят всяка година, колкото и странно да е.

Например за изпитите по математика през лето господне 2007 се променяше схемата на 3 пъти!
На предварителен - имаше изпити и във виас, и във ФНПП
на мат 1 - виас вече е отписан от КСК изпити на СУ. Никакви условия няма там!!!
на мат 2 - и ФНПП беше извън сметките, след като се появиха неудобства с транспорта предвид разгара на лятото, за което продължавам да благодаря на доц. Тодорова. И всички бяха концентрирани в Лозенец и Ректората.

Така че както виждаш е въпрос на моментна ситуация. Не може да искаш такава информация през зимата. ;)

Да не питаш за датите? Аааа. Датите не ме вълнуват.
Изображение
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Да, за тях питам. Обаче тоя въпросс го зарежи.. Сега ще задам един малко тъп, ама важен въпрос - Какъв автор и сборник са най-подходящи за да се подготвя за 10-та задача?
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

hi.аз съм най-големия мързеливец,който познавам..вече почти направих преговор на алгебрата..останаха ми само функциите,които чакам да земем в даскало,но общо зето съм минала материала отгоре отгоре и имам доста недоизяснени неща(е не чак толкова много де) .сега ще почвам преговор геометрия и след тва трудните задачи,но така ме фана мързела,че от 2 седмици не мога да се накарам да пипна нищо и сутрин не мога да стана от тва легло хаха :lol: и реших да тръгна на уроци,защото,ако продължавам в същия дух до никъде няма да стигна.та инетресувам се има ли уроци към су(защото знам,че има по езиците),добри ли са и ще ми помогнат ли.аз не си правя илюзий ,че ще ме приемат в су,защото по физика най-вероятно няма да ми се върже 5 и по математика,ако се явя на повишителни може би ще е 6 бал,но се пак ще опитам...принципно повече се надявам на технически нещо с информатика или щайги,но там изпита ми се струва по-труден.вие как мислите?
Аватар
MyMoon
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MyMoon »

kriskata написа:.......аз не си правя илюзий ,че ще ме приемат в су,защото по физика най-вероятно няма да ми се върже 5 и по математика,ако се явя на повишителни може би ще е 6 бал....
А ти нали знаеш че балът се формира с 3*изпит :). 5 по физика не е фатално ;).
kriskata написа:...принципно повече се надявам на технически нещо с информатика или щайги,но там изпита ми се струва по-труден.вие как мислите?
то там информатиката и щайгите май са в едно - КСТ.
За изпита - НЕ, не е по-труден...тая година в ТУ и двата бяха елементарни :).

и .. абе к'во ще пра'йш там бе?! я при нас! Там лесно се влиза ама трудно се излиза! ;)
"......But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "

--W.B. Yeats

/*KEEP IT REAL! */
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

Аз ще се пробвам на изпитите, но си нямам понятие от 10-та задача, много е трудна. Учителката ми ми каза, че тя е на ниво олимпиада.
Та да ви питам, ако някой има да каже какъв сборник да порешавам, за да имам поне някакви очаквания за задачата. Аз другото съм го минал и ми е ясно..
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

и .. абе к'во ще пра'йш там бе?! я при нас! Там лесно се влиза ама трудно се излиза! ;)
еми и на мен ми се иска при вас,но няма да възлагам много надежди,защото послее няма да преживея провала си.прекалено е хубаво,за да ми се случи,а може и времето да не стигне и мързела да надделее хаха.абе 1-во ще видя какво ще направя,след това ще искам каквото и да било
Gemini
В началото бе словото

Мнение от Gemini »

kriskata написа:
еми и на мен ми се иска при вас,но няма да възлагам много надежди,защото послее няма да преживея провала си.прекалено е хубаво,за да ми се случи,а може и времето да не стигне и мързела да надделее хаха.абе 1-во ще видя какво ще направя,след това ще искам каквото и да било
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

kriskata написа:а може и времето да не стигне и мързела да надделее
Ами ако мързела е налице и да влезеш във ФМИ, ще си изпатиш после. Така че все тая. ;)

За десета задача.
Каква е тая подготовка за 10-та задача :shock: Тя да не е по алгоритъм, че да се подготвяш за нея? Затова си е задача, за разлика от първите, които са по-скоро упражнения. Предполагам, правите разлика между двете неща. Нали всъщност тя и девета класират хората за в кавички компютърните ви специалности.
Правиш си структурирана подготовка и натрупваш знания.

За мен десета си е спортното щастие. :lol: както беше 4-та по моето време. Ако нацелиш верния начин, правиш я. Ако се луташ с множество методи след 4 часова изморителна битка преди всичко с нервното напрежение, лятната жега, като оставим настрана какво ще кажат роднини, приятели и разни там "значими" фактори, влияещи негативно на резултатите, няма да я направиш посмъртно.
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Остави го бетона, говори наизуст в момента...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Бeтон написа:
kriskata написа:а може и времето да не стигне и мързела да надделее
Ами ако мързела е налице и да влезеш във ФМИ, ще си изпатиш после. Така че все тая. ;)

За десета задача.
Каква е тая подготовка за 10-та задача :shock: Тя да не е по алгоритъм, че да се подготвяш за нея?
Значи донякъде си е по алгоритъм 10тата... Гщоворя за това, което лятото се падна 2рия и 3тия път. На първия изпит просто беше елементарна.

Влиза се много лесно. Разликите в програмите са минимални. Така че не се притеснявайте за математиката.

[OFF]
Иначе засега не съм много очарован от университета(в частност визирам ФМИ). Много го хвалехте, но с малки изключения на преподавателите не им пука особено дали разбираш или не, даже понякога имам чувството дали не си викат на ум (Боже тоя колко е тъп!). На всеки въпрос ти отговарят с тяхната си терминология, когато кажеш че не си разбрал ти повтарят същото и тн. Обичайната реплика това знаете ли или да карам нататък и добре, че не съм само аз от техникум ами и тук там има други техникуми и езикови...
[/OFF]

Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
Grubi
В началото бе словото

Мнение от Grubi »

Здравейте!

Имам малко странна молба. Искам да кандидатствам тази година с математика(и английски) стопанско управление! Знам, че вече е късно.. защо съм закъснял не е от значение и не ми се обяснява. Но трябва да започна подготовка по математика, а не знам подходящ учител. От Пловдив съм. Та молбата ми е да ми препоръчате учители за частни уроци от Пловдив. Някого при когото Вие сте ходили, ходите.. и аз не знам. Почвам да се отчайвам, а времето бърза.. Моля, ако някой има някакви впечатления, координати.. да ги сподели.
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

споко

Мнение от tutmanika »

споко бе бате :) има много време... ако се захване6 сериозно 6те успее6 :) аз запо4наь преди 1 седмица:) и ни6то не разбирам ама с пове4ко усилия се надявам да стане :)
:)
Grubi
В началото бе словото

Мнение от Grubi »

Мен ме притеснява това, че добрите учители вече са заети, както и че да има свободни, аз нямам никакви контакти..

Аз ако си намеря учител, другото се постига лесно - с много усилия и сериозно отношение.
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Grubi, държиш ли да е частен учител или и курсове биха ти свършили работа? Ако си съгласен на курсове, пиши ми ЛС :wink:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
tutmanika
В началото бе словото
Обратна връзка:

anor```

Мнение от tutmanika »

и ти ли кандидатства6 с математика аз са у4а некви показателни у-ния и са си ебали мамата 8)
:)
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”