спорт за мързели

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Nadya
В началото бе словото

Мнение от Nadya »

И аз ти препоръчвам шах щом не искаш да се изпотяваш. Пък и е почти в студ.град. Може да запишеш и йога.
И не забравяй :
ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Re: спорт за мързели

Мнение от iliyan »

got написа:Не всички обичат спорта...А най-тъпото нещо е в университет да те карат насила да го практикуваш.Нека хората , които наистина обичат да играят , да играят.Но да не задължават другите да го правят.Наистина няма полза от това , според мен.
Много правилно! Защото немотивираните хора само пречат на терена и развалят играта. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Стрелба с лък е най-готиното. А между другото имам една колежка дето е на туризъм и скъсват гъза от катерене и обикаляне. Така че хич не е за мързели тва.

ПС Интересна алтернатива е футбола, отиваш 2 пъти: да се запишеш и да ти завери семестъра. :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Trysth написа:ПС Интересна алтернатива е футбола, отиваш 2 пъти: да се запишеш и да ти завери семестъра. :)
Вярно е т'ва, имам колеги :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
mussi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Инфо?

Мнение от mussi »

Може ли някои да ми даде някаква информация за Йога,защото видях че някои горе спомена за нея!
Аватар
Nadya
В началото бе словото

Мнение от Nadya »

За йогата знам че е в ректората но дните, в които можеш да ходиш не са много. Така че ако ти е кофти програмата - няма начин.
Иначе знам че работата не е много сериозна. Май повече си говорили, отколкото да правят нещо.Информацията е знам от моята съквартирантка. Тя се беше записала.
Аватар
mussi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mussi »

Благодаря все пак!
Ако някой друг знае нещо,може да ми каже ако иска!
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

А мога ли ако искам да запиша два спорта? Например катерене и туризъм? (Така не-мързели като мен ще запълнят бройките на мързелите :P )
I will go there and back again.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

МОЖЕ ,Бе ХОРА! :lol: Щом жи се занимава, пишете.
3UMF
В началото бе словото

Мнение от 3UMF »

Бе вие сте едни такива..странни хора... Университета е направил толкова много за да можете да си изберете между най-разнообразни спортове, а вие се чудите как да се отървете от тях... Къде е тръпката - желанието да правиш нещо.
Замисляли ли сте се защо в училище физкултурата е задължителен предмет, с повече часове седмично от биологията примерно?? Защото спорта развива освен тялото и духа на човек! Волята му да се бори...
А не да сме както сега едно общество от "пълнички" нагаждачи към най-лесното и мързеливото... Как може да те мързи да тичаш примерно а да си вършиш в бъдеще професията с огромно желание и ентусиазъм?
Или ще питате по форума тогава да ви препоръчат "най-мързеливата професия" :shock: :?
http://vtu-forum.hit.bg/ ---> Форум на Великотърновски Университет
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Оф, аман от ентусиасти. Според мен цаката е да си спортуваш за кеф. Нищо, което ти е наложено с марка "задължително" не би могло да ти донесе истински кеф.
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Въпросът в случая е колко хора биха си го наложили сами :?
I will go there and back again.
3UMF
В началото бе словото

Мнение от 3UMF »

Никой не те задължава да играеш футбол! Или да плуваш! Точно за да не се чувстваш задължен/а някои хора са си скъсали гъза да ти предоставят на теб толкова голям избор от спортове! За да не се чувстваш длъжен/а да спортуваш нещо, което не искаш...
А това, че ти не искаш нищо означава просто, че си мързелив/а... От тук насетне мисълта ми си я изказах в предишния пост...
'Оф, аман от ентусиасти"
--->
"Оф,аман от мързи!"
http://vtu-forum.hit.bg/ ---> Форум на Великотърновски Университет
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Ми аз съм ентусиаст да спортувам нещо, ама като се има предвид, че трябва да сменям 2 транспорта и да вървя 10 мин пеш след това до мястото Х, кажи ми как с кеф да ходя и да си го спортувам, при положение, че останалото време съм или във факултета или си скъсвам гъза да уча.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Именно! Много е неудобно!Добре е за тези, живеещи в Ст. град.Зала Христо Ботев им е под носа.Но ако идваш от другия край на София и програмата ти е супер натоварена и се чудиш как да смогнеш... :shock: :homework: Кофти е .Плюс тва някои хора не обичат спорта.А накрая се държи изпит ( и хич не е само формално) , което си е допълнителен ангажимент.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”