ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

бе не знам, според мен е отивала на упр., след това се е прибирала да спи и е ставала от сън за нощна смяна направо :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

rueva, недей да плашиш хората със спорта. Ако цял семестър не се ходи, няма да вземеш заверка ( подпис ) при съответния преподавател. После ще се заяждат малко инспектор и човекът от записаната дисциплина, но единственото лошо, което би се случило, е да караш спорт два пъти, вместо един, през втория семестър. Дет'с ит!
Няма страшно. :)
Успех с всички курсови работи!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

10x, виртуална бира? :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

упс :oops: сори.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ники, ;)
Мили книгоиздатели, тая вечер ред бул парти вкъщи. Специални гости са Огюст Конт. Макс Вебер и Фердинанд дьо Сосюр...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мила,
Само да ви предупредя по повод партито - внимавайте с Конт - суициден тип е, освен това има сериозни проблеми с нервите. Пада си по значително по-млади жени (втората му жена е била с 30 години по-млада, или нещо от сорта), пазете девойките.
С Вебер също няма да ви е лесно - ще ви засипе с напълно неразбираеми идеи, към които, колкото и да се връщате, ще ви се струват все по-неразбираеми. Затова просто приемете, че протестантството формира особен тип етика, ориентирана към труда и спестовността като основни ценности в служба на Бог и не се задълбавайте твърде. Иначе ще ви отиде много Ред Бул в неговата компания.
Виж, с Дьо Сосюр не сме пили в първи курс, но не се е разминало.
И дано няма махмурлии след купона тази вечер... И да не ви цепи глава утре. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Търговецът на кристал написа:...Затова просто приемете, че протестантството формира особен тип етика, ориентирана към труда и спестовността като основни ценности в служба на Бог и не се задълбавайте твърде. :lol:
Точно това ми е най-разбираемо. Не съм луда, просто учихме в 10ти клас (auf Deutsch) Реформацията изключително подробно и преподавателката ни обясни много добре защо, как и кога протестантите са издигнали глагола sparen в такъв култ :lol:

Виж обаче това за символния намсиквоси не го разбирам :roll:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Символен интеракционизъм ли? Това е изследване на социалните взаимодействия, опосредствани от символи (най-общо). Развива се основно в Северна Америка (70те г. на 20в.), основоположник е Джордж Хърбърт Мийд (баща на Маргарет Мийд, доколкото това има някакво значение). Терминът обаче е на Блумър, ученик на Мийд.
Основен процес в обществото е комуникацията в специфичните й човешки измерения (осъществена с помощта на жестовете като значими символи). В основата на с.и. стои идеята, че хората действат (отнасят се) към нещата според значенията, които им придават. А тези значения, от своя страна, са получени в процеса на социално взаимодействие и подлежат на интерпретация, която ги променя.
Има няколко разновидности, ама, убийте ме, в момента не мога да ви ги кажа - карам на спомени.
---
Тъй. Дано не съм ви подвела, това е, което помня. Вижте си лекциите отново, сигурна съм, че е обяснено подробно и по-добре, отколкото аз мога да ви го обясня. :lol: Ама поне опитах, пък!
P.S. С.и. има различни проявления, но чак в такива подробности едва ли ще е нужно да изпадате - иначе ще ме карате да ги пиша, ако не сте ги взели, но смятам, че имате достатъчно за четене и без тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Търговецът на кристал написа:пазете девойките
че ние сме си почти само девойки :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

"Не самоо, не самоо"....обади се самотния глас на Дичо...скромен представител на мъжкото Crew...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Вие, пиарите пак сте добре :)
Ние си имаме само Миро и Иво :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Мила написа:Вие, пиарите пак сте добре :)
Метълиста и болния...лефскар????
Значи наистина сме добре :) :) :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе, вие учите ли или...? :D
Ся ще ме предизвиквате да ви размърдат не-социологическите мозъци с една социо-логическа загадка в блога си.
Като ви мине изпитът (а може и по-скоро, само изчакайте да я напиша), я вижте - ще ми бъдат интересни предположенията ви.
В края на ноември
Аватар
Духful
В началото бе словото

Мнение от Духful »

Дичоу написа:
Мила написа:Вие, пиарите пак сте добре :)
Метълиста и болния...лефскар????
Значи наистина сме добре :) :) :)
Междудругото в началото мислех, че това за Левски го беше казал ти (:
Локвите изпълваха обувките му, а звездите - душата му.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Негово беше "Колеги не закъснявайте или ще стоите прави..." :lol: :lol: :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”