Равносметка.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Равносметка.
Преди си мислех колко съм голям,
сега започвам
да осъзнавам колко съм малък.
Как приемате шока с невъзможността да реализираш мечтите си? Как се справяте с болката от това, че сте непълноценни?
Въобще- как се справяте с проблемите- бягате от тях надалеч, забравяте за тях или ги поставяте на дневен ред, докато не се справите?
Аз бягам. Аз забравям. Не мога повече.
сега започвам
да осъзнавам колко съм малък.
Как приемате шока с невъзможността да реализираш мечтите си? Как се справяте с болката от това, че сте непълноценни?
Въобще- как се справяте с проблемите- бягате от тях надалеч, забравяте за тях или ги поставяте на дневен ред, докато не се справите?
Аз бягам. Аз забравям. Не мога повече.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Всеки проблем е различен. Не може да се говори за проблемите като цяло. Не може да подхождаме по еднакъв начин към всеки. Аз си обичам проблемите и се отнасям много индивидуално и с много уважение и внимание към всеки един от тях. Те са моите малки дечица и всяко едно от тях ме учи на нещо малко за света. От децата най-много може да се научи.

Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Равносметка.
Хлъц!radja написа:Как приемате шока с невъзможността да реализираш мечтите си? Как се справяте с болката от това, че сте непълноценни?
(Това отговаря ли на въпроса ти?
Та какви са тия мечти, дето не можеш да ги реализираш?
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
аз в първия момент се отказвам, после обаче ме е яд и си казвам “ няма пък“ и продължавам... а пък за някои проблеми е най- добре да се изчака да мине време е те се решават от самосебе си.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Тъп и упорит, това е начинът баце 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Amellie
- Постоянно присъствие
Да, пич, така е. От сдух полза няма- само време губиш. А и с бягство не става- ти тичаш, а проблемът лети и пак те стига. По-добре да се пребориш с него възможно най-бързо, без много да си го слагаш на сърцето. Всеки има моменти, в които се чувства непълноценен. Когато ми се случва на мен, си казвам, че след падението следва възход и мисълта, че истинската победа е трудната победа ми дава хъс да се боря до край - тъпо и упорито на пук на светаDon Horhe написа:Тъп и упорит, това е начинът баце
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аз лично много преживявам проблемите си...щот' като цяло съм склонна към драматизации и често придавам по-голяма значимост на определен проблем,отколкото трябва...и всичко ми изглежда адски безнадеждно и безсмислено и ...и тогава някакси ми се губи целия Смисъл...изпадам в депресия,напивам се вкъщи(сама),намирам си цигари отнякъде и се заключвам в банята,където си издишам дима в огледалото,слушам си депресарска музика и се чудя "Господи,защо на МЕН?"
.... после нещата все някакси се оправят....
А btw наистина,кои мечти не можеш да реализираш?
П.С.: За мен лично депресията на рождените ми дни е просто задължителна...та ако и при теб е нещо подобно,но се тревожи,минава....
Пък и всички сме нищожно малки в света,но именно затова трябва да се стремим да правим неща,които да ни направят големи
.... после нещата все някакси се оправят....
А btw наистина,кои мечти не можеш да реализираш?
П.С.: За мен лично депресията на рождените ми дни е просто задължителна...та ако и при теб е нещо подобно,но се тревожи,минава....
Пък и всички сме нищожно малки в света,но именно затова трябва да се стремим да правим неща,които да ни направят големи