Poetessa написа:А сега аз-търся красив, възпитан, умен джентълмен способен дори и на чудеса за мен!! Да пере и мие чинии, да купува цветя и шоколади(може и някой и друг Мерцедес Ес, Тойота Авенсис, не отказвам и Ситроен С6 - по негов избор!!)... а и да- най-важното, да не е ревнив!
Е, условията са ясни!
Подавайте СиВи и мотивационни писма на ЛС
Значи, не стига, че този твой бъдещ "принц", мерцедес ще ти купува, а пък и да не бил ревнив ?! Ай стига бе ! Или викаш, купува ти мерджама, а ти си се връткаш с него по други момци а ? Аз ако бях, след купуването на мерцедеса и на него и на теб по един GPS...
Poetessa написа:Пия, готвя(не само мусака), ходя на метълски партита(и не само) , играя билярд, имам относителна поносимост към футболните мачове, умна, красива, руса възпитана и интелигентна, с ненормално чувство за хумор(често дори странно ), сама съм и уж засега не ми пречи(май прекалено много време отделям на Университета )!
А сега аз-търся красив, възпитан, умен джентълмен способен дори и на чудеса за мен!! Да пере и мие чинии, да купува цветя и шоколади(може и някой и друг Мерцедес Ес, Тойота Авенсис, не отказвам и Ситроен С6 - по негов избор!!)... а и да- най-важното, да не е ревнив!
Poetessa написа:Пия, готвя(не само мусака), ходя на метълски партита(и не само) , играя билярд, имам относителна поносимост към футболните мачове, умна, красива, руса възпитана и интелигентна, с ненормално чувство за хумор(често дори странно ), сама съм и уж засега не ми пречи(май прекалено много време отделям на Университета )!
А сега аз-търся красив, възпитан, умен джентълмен способен дори и на чудеса за мен!! Да пере и мие чинии, да купува цветя и шоколади(може и някой и друг Мерцедес Ес, Тойота Авенсис, не отказвам и Ситроен С6 - по негов избор!!)... а и да- най-важното, да не е ревнив!
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Да де, ответ по възможно най-идиотския начин, и дори да е искала да се прави на интересна - пак е успяла, постигнала го е, а ти какво постигна с невероятно "интересния" си ответ??!?
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
Nemesis написа:Да де, ответ по възможно най-идиотския начин, и дори да е искала да се прави на интересна - пак е успяла, постигнала го е, а ти какво постигна с невероятно "интересния" си ответ??!?
Доставих си кеф и подразних инфантилна фенка на плъхоебецо (Shag-Rat).
Pezo написа:Доставих си кеф и подразних инфантилна фенка на плъхоебецо (Shag-Rat).
Да ти пикая на кефа. пхха и колкото и да се опитваш да ме издразниш нема да ти се получи просто - пише се Shagrath, така че не можеш да го изкараш плъхоебец. Да ти е гадно, гърчи се!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
И Pezo да си редактира аватара, настоящия нарушава Правилата на форума. Не толерираме открита и явна дискриминация и обиди на расова или религиозна основа.