КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Аз съм на географско положение и ми е 7-ма тема. :? Вие до къде сте? :roll:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

аз съм вее на зеленчуци и домати и т.н. Мисля че вече съм преполовила-.....Те май не се вкл де..но аз да си ги прочета.
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

да засега зеленчуците и доматите не са включени ама има време докато излезе новия конспект ;) nelly ти не ги ли учиш подред смисъл нали геогр. положение е първа
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

Ами не не :) Ти?
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

ми аз още не съм запо4вала да ги уча :roll: но следващата седмица започвам от 1вата тема колкото и да не ми харесва геогр.положение ;)
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Аз се готвя по Славейков, Пенин, а сега ще си купувам и Дончев, който излиза този месец. Всичките ми книги са 2007 година издадени и смятам, че това е добре, защото нямам врем да се готвя по темите, а после отделно да си купувам справочник за данни. До момента съм написала 4 теми.Остават още 16... Чувала съм, че на курса по география към СУ се обяснявало точно как трябва да е подредена и структурирана темата, и ако изпълниш изискванията на изпита имаш отлична или много добра оценка. Дано наистина е така...
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

относно учебниците дали е на единия или на другия,че третия според мен няма кой знае какво значение понеже географията си е география който и да я пише,пазликата е там,че в някои учебници е по-подробно аз уча от на Пенин и чесно казано темите са доста подробни и много добре е обяснено :)
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

А, не може да няма никакви разлики...

Един набляга на едно, друг на друго, едните ползват статистика оттук, други оттам. Вярно е, че като цяло е едно и също, но все пак като се зачетеш ще видиш че някои неща не са същите. Но откъдето и да учиш, като схванеш важното и си напишеш темата добре, минаваш - поне в Софийския Университет
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Oshim
В началото бе словото

Мнение от Oshim »

предполагам че някъде в темата го пише но нямам време да чета всяка страница ще бъда мн благодарен ако някой напише кой теми влизат в конспекта по география благодаря предварително :)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Има го на 2-3 страница
ИзображениеИзображение
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

lLady_MooN_RaiN, само на този курс по география към СУ ли се казва как да бъде подредена темата? Не е ли подредбата тази, както са написани темите.. То иначе е прецакващо.. :roll:
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

В събота съм на въпросния курс и ще ви напиша начина за писане ако намеря време :Р
Lost in the woods
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Би било прекрасно! :D
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

да би било доста добре да напишеш :P макар,че аз продължавам да си следвам плана на учебника :)
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

she-wolfff написа:lLady_MooN_RaiN, само на този курс по география към СУ ли се казва как да бъде подредена темата? Не е ли подредбата тази, както са написани темите.. То иначе е прецакващо.. :roll:
Това са само слухове...Но във всеки слух има малко истина може би. Знам, че е прецакващо за другите, но как иначе биха уверили учениците, които ще платят толкова пари, че ще получат добри оценки...

Моля ви, който е от София и ходи на курс, нека провери кога, колко пари колко часа и докога са тези курсове. За мен е важно, но не съм от София и сега немога да отделя време за ходене там. Ще следя темата...

Също бих искала да знам дали има промени в конспекта тази година...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”